Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 691
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Процедурата е едно голямо гъделичкане  Joy Докато свикна първите пъти едва се сдържах да не се разсмея, но аз и имам голям гъдел, така че не съм критерий Simple Smile

Сега сериозно - накрайника е с едни метални топчета и има някакво съкращаване може би, защото усещам много лек масаж - нищо особено, можеш и да заспиш по време на процедурата и всъщност е много приятно. Тъй като от офиса до клиниката са 10тина минути с кола, аз си правя часовете по обяд и имам малка спа процедура по средата на деня.  Peace
Какви са противопоказанията. В грабо не ми отговарят може ли да се прави по време на цикъл и как влияе на разширените вени.

За цикъл съм питала като записвах часове и ми казаха, че няма значение, но пък аз не правих корем, така че ако това е зоната най-добре се обади направо и питай самата клиника. Разширените вени обаче мисля ги срещах като противопоказание в офертата или при въпросите и отговорите, не помня вече.

# 376
  • София
Здравейте!
Случайно някой да е ползвал услугите за подстригване на център за красота Милано, защото се двоумя за тази оферта:
http://www.lapni.bg/offer/674/ПОДСТРИГВАНЕ-Подхранваща-Терапия-за-коса-и-оформяне-на-прическа-със-СЕШОАР-в-център-за-красота-Милано-само-за-9.80-лв
Благодаря предварително!

# 377
  • София
Бяхме в Антре. Припомнихме си го  Grinning. Почти не се е променило през последните 10 години, само че едно време беше препълнено, а сега - празно  Laughing. Ядохме някакви пилешки манджи, салата, броколи и картофки. Беше вкусно. Напитките са леко скъпи и платихме за тях колкото за ваучерите  Mr. Green. Големият минус беше жегата. В двора е разбираемо, но вътре можеха да пуснат климатик  Sad. Направо не се дишаше.  Sad  Като цяло съм доволна, но не бих отишла преди да се разхлади.

# 378
Момичета, моля за съвет - вчера ви се оплаках за голямото прецакване в студио SD  Twisted Evil Sick #2gunfire #Cussing out
И понеже напоследък ходя вързана, не си бях гледала кичурите и днес като си пуснах косата  Shocked #Crazy ужас, аз съм на петна - е такова нещо за пръв път ми се случва - да стана на петна след фризьор и същият този фризьор да ми съсипе дреха  #2gunfire

Пускам снимки на мократа си коса, веднага след баня, мисля, че добре се виждат петната и те са точно отгоре /по-скоро отзад не съм гледала какво е станало..../----> снимки , тъкмо ще видите и жълтия цвят на кичурите  Sick

Какво да правя?!? Да отида да си искам парите ли /тъй като ги дадох на ръка, за да не дават % на сайта/ или да искам да ми ги оправи??? Макар, че май не бих се оставила повече в ръцете й....

# 379

Аз разпитвах и получих едно отрицателно мнение. Въпреки това обаче ходих и мога да кажа, че съм доволна. 98% от косъмчетата ми опадаха, нещо което не ми се беше случвало след същата процедура, но в Белиз  Peace

# 380
  • в 1001-та нощ
Ваучера за Елида мисля, че важи само за салона в Борово. Поне така пише:  За салон: СПА център „Inergy”, ет. 2, ул. Борово  Rolling Eyes

Peace аз коментирах този  Peace

там и басейнът е супер чист  Peace

# 381
  • в 1001-та нощ
MayaAdi - където и да ходиш - поискай да ти приложат - преди боята - продукт (ампула) за уеаднаквяване на порьозността  Peace

аз бих отишла на друго място - при изпитано добър фризьор - не бих се върнала за каквото и да е (поправка или парите)

колко ти струва?  newsm78

# 382
MayaAdi - където и да ходиш - поискай да ти приложат - преди боята - продукт (ампула) за уеаднаквяване на порьозността  Peace

аз бих отишла на друго място - при изпитано добър фризьор - не бих се върнала за каквото и да е (поправка или парите)

колко ти струва?  newsm78

Кичурите ми бяха само на корените... там си е моята коса БЕЗ НИКАКВО третиране, едва ли е порьозна...
Иначе, ако сметна съсипаната пола + корекция на кичури и матиране, ще отидат сигурно около 120 лв. допълнително, като преди това за този "ваучер" дадох 20 лв. .... егати и прИмоцията  Crazy #Crazy

Да, за поправка при нея ----  Naughty НЕ, но май ще отида да си поискам парите....  Rolling Eyes
Много ме хвана яд....  #Cussing out безобразие....

# 383
Взимам ваучер за Елида само хубави мнения видях Simple Smile).

# 384
  • София
Да похваля салон Цвета стил, Лозенец, ул. Любата 19.
Имам си много хубав маникюр. Момичето работи сама, прави маникюр, ноктопластика, фризьорство и грим, учила е всичко. Много е внимателна, лака ми е хубав, няма балончета. Все пак имам поглед над професията, всичко е добре изпипано. Аз не исках декорациите от офертата. Каза, че пак ще пуска оферти за ваучери. Препоръчвам я, оценка 10/10.

# 385
Сайта 888 не съществува ли вече?
Имам неизползван ваучер от там, отворих сайта за да видя студиото и не се отваря от 2 дни  Shocked

не знам какво се случва с този сайт, но и аз имам проблеми с него ...

# 386
Спокойна, за Атина браво, че си доволна. Моят лак вече е олющен  Crossing Arms
Аз си връщам думите за ваничката със соли за маникюра. Намерих офертата и не се включва. Ето какво е: СПА маникюрът е цялостна грижа за ръцете, която включва:
1.Оформяне на ноктите;
2.Изрязване или избутване на кожичките;
3.Нежен, но ефективен пилинг на ръцете;
4.Хидратация, масаж и снабдяване на кожата с естествени витам 2 ини;
5.Нанасяне на лак OPI или Zoya по избор на клиента.
Реално имам 1, 2 и 5.
Педикюра е по- близо до офертата, ама да струва 26лв.  Shocked

# 387
  • София
Сайта 888 не съществува ли вече?
Имам неизползван ваучер от там, отворих сайта за да видя студиото и не се отваря от 2 дни  Shocked

не знам какво се случва с този сайт, но и аз имам проблеми с него ...
при мен се отваря

# 388
Бихте ли препоръчали от текущите оферти маникюр и педикюр Heart Eyes
Мерсииии bouquet

# 389
  • в 1001-та нощ
MayaAdi никак не ми се спори, а и темата не е за това, но всеки косъм си исма степен на порьозност, която може да е различна в различните участъци, защото физиологията ти е била различна в различните моменти на растеж - както ноктите  Peace

при процедура на цяла дължина, а не само на корени е обичайно да се прави третиране за уеднаквяване на порьозността - за да не бъде резултата на петна - няма значение дали косата е била третирана преди това или не

тук не говорим за това дали и колко е порьозна косата по принцип, а за уеднаквяване на моментнататакава по целия косъм

сега - след като си и на петна е още по-важно  Peace

Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт