Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 518
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
klasnata, да ти е жив и здрав рожденика! Много успехи и сбъднати мечти! nbirthday

# 76
Klasnata, честито пораснало момче! Здраве, късмет и сполука. Нека не спира да мечтае и с ентусиазъм да дерзае за сбъдване на мечтите си!!!

# 77
Честит рожден ден на момчето на klasnata!Да е жив и здрав да ви радва. Много успехи му пожелавам!

Аз си изпратих лагерника.

# 78
Честит ти рожденик, класната! Да ти е жив и здрав, много радостни моменти и поводи за гордост! И понеже нашата родителска мина снощи, нашата класна каза: Осми клас е по-труден от седми, да не се отпускат, имаме много за учене...
Иначе аз съм купила учебници, достатъчно тетрадки - тези от Метро ми допаднаха като цена, подготвих обувките за зимата...само имам да купувам униформени части: пуловер и сако и панталон.
Зарадвах се много, че ще има инициатива за покупко-продажба от големите ученици на сака и панталони, които се носят около 3 пъти в годината, и то не от всички, така че да се снабдя с малко по-евтини сако и панталон. Ами те са само в супер офиц. облекло. Иначе бяла риза с вратовръзка, пуловер за студеното и панталон по избор, цял, без да е "3/4, 7/8 или други части" и да не е от някоя странна мода, съвсем изчистени дънки.
Извинявайте, че така дълго, защото аз не пиша много, но ако имам нещо важно за споделяне, ще взема участие.

# 79
Това за МГ Варна ли е, polli

# 80
Това за МГ Варна ли е, polli
Да, ако някой нещо го интересува, ще споделя

# 81
Бладодаря мили дами за топлите пожелания!

# 82
Честито на 14 годишния младеж! Да се радва на много късмет и упехи в живота!

# 83
Класната, Албена, малко на патерица- да са ви живи и здрави момчетата и много хубави емоции и успех в новото  у-ще!

И при нас (1ЕГ Варна)  няма обявена род. среща, а униформите ни се носят всеки ден. Как хубаво си спят моите до 9-10 часа, ще видят зор, докато свикнат да стават рано, поне първите 3-4 дни.

Добре дошли на новите попълнения.  bouquet

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 07:21 от maybeP

# 84
  • Варна
Паралелките за 1 ЕГ - Варна вече са известни. Списъците били изнесени в училището, но още не са публикувани на сайта. Децата обаче вече са ги разпространили във Facebook.  Heart Eyes

# 85
Ясмина, моля те дай някакъв линк към тези списъци, че не ги намерих

# 86
Класната, честит ти рожденник! Да е здрав, щастлив и успех занапред   bouquet

..... Как хубаво си спят моите до 9-10 часа, ще видят зор, докато свикнат да стават рано, поне първите 3-4 дни.
Аз какво да кажа като преди 11,00 не се излюпваме изобщо  Rolling Eyes Вчера се обаждам в 12,30 и тя още спи, вика Що ме събуждаш толкоз рано  hahaha Joy Joy Joy
Но ваканцията тече с пълна сила, спане до обяд, излизане, мотаене с приятели ...

При нас още не са направени списъците с новите класове.

# 87
Аз вече приготвих ученичката. Днес купих накуп всички учебници. Всички без българския са втора ръка. Извадихме голям късмет. Като чисто нови са. По ИТ въобще не е бил отварян и си стои още опакован Simple Smile И по езика всичките учебници, тетрадки и граматики, ако не беше попълвано вътре, не може да каже човек, че са били докосвани. Бети първия момент се зарадва, че всичко е попълнено, но след това реши, че ще го изтрие, защото искала сама да си го научи, а не да и е наготово Simple Smile

# 88
Здравейте,моето дете ще учи в НХГ Димитър Добрович Сливен.Приемате ли нови попълнения? Ако има мами от там нека пишат.Пожелавам успешна учебна година на всички нови гимназисти.  bouquet

# 89
  • София
А на сайта на 164 Испанска още няма нищо като информация - дали са готови списъци с разделение по класовете? Май трябва да се отиде.

Общи условия

Активация на акаунт