!
. Остана Ели на steretje, но тя отдавна не пише тук, но я виждам чат-пат в чужбинската, където шпионирам мамите
. Тя между другото обаче мисля, че роди чак на 13-ти, а не на 3-ти, но не съм на сто процента сигурна.
.
.

Към другите родители не се обърнах, защото...ами как да кажа, моето впечатление е, че са доста инертни. Не ми се разправя подробно колко грубо се отнесе с нас старата ни директорка, когато и казах, че ще местим детето - крещя, обижда, обвинява....изобщо направи всичко което можа, за да ни създаде пречки. Обмислях да подам жалба в инспектората за грубото и поведение, но като размислих се отказах, за да не рефлектира това и върху хората, които ни помогнаха да осъществим преместването. Както и да е. Минало.
....
един вид награда за целия труд, а той е огромен в случая с Райче-Зайче! Възхищавам се на напористия ти характер, дано да си все така целеустремена в живота! 
Няма нищо по-хубаво от това да станеш сутрин по дом. халат или нощничка, да си направиш кафенце и да си го изпиеш пред телевизора пак с тази нощничка. Пък и много други ежедневни и възрастови противоречия възникват постоянно. Всякакъв заем (както в нашия случай) си заслужава това спокойствие! Много щастливи мигове и детски смях да има в дома ви!!!
По-скоро помагат за по-леко преминаване на вирусчето и действат добре на нервната ми система, че все пак правя нещо по въпроса 

утре ще се обяда до уч. отдел да питам
стискайте палци

За кандидатстването - ти си знаеш най-добре приоритетите, така че не бих могла да те посъветвам...

Препоръчани теми