Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Правец
Искам да ви питам вашите мъже присъстваха ли на прегледа с ехограф?

Моят днес не можа да дойде с мен.. При предишната ми бременност винаги е идвал, но никога не са го пускали да влиза с мен за съжаление Sad

# 616
  • Бургас
Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 19:15 от svetlenceto

# 617
  • София/Правец
Здравей svetlenceto, чудесно, ще си имаш най хубавия подарък. Под не е розово здравословно ли имаш предвид или други лични неща?
Нямам здравословен проблем, а финансов. Не знам дали да го оставя.

Хей, не се отчайвай!!! Ако имаш приятели или роднини с деца могат много да ти помогнат с неща от техните бебета!
Едно дете може да се гледа и с много и с малко пари стига да е желано и обичано!!!

# 618
Да, това което е написала dania_09 е вярно. "Едно дете може да се гледа и с много и с малко пари стига да е желано и обичано!!!"

# 619
dnola, моят мъж беше на прегледа и днес пак ще присъства, мен още ме преглеждат с вагинален ехограф при това.
Искам да ви питам вашите мъже присъстваха ли на прегледа с ехограф?

Моят днес не можа да дойде с мен.. При предишната ми бременност винаги е идвал, но никога не са го пускали да влиза с мен за съжаление Sad
И моят май днес няма да успее да дойде,но ще попитам гинеколога за следващият път дали може.
Мен ме интересува масовата практика каква е и най-вече когато става дума за преглед по здравната каса ,а не такъв когато си плащаш ,защото тогава предполагам отношението е друго.

# 620
Моят док. е по здравна каса и съм виждала в кабинета му да влизат много татковци заедно  с майчетата... така че мисля на 28- ми ( има цял век до тогава  Sad ) когато ще се гледаме за пулс да заведа и нашия татко, че той е забравил какво е.... последният път беше преди повече от 9 г.  ooooh!

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 13:50 от r_m_e

# 621
Здравейте!!! Честито на всички бъдещи майки с пожелания за лека и безпроблемна бременност. Радвам се да се присъединя към вашата групичка  pregnant Вчера за 1-ви път бременността ми беше потвърдена от лекар и очакваме нашето слънчице на 12.06.2012

# 622
  • Пазарджик
Хей, не се отчайвай!!! Ако имаш приятели или роднини с деца могат много да ти помогнат с неща от техните бебета!
Едно дете може да се гледа и с много и с малко пари стига да е желано и обичано!!!

МНОГО ПРАВИЛНО Hug
Добре дошли на всички нови мамчета!

# 623
Здравейте!!! Честито на всички бъдещи майки с пожелания за лека и безпроблемна бременност. Радвам се да се присъединя към вашата групичка  pregnant Вчера за 1-ви път бременността ми беше потвърдена от лекар и очакваме нашето слънчице на 12.06.2012

bouquet добре дошла eli_terry Явно септември месец е бил доста плодороден ...  Laughing

# 624
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug Колко е хубаво да откриеш хора, които в действителност могат да разберат как се чувстваш и които споделят същите вълнения  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 625
  • София
Предишншят път не се бях разписала в отчетна тема,ама явно е доста приятно да има хора с твоите мисли,вълнения и притеснения EmbarassedРадвам се,че темата става с все повече попълнения. HugТези,които приемат утрогестан как го вземат-орално или вагинално?Че пише,че първи триместър е само вагинално,но на мен ми го предписаха орално. Thinking

# 626
  • София
Вагинално...чувала съм, че при орален прием много ти се спи..виж какво са писали в нашата подтема (Проблемно забременяване):   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=606395.0;all

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 15:33 от Sharky*

# 627
  • София
Да,за спането е вярноооо Mr. Green

# 628
  bouquet Привет на всички! Позволете още една бъдеща юнска мама да се запише! (Живот и здраве!) Желая на всички лека бременност и тепърва да обменяме трепети и вълнения Simple Smile
Отонсно Утрогестана- вагинално по 2 вечер ми предписаха - според мен, за всеки случай...няма конкретна причина. И да- мноооого ми се спи от него  Rolling Eyes Wink

# 629
Инка,утрогестана има мн страни4ни действия приеман орално.Вагинално преска4аш вси4ки страни4ни УЖАСНИ действия.Вагинално се абсорбира по добре.Орално само в краен слу4ай приемай.Аз изпитвам ужасен страх ,съвсем сериозно  Sadкогато съм на преглед ,тъй като пътувам доста и не ми е комфортно при лекаря да ми те4е бяло  Laughing,до приемам орално ,и повярвайте ми се 4увствам много зле около 2 4аса)

Общи условия

Активация на акаунт