Но някак плавно го правят и обикновено на дупето се приземяват. Е, имаме и по-лоши падания с леки рани, но..., юнак без рани...
За моя радост не се плашат от паданията, а стават и продължават
Много ясно, че ще ги миеш!!! И аз правя опити и имам на Чико паста за зъби, но моята Мая нали нищо случайно не си слага в устата пищи от нея и не дава, та карам когато ми позволи само малко с четката, но тя почти не ми дава...ако детето дава естествено, че ще мием.
!!!
. Купих йодасепт да имам в чантата винаги, че с това негово тичане и лудуване... 
. Няма да го мъча да я махаме още. Поне вечер ще го приспивам с нея а денем малко по малко ще я махаме.
,изчетох ви
,да се вклшча в темичките малко със закаснение
!

Забелязах, че ако баща му е срещу него, хапва доста повече, отколкото, ако стоя аз - по думите му - малкия ми гледал само ц*ц*те и затова не искал друго 
Опитах се да му помагам като му придържам лъжичката, за супата, но категорично отказва. В крайна сметка реших, да му оставям корички хляб, които да топи вътре и така да хапва - получава се
Затова и предлагам плодове и така 
Аз мислих да му ги въвеждам, но с таткото решихме, че докато има пресни плодове от нашите ширини, ще му предлагаме тях, а зимата ще минем на цитрусови.
, аз купих паста, търкам тук, мажа и като кажа на някой ме гледа сякаш съм изкъртила зъбите на детето
Аз също изтривам зъбките на Ники (6 на брой) всяка вечер със същата паста и накрайник. Това му е любимото занимание и като приключа ревва за още. Гледах "На кафе", миналата седмица и дадоха снимка на ужасни млечни зъби, от тогава и по 2 пъти на ден ги изтърквам, когато се сетя де, преди обедния сън.
Така ще ви е по-лесно да го придържате, а може и да има стане по-интересно на децата
Аз с моя батко, честно да ви кажа гърне не съм ползвала 
Препоръчани теми