Ремуувър за коса на Престиж

• 154 097
  • 485
  •   1
Отговори
# 315
 do  Milena_gunner ,znachi s tozi remuvar nqma efekt sled kato ne se zadyrja traino jelaniq cvqt,a obezcvetqvaneto ne bih riskuvala shte ostana  s polovin kosa  smile3511 ujassss.....koga li shte izmislqt neshto po -zabavno  newsm08 s koeto lesno da se otyrvem ot chernoto ..........

# 316
do  Milena_gunner ,znachi s tozi remuvar nqma efekt sled kato ne se zadyrja traino jelaniq cvqt,a obezcvetqvaneto ne bih riskuvala shte ostana  s polovin kosa  smile3511 ujassss.....koga li shte izmislqt neshto po -zabavno  newsm08 s koeto lesno da se otyrvem ot chernoto ..........
Моята фризьорка ми каза,че ремувъра изкарва цветните молекули от косъма,но те остават на повърността му.Дълго време се мъчих с ремувъра и когато се опитвах да се боядисам косата ми си връщаше тъмния цвят.накрая след ремувъра почнах да  правя маски с витамин Ц,косата ми стана доста светла някъде до половината, в долната част беше тъмничка,затова фризьорката ми ми предложи да обезцветим долната част след което се боядисах най-накрая кестенява

# 317

Писането на кирилица е задължително!

# 318
до Milena_gunner      Благодаря ти мила ,ще последвам тези стъпки и аз ,в края на краищата нямам друг избор, вече то се е видяло. Иначе набутване -пари време и нерви без резултат и най-вече неприятната гледка . Simple Smile

# 319
При мен се махна черното, само че слагах няколко пъти ремувър, когато виждах че потъмнява слагах отново ремувър и след това боя изсветляваща боя, но аз целях русо Simple Smile

# 320
до бамбини  smile3501 значи по-дълго време  с ремувър да се редува  с боята  Wink Благодаря

# 321
до бамбини  smile3501 значи по-дълго време  с ремувър да се редува  с боята  Wink Благодаря
Къде съм написала че се редува боята с ремувъра, такова нещо в поста си не видях  newsm78
А в случай че съм останала недоразбрана, за което се извинявам, аз ти дължа едно голямо благодаря че реагираш на време  newsm51 smile3501

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 19:23 от бамбини

# 322
Добър вечер, след много четене и чудене днес се намазах с ремувър- този който е деколор тайм. До сега съм се мазала с виолетово, но не се бях боядисвала от няколко месеца и косата ми беше леко червеникава. След като нанесох ремувъра стана рижава, след това нанесох третото шише, изчаках 2 часа и след това нанесох една боя на лонда, която уж беше арктическо русо. Резултата е ужасни леко светли корени, а на долу си е пак същият цвят какъвто беше едно време. Моля за съвет Sad Исках да стане нещо като това-

Трябва ли въобще да се нанася третото шише?

# 323
Боядисах корените с "горещ шоколад" на Палете, и сега косата ми е еднаква цялата. Тъмно кестенява с червен оттенък. Харесва ми и вече ще боядисвам само корените с такава боя Simple Smile))

# 324
  • София
Да питам тази боя на Палете, не ви ли изсушава много косата? Два пъти съм се боядисвала преди години с нея и си казах, че никога повече няма да я ползвам. Rolling Eyes

# 325
Да кажа и аз за DeColor-time  Simple Smile Значиии, като цяло съм доволна, че не ми изгори косата, която ми е дълга, къдравка. Исках да махна черното. За една вечер се мазах 3 пъти ( за толкова ми стигна). Корените не ги мазах, за да не станат жълти. Поизсветли се, не стана рижаво, за моя радост  Grinning В краищата си тъмнееше още и след 6 дена отново си сложих ремуувър 2 пъти един след друг. Имам малко червен отенък, но това е заради черната боя. В краищата пак е по-тъмно, но днес пак ще нанеса ремуувър само там и мисля след седмица да сложа вече боя. Само да отбележа, че не съм слагала това 3-тото шишенце-окислителя, защото след прочетеното реших, че ако го сложа може да ми се върне черното. Незнам дали е правилно така, но за сега нямам оплаквания, като се има впредвид колко трудно се маха черния цвят.
Успех!  bouquet

# 326
И да не го сложиш, пак се връща черното... 5 пъти си мацах главата и постигнах само тъмно кестеняво с червен оттенък, ама така или иначе аз към червеното бягам сега, та иначе това сега го намерих и скоро мисля да го пробвам... http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/classic/brow … hogany_brown.html , не съм доволна от продуктите им, които съм ползвала, но пък знае ли човек, може и да се получи нещо Simple Smile)) Иначе за Палете, най-много от тях съм доволна, явно зависи от косъма, защото моя е твърд и много устойчив на третиране Simple Smile)

# 327
Да кажа и аз за DeColor-time  Simple Smile Значиии, като цяло съм доволна, че не ми изгори косата, която ми е дълга, къдравка. Исках да махна черното. За една вечер се мазах 3 пъти ( за толкова ми стигна). Корените не ги мазах, за да не станат жълти. Поизсветли се, не стана рижаво, за моя радост  Grinning В краищата си тъмнееше още и след 6 дена отново си сложих ремуувър 2 пъти един след друг. Имам малко червен отенък, но това е заради черната боя. В краищата пак е по-тъмно, но днес пак ще нанеса ремуувър само там и мисля след седмица да сложа вече боя. Само да отбележа, че не съм слагала това 3-тото шишенце-окислителя, защото след прочетеното реших, че ако го сложа може да ми се върне черното. Незнам дали е правилно така, но за сега нямам оплаквания, като се има впредвид колко трудно се маха черния цвят.
Успех!  bouquet

Точно третото шишенце предотвратява връщането на тъмния цвят. Без него процедурата е безмислена. Аз миналата година с едно мазане преминах от най-тъмно кафяво (тройка) към осмица и нищо не ми се е връщало. Краищата малко ги подстригах и "намествах" цвета с още 3-4 боядисвания, но важното е че тъмното си отиде от раз.

# 328
Здравейте, преди малко си направих 3 процедури с този римувър - целта ми е да сваля до колкото мога черното, което ми се получава винаги в краищата от боя цвят кестен. Имам и доста бяла коса, в корените ми става много хубав кафяв цвят, но в краищата винаги е черен. Сега след 3-те третирания имам много хубав светло кафяв цвят в корените и кафяв в краищата. Много интересно се получи. Искам утре да си направя още 3 третирания и да се боядисам в светло кафяво. Въпросът ми е дали трябва да сложа сега третото шише при положение, че утре сутрин ще продължа с процедурите? Мисля си направо утре да го сложа, да изчакам няколко часа и след това да се боядисам. Притеснявам се да не се върнат черните връхчета до утре сутринта?

# 329
  • София
Някоя снимка за кураж няма ли да постнете. Laughing
А като казвате 3 пъти, 5 пъти, това означава, че 3-5 пъти сте си слагали римувър ли? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт