Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 529
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте. В момента нямам възможността да ви чета назад и се извинявам ако вече е написано някъде, но все пак излезнахи ли списъците с паралелките за 8 клас. Питам специално за 1 АЕГ. Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
  • София
Здравейте. В момента нямам възможността да ви чета назад и се извинявам ако вече е написано някъде, но все пак излезнали ли списъците с паралелките за 8 клас. Питам специално за 1 АЕГ. Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet
Аз все още нищо не съм видял,но ще има родителска среща в четвъртък.Може би там ще са сложени.

# 92
  • Sofia
Привет и от мен  Laughing.
Аз още нищо не съм купувала. Осмокласника чака с нетърпение 15-ти  Laughing.
 И ние чакаме списъците с класовете .
Задължителна литература е прочетена, с изключение на " Преди да се родя". Трябва да ходя до библиотека да я взема.
 Хубав почивен ден   bouquet.

# 93
Здравейте!Аз съм майка на новоизлюпен гимназист от МГ варна. Леко съм стресирана от цените на униформите. С ризите се справих лесно, защото съм шивачка, вратовръзка ще купя- няма на къде, но ако някой може да ми помогне с намиране на сако и панталон втора употреба ще съм много благодарна. С учебниците също успях да се справя- намерих ги от по-голям ученик.  моооооля- помогнете с униформата!!!! Peace

# 94
Чак сега виждам новата тема smile3555
Ние имаме родителска среща в понеделник 12.09 Моя син вече чака с нетърпение 15-ти Wink

# 95
А на сайта на 164 Испанска още няма нищо като информация - дали са готови списъци с разделение по класовете? Май трябва да се отиде.
Към 03.09. в Испанската нямаше списъци.

# 96
Ехо, някой знае ли нещо за 91 НЕГ? Има ли родителска среща преди 15? Благодаря

# 97
Я да взема и аз да се отчета!
При нас има униформи,при това задължителни всеки ден.Аз обаче имам решение на проблема,защото баткото завърши същата гимназия миналата година и имам чисто нова такава.Когато я въведоха той беше 10 клас и определено не пожела да я носи.После в 11 и 12 пък-още повече.Та сега си седи на закачалката и чака малкия.Мъничко му е голяма амаааааа това е положението.
Иначе вчера бяхме на шопинг.Маратонки,дрехи за първия учебен ден,дънки-черни заради униформата и накрая взех,че му накупих и тетрадки,че ги намерих евтино.
Нашата родителска е тая събота-10-ти.Горе-долу знам нещата от големия,но ще отида,естествено.
Другото което ми е интересно е-с какви чанти или раници ще ходят децата ви??Аз тая седмица му купих едно сакче на адидас за тренировките му по футбол като ходи.Той обаче много го хареса и каза,че няма да го съсипва и иска с него да ходи на училище.И като се замисля,що пък-не??!!!??
Вашите деца с какво ще ходят???

# 98
  • София
В 91 НЕГ родителски срещи преди 15-ти не  правят, тъй като списъка с учениците  по  паралелки залепват на входа  чак в следобедните часове на 14.09. На първия учебен ден на децата се казва кога точно  е родителската среща. Миналата година беше на 16-ти. Peace

# 99
  • Варна
Списъците с паралелките от 1 ЕГ - Варна, вече са обявени официално на сайта на училището.  Peace

# 100
  • София
Здравейте, наближава очакваният ден! Към rumen_97-на сайта на 1АЕГ в Новини е публикувано на 15.08., че на родителската среща утре ще са ясни паралелките. Аз имам доста въпроси, но ако не успея да се ориентирам утре ще се обърна и към миналогодишните мами.
koko6kata и hero(и всички други мами от 1АЕГ) ако искате можем да се видим за по кафе преди това- аз работя много близо до гимназията. Пишете ми на лични. Ще се присъединя и към общата среща като се сформира. Grinning
Аз май съм по-притеснена от младежа. Дано да се справи тъй като никога не е искал да пише думи при ученето на език и някак си ги запомня до сега в движение и практика. При скоростта на предаване в 8ми клас на езика това не ми се вижда възможно и ще трябва да се пречупи.  Praynig
Дано да дадат информация входните нива по МАТ и БЕЛ около коя дата ще са- не е учил нищо цяло лято и ако са веднага, бая ще се озори newsm78?
Преди няколко дена седна да чете Дамата с ренгентовите очи и вечерта ме помоли и аз да погледна за какво става въпрос- ами прочетох Малвина и Синята хризантема и останах шокирана- доста .............литература за 13 годишно дете. #Crazy

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 19:05 от Stela_B

# 101
Аз не съм сигурна дали въобще ще мога да отида на родителската... Днес се върнах от отпуска и съм затрупана с работа, а баща му на младажа ходи на родителски само ако съвпаднат на двамата... Надявам се да получа информация оттук, ако не успея...

# 102
Летисия, Крем карамел, Hug моля ви, знаете ли след родителската среща на 14.09 децата ще могат ли да останат да спят в пансиона, или ще трябва евентуално да се приберем и на другия ден да пътуваме за първия учебен ден???

Една майка тук ме шокира с тая новина! Shocked

Родителската среща само с родители ли ще бъде или ще присъстват и децата? newsm78

# 103
В 91 НЕГ родителски срещи преди 15-ти не  правят, тъй като списъка с учениците  по  паралелки залепват на входа  чак в следобедните часове на 14.09. На първия учебен ден на децата се казва кога точно  е родителската среща. Миналата година беше на 16-ти. Peace
Благодаря! Успех на всички деца, приети в 91 НЕГ!

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
Чааааааааак на 7ма страница.  ooooh!
Привет!
И успех на бъдещите 8-мокласници.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт