Знам, че е най-добре да е босичък и когато това е възможно, го оставям така - по поляни, на двора и т.н.т., но в градски условия си е mission impossible
Все ще се намери някое стъкълце или още по-лошо - игла от спринцовка

Все ще се намери някое стъкълце или още по-лошо - игла от спринцовка
тези които описваш и те са на шейна
. От няколко дни пак имаме проблеми със спането на нашата девойка. Освен че трудно заспива, сега се появи нов момент. На заспиване започва да реве, защото явно иска да се приспи на гърда, а дори и да се насуче достатъчно, намира друг повод да реве. Същото се получава и когато се събуди през нощта. Ревът й е неистов, упорит, продължителен и събужда целия блок. Досега никога не е правила така, но пораства, й започва да осъзнава откъде идва млякото
. За съжаление, явно изпуснах момента за безболезнено отбиване, а имам ред причини да не желая да кърмя още дълго. И тъй като всички вкъщи преболедувахме, тя е по-нервна от обикновено, а аз имам все по-малко мляко поради умората и заместването на хранения. Тази нощ с мъжа ми сме спали не повече от 4 часа, и светът ми се вижда мрачен. АМ или кисело мляко засега не иска. Май оттук нататък ни чакат такива нощи, защото мисля да спра нощното кърмене. Много ме болят гърдите, изнервям се, и ефектът е обратен - не само не потича кърма, а сякаш тази ситуация я спира. Засега се надявам, че поне ще имам кърма вечер, защото искам все още да подпомагам имунната система на детето. Мислех да си я кърмя още 2 месеца, но май не ми издържат нервите вече.
), но при нас е от зъби, всеки път така става, като тръгне зъб и все по ц....те ми иска да виси. Не знам какво да ти кажа освен ако си решила да я отбиваш трябва да го решиш твърдо и да следваш решението си, защото и най-малкото колебание ще бъде усетено и ще усложни ситуацията. В смисъл сега ако си решила да не я кърмиш повече през ноща спираш и толкова и не даваш повече, веднъж само да се пречупиш и край, ще се пробва още дълго и за двете ви ще е по-тежко....а и то самото дете се обърква така и не знае какво става, така че реши точно како искаш и тогава го направи, за да не се обърка и тя.

с теб съм, мила! Присъединявам се към думите на vesy_evi !
) отскачаме до пазара в Димитровград. Дрехите са същите, които се предлагат по магазините, но цените са им поне наполовина

Точно така е. Сега, щом се връщаш на работа, ще получаваш 120лв след подаване на декларация 1 от работодателя. Но трябва да се подаде заявление за това.
.
?
!
.Мисля ,че Йоана вече е яла почти всичко ,май само мед й остана
,но ние имаме алергия в рода и си мисля още малко да изчакам.
. Препоръчани теми