Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 539
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Емили, за съжаление нямам никаква идея дали трябва да останат още на 14ти в пансиона, защото нали моята не е на пансион и не съм се интересувала. Дано карамелчето се включи и да има повече информация.

Аз също се чудих дали и децата трябва да идват на род. среща на 14ти, но една позната, която има тази година също осмокласничка при нас ми каза, че децата не трябвало да идват. Щяло да има списъци с разпределението по паралелки и според тях отиваш в стаята, където ще те чака класния на детето ти.
Ако това е така, не виждам смисъл само да водите децата си на 14ти и ако не може да останат в пансиона да ги връщате и на следващия ден отново да ги карата насам.
Направо си ги доведете за първия учебен ден.

Шани, голяма да пораснеш  Wink и от здраве, щастие, любов и успехи никога да не се отървеш  Heart Eyes

# 106
Летисия Hug, много, много благодаря! Ще чакам и Крем карамелчето да се включи, ако знае нещо!!!

# 107
  • Пловдив
Здравейте,

днес минах през ЕГ Пловдив Simple Smile Няма инфо кой, къде, кога ... - може би на 12.09 ще има.
В двора ремонта на тръбите приключва.
Минах и покрай руската - на входа и и на дъската им с обявления - също нищо Simple Smile

# 108
Няма никаква изнесена информация и в ОМГ, Пловдив. Взехме си вратовръзката, но било още много рано за списъци, да проверим след 12.09. Най-много ме интересуваше има ли списък на учебниците, но няма никаква информация... Явно ще ги купуваме по-късно. Поне са обявили началото на тържеството за новата учебна година в сайта на гимназията. И искат учениците с пълна униформа.

# 109
На сайта на ЕГ "Иван Вазов" Пловдив има нова информация, че учениците от 8 клас трябва да се явят на 14.09 в 9 ч. в училището. Ето и линка http://www.egiv.net/enter.php?l=bg&nav=enter

# 110
  • София
Хайде и аз да се запиша в темата.

# 111
Минавам да ви почерпя виртуално за порасналата ми осмокласничка  Heart Eyes
[/b]

Няма търпение вече за 15 септември. Запознала се е с половината си випуск и е във възторг!
Мама Жени, твоя младеж също е в списъка на бандата  Mr. Green

Сега ни търсят кафе (на майките), което по възможност е по-далече от 91 НЕГ. Не можело с тях да ходим. Но аз все пак мисля да видя купона, макар и инкогнито  Laughing

# 112
Честит празник на порасналата осмокласничка! Да ти е жива и здрава, все така да те радва! Много усмивки и смях в този ден!

# 113
  • навсякъде
Честита ти рожденничка Anna Lee Ммм почерпих се
Да ти е жива и здрава,много щастие, късмет, шестички и всичко най.  bigdance2

# 114
Честита ти рожденичка Anna Lee  smile3525 Много здраве й пожелавам, с лекота да катери стръмнините и най-вече много усмивки и щастливи дни през следващите години

# 115
  • гр.Варна
Здравейте на всички. Simple Smile Вече публикуваха списъците с разпределението на класовете в 4 ЕГ Варна. Дъщеря ми е в класа на Тинка Найденова,преподавателка по френски език. Някакви отзиви за нея? newsm78

# 116
По разкази на мои приятелки от съседния клас,разбрах,че тя не била много строга,но все пак си имала изисквания.Н а устния  ми изпит в края на 8 клас,тя беше в комисията и се държа много добре.Предпочитам нея пред чудовището Здравкова,която ни тровеше цяла година.Сега съм 10ти клас.

# 117
Anna Lee да ти е живо и здраво детенце   bouquet Много успех и късмет занапред   bouquet На по-предишните рожденничета на патерица с най-хубави пожелания за здраве, късмет и успешна година.   bouquet
Инфо за Испанската в София - вече има списъци по класове, децата вече си обмениха снимките във фейса, те са доста по-напред с инфото от нас.  Simple Smile Засега обаче остава неясно за часа, в който ги викат на 15. Министърът все още не бил подписал заповед, но се предполага, че ще е за 9 часа, по-ранен час бил за малките, да следим сайта или на таблото в гимназията - това казаха днес от канцеларията.
На всички пожелавам приятен последен ваканционен уикенд, успешно пазаруване и късмет през новата учебна година  newsm10

# 118
Anna Lee, много здраве, късмет, успехи на осмокласничката и много радост да ви носи!  bouquet

# 119
  • Sofia
Честит празник, Anna Lee   bouquet.
 Много здраве и успехи на девойката. Нека животът и е красив и сладък като тортата, с която черпиш  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт