Отговори
# 540
  • Пловдив
Рали и аз му бях взела такива за балкана (като кожени са отдолу на ходилото), но  с тях положението е същото Sad
Знам, че е най-добре да е босичък и когато това е възможно, го оставям така - по поляни, на двора и т.н.т., но в градски условия си е mission impossible Sad Все ще се намери някое стъкълце или още по-лошо - игла от спринцовка #2gunfire

# 541
  • у нас
http://prodavalnik.com/novi-pantofki-tip-chorapche-skidders-i2387974 такова имам предвид Peace тези които описваш и те са на шейна

# 542
Рали, тези са много яки пантофки за вкъщи, аз от кога търся нещо подобно, ама никъде не съм ги виждала тези....освен това не знам дали и те няма да се смъкват като тези другите с кожената подметка...Мая има такива много отдавна, но не вършат работа, защото все пак се търкаля по земята, става, сяда, лази и те се поизхлузват, но мисля, че и с тези от сайта, който дава Рали пак ще го има тоя проблем, ако някои е ползвал да сподели, че да знам дали да търся Wink

# 543
  • у нас
тези съм ги поръчала на Рая- в сряда трябва да ми ги доставят- като дойдат ще споделя Peace
в сайта има и още такива за момиче- видях поне едни които са за 3 лв, но вече бях офертирала тези Rolling Eyes

# 544
  • Пловдив
точно нещо такова ми трябва... Сега ще се разровя и аз за нещо не толкова крещящо Grinning

# 545
Добро утро на всички! Жалко, че форумът още спи, защото аз нещо съм унила, и малко подкрепа ще ми дойде добре  Hug. От няколко дни пак имаме проблеми със спането на нашата девойка. Освен че трудно заспива, сега се появи нов момент. На заспиване започва да реве, защото явно иска да се приспи на гърда, а дори и да се насуче достатъчно, намира друг повод да реве. Същото се получава и когато се събуди през нощта. Ревът й е неистов, упорит, продължителен и събужда целия блок. Досега никога не е правила така, но пораства, й започва да осъзнава откъде идва млякото  Wink. За съжаление, явно изпуснах момента за безболезнено отбиване, а имам ред причини да не желая да кърмя още дълго. И тъй като всички вкъщи преболедувахме, тя е по-нервна от обикновено, а аз имам все по-малко мляко поради умората и заместването на хранения. Тази нощ с мъжа ми сме спали не повече от 4 часа, и светът ми се вижда мрачен. АМ или кисело мляко засега не иска. Май оттук нататък ни чакат такива нощи, защото мисля да спра нощното кърмене. Много ме болят гърдите, изнервям се, и ефектът е обратен - не само не потича кърма, а сякаш тази ситуация я спира. Засега се надявам, че поне ще имам кърма вечер, защото искам все още да подпомагам имунната система на детето. Мислех да си я кърмя още 2 месеца, но май не ми издържат нервите вече.

# 546
Giada, съжалявам, че се е стигнало до такава ситуация при вас...мога да си представя колко ти е трудно и тежко....От тук нататък така ще е, кърмата ще намалява, децата ни ще се отбиват, всички ни чака това....А тя според теб защо реве така, гладна ли е или просто иска да си цока за кеф или нещо друго...не знам...Мая също напоследък не мога да я оставя в леглото без да ревне така и тя иска да си цока до безкрай (поне сме в къща и не събужда съседите Wink ), но при нас е от зъби, всеки път така става, като тръгне зъб и все по ц....те ми иска да виси. Не знам какво да ти кажа освен ако си решила да я отбиваш трябва да го решиш твърдо и да следваш решението си, защото и най-малкото колебание ще бъде усетено и ще усложни ситуацията. В смисъл сега ако си решила да не я кърмиш повече през ноща спираш и толкова и не даваш повече, веднъж само да се пречупиш и край, ще се пробва още дълго и за двете ви ще е по-тежко....а и то самото дете се обърква така и не знае какво става, така че реши точно како искаш и тогава го направи, за да не се обърка и тя.
Извинявай исгурно си ги знаеш тези неща, ама не знам и аз какво да ти кажа, недоспиването е някакъв кошмар.....не съм спряла да завиждам на майките, които имат спящи и ядящи бебета....то ако детето ти спи и яде всичко останало е пей сърце, лесна работа....ама какво да се прави, ще стискаме зъби с надеждата, че някои ден може и да се наспим....децата ни ще порастнат и ще видим как всички мъки са си заслужавали  Hug

# 547
Може ли майчетата от Пловдив да ме насочат къде в града има магазини за хубави детски дрешки, тъй като във вторник ще минавам набързо през Пловдив и ми се искаше да купя нещо на мъника. Предварително ви благодаря  Hug  Hug  Hug
Giada  Hug с теб съм, мила! Присъединявам се към думите на vesy_evi !

# 548
  • Пловдив
dessynik1, аз бих ти препоръчала Вис Виталис (този на 6ти септември, срещу фабриката на Coca-Cola). Има огромен избор (дрешките си ги шият на място), материите не се разтягат от прането и не изпускат, а и цената си е приказка.
За маркови дрешки - Хиполенд (срещу Метро и в Мол Пловдив), но лично аз нещо не съм много очарована от тази верига - стоките са им с големи надценки. Магазина срещу Метро всъщност е в близост до Вис Виталис
За ежедневни тоалети - Джъмбо (срещу Метро-2, на Пазарджишко шосе) - на смешни цени, избора е огромен. Дрешките не са кой знае какво качество, но за тези пари - нормално Mr. Green

Ние, когато ще пазаруваме много (сега с малкия се налага на всеки сезон Party) отскачаме до пазара в Димитровград. Дрехите са същите, които се предлагат по магазините, но цените са им поне наполовина Shocked Сега се сещам за едни поларени костюмчета (панталонче и жилетчица с ципче, на която има апликация), които му бях взимала за миналата зима - бяха 4!!! лв бройката, а от тук същото го бях взела за 15!!! #Cussing out

# 549
Здравейте на всички!

Благодаря ви за пожеланията!   bouquet

Люляче, Дева съм Simple Smile  

Миналата седмица Яна ходи и трите дни на ясла, но много плаче.
Има много нови деца и едно като заплаче "заразява" и останалите.
Дано утре да е по-спокойна!  Praynig

Рали, много хубави обувчици си й купила на Рая.

Мъниче, страхотни снимки  Simple Smile

От доста време се каня да ви питам, този месец майчинството ми беше малко по-високо.
Тъй като от Септември месец само 3 дни се водя в майчинство, мислите ли, че може да са ми ги платили авансово?

Хубава вечер на всички!  Hug

# 550
  • Варна

От доста време се каня да ви питам, този месец майчинството ми беше малко по-високо.
Тъй като от Септември месец само 3 дни се водя в майчинство, мислите ли, че може да са ми ги платили авансово?

Хубава вечер на всички!  Hug
Peace Точно така е. Сега, щом се връщаш на работа, ще получаваш 120лв след подаване на декларация 1 от работодателя. Но трябва да се подаде заявление за това.

# 551
  • София
Здравейте!
Рали ,мога ли да те помоля за линкче към други обяви за  обувчици ,като на Райчето ,че нещо немога да открия обувки на страницата им във фейсбук  Blush .
В тази връзка ,пак да ви питам на какви обувки сте се спрели за зимата?Може ли да ги покажете  Blush ?
Люляче ,покажи апреските ,които си харесала  Grinning !

Гала ,какво да ти кажа за захранването ....наистина ти сама си знаеш най-добре.Какво ти остана да въвеждаш?Люлячето ти е дала добър вариянт  Peace .Мисля ,че Йоана вече е яла почти всичко ,май само мед й остана  newsm78 ,но ние имаме алергия в рода и си мисля още малко да изчакам.

Джада ,кофти работа ,дано скоро се подредят нещата.

Вики ,и моите парички бяха малко повече ,мисля  защото през август имаше повече работни дни.Не вярвам от Нои да се "прецакат" и да платят нещо предварително  Laughing .
Силно се надявам тази седмица ,малката Яна да е по-спокойна  Hug .

# 552
# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт