Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 183
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Правец
Аз бях на първият си преглед вчета. На външен ехограф и се видя и сакче и зародишче. Леко извитичко като гъсеничка. Много съм слаба и винаги много хубаво ми се е виждало. При предишната ми бременност ходих даже в по-ранна седмица и пак видяхме сакче.
За изследвания ми казаха чак след 10.11. да отида. Попринцип знам, че тук в БГ след 12 г.с. дават направления за ЖК и от тогава започват и изследванията. На мен и сега и предния път не са ми пускали нито кръв, нито урина. Другия път - след 20-ина дни.
Днес пак ще ида при докторката, защото още вчера и споделих, че на моменти имам някакви кафяви парченца... ТА вече стана като леко зацапване и като чета из форума направо полудявам от страх вече... Отделно ми е напрегнато с голямото ми детенце, че започна ясла и е много нервен, не спи нощем и направо ужас.
Дано всичко да е наред, че всички с нетърпение чакаме новото попълнение Simple Smile Стискайте палци!
Успех и на всички други майки! Лека и безпроблемна бременност!
Номер 3 УСПЕХ И НА ТЕБ!!!!

# 646
Здравейте и от мен,макар и изобщо да не исках второ дете,вече е факт.
Още ми е съвсем пресно от сряда зная т.е направих теста и още същият ден бях на гинеколог,който потвърди положителният резултат.
Много страшно първа бременост карах и сега ме побиват тръпки като се сетя,от друга страна няма нищо по хубаво от дете.
Най-великото усещане за една жена и това да е майка !
Хайде да скоро писане и леко бременеене на всички!

# 647
Здравейте момичета на 21 г. съм и от 2 г. пробвахме за бебе ,тази сутрин си направих тест и имам 2 ясни чертички newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 терминът ми е на 24 юни Praynig Praynig Praynig
Само се моля всичко да бъде наред!!!! Praynig Praynig Praynig

# 648
noritata20, прекрасна новина си имате  Hug! Честито на теб и всички нови мами. Леко и безпроблемно бременеене на всички!
Аз днес следобед много се надявам да видим ембрионче и да чуем сърчице  Praynig

# 649
Аз отидох на 1-вия си преглед в 6-та г.с. и 1 ден..видя се ембриончето,плодното сакче и мехурчето,което изхранва бебко...докторът ми каза да отида пак след една седмица,за да можем да чуем и сърчицето...а относно изследванията и регистриране на бременността ми каза да отида на 31.10. или т.е. в 8-ма г.с. се пада ...

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 10:04 от eli_terry

# 650
Брей колко сме много... някой дали ни брои  Wink
Усмихнатото  Hug знам как се чувстваш мила, но само търпение ... ама много 3 седмици бе  Confused Аз ти говоря за търпение,а пък самата аз не знам какво значи тази дума...
pepita77 късмет днес  Praynig С теб май сме горе долу с един и същ термин... калкулатора тук ми изчислява 09.06...

# 651
r_m_e, горе-долу сме с близо - моя е на 06.06, ама с моя цикъл на 25-26 дена... да докараме до там мисля, че ще е по-рано

# 652
  • на последния етаж
Аз реших да сменя датата на прегледа с по-късна: 03.11. или 08.11. Поне да чуем и сърчице като ходим  Heart Eyes

# 653
r_m_e, горе-долу сме с близо - моя е на 06.06, ама с моя цикъл на 25-26 дена... да докараме до там мисля, че ще е по-рано

Ами то и аз съм така, дори и в момента не мога да кажа с точност колко дни е .... варира от 23 до 26, рядко 28  newsm78, шантава работа  Laughing

# 654
Момичета, има ли друга като мен, която става и нощем да пишка? Имам едно ставане към 4 сутринта и после не мога да запя  Mr. Green И понякога уж мнооого ми се ходи, а само няколко капчици...

# 655
Мерлински и аз съм по същия начин,но моето ставане е към 3-3:30ч...и да-после няма заспиване...

# 656
И аз ставам през нощта, но до минути след като си легна съм заспала. На мен проблема ми е, че не мога да заспя до 1-2, никога не е било така при мен. Аз като подуша възглавница и моментално заспивам, а сега  Sad Сутрин едвам ставам да се оправяме за градина с малкия.

# 657
За съжаление и аз като стана да пишкам после бодърствам през остатъка от вечерта.Днес получих и първите си опити за гадене иначе като цяло не се чувствам зле имам страхотен апетит и сигурно изпивам по3-4 литра на ден вода.Моят мъж днес е рожденник и ще видим дали ще бъда разконсперирана от роднини и приятели като ме видят довечера.Наложи се да си взема широка туника за да се поприкрия, но ефект май няма много. Не ми се иска да се хваля толкова рано , но ако ме питат няма да излъжа.
ПС: Добре дощли на новите майчета!

# 658
modna, честит рожденник! Да ти е жив и здрав и да си изчака подаръка до юни   ylinfant

# 659
  • Burgas, Bulgaria
момичета има ли някоя от вас с термин като моя 26юни-питам, защотo аз от нетърпение ходих вчера на доктор и нищо не се видя.... иначе тестовете са ми положителни ......ама нищо не се виждало .... даже не била уголемена матката  Tired

Общи условия

Активация на акаунт