Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 180
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и аз да се запиша, по изчисления на калкулатора термина ми е на 17.06, на 18.10 бях на преглед и се видя само плодно сакче 1.02см, и ми казаха да отида след 2 седмици отново на преглед живи и здрави да чуем сърчицето.Ох много се вълнувам, виждам че всички сме така и дано да имаме успешна и лека бременост. Прегръдки и целувки на всички.

# 661
  • София, Бургас
мадам тиква, ако се притесняваш направи едно ЧХГ..след 2 дни още едно..ако се удвоява значи всичко е наред..ти коя седмица се падаш в момента?

# 662
  • Burgas, Bulgaria
 Blush Blush Blush Blush 4г.с.+3дни по калкулатори
януари имам снимка на 4г.с 5дни

# 663
момичета има ли някоя от вас с термин като моя 26юни-питам, защотo аз от нетърпение ходих вчера на доктор и нищо не се видя.... иначе тестовете са ми положителни ......ама нищо не се виждало .... даже не била уголемена матката  Tired
Аз според калкулатора съм с термин 20 и вчера бях на лекар.Видя се само нещо като плоден сак и лекаря така и не подтвърди бременноста  SadВика ме пак на 27.Така ,че сигурно и при теб е много рано и затова нищо не се вижда.

# 664
Здравейте  Simple Smile Приемате ли нови? Тихичко и на пръсти се записвам при вас  Hug
Вчера след 5-дневно закъснение се престраших да си направях тест - положителен. След това изпратих мъжа ми за още един тест. Той се върна с три различни  Joy В резултат на което имам в момента 4 положителни теста  Laughing
Първата ми работа снощи след тестването беше да звънна на доки. Той каза - преглед най-рано след десетина дни - сега нищо още не би се видяло... Изчислих по он-лайн калкулатор термина ми се пада на 24 юни. Така че, мадам тиква, нормално е нищо да не се вижда още  Simple Smile
Аз нямам никакви признаци - само наболяващи ме гърди.
Ами това е за сега   bouquet

# 665
За съжаление и аз като стана да пишкам после бодърствам през остатъка от вечерта.Днес получих и първите си опити за гадене иначе като цяло не се чувствам зле имам страхотен апетит и сигурно изпивам по3-4 литра на ден вода.Моят мъж днес е рожденник и ще видим дали ще бъда разконсперирана от роднини и приятели като ме видят довечера.Наложи се да си взема широка туника за да се поприкрия, но ефект май няма много. Не ми се иска да се хваля толкова рано , но ако ме питат няма да излъжа.
ПС: Добре дощли на новите майчета!
modna Честит ти рожденик, жив и здрав   bouquet

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 14:28 от r_m_e

# 666
мадам тиква, не се притеснявай, 4 г.с. и 3 дни наистина си е малко. kateto_85 е права - ако си много притеснена пусни си ЧХГ през два дни и ще се успокоиш. Или иди след 5-6 дена пак при доки просто за да я потвърдят.

# 667
  • София, Бургас
мадам тиква, малко си нетърпелива ми се струва Laughing ..много е рано, мила..аз прокървих в тази седмица и затова отидох на преглед..еми нищо не се видя естествено..то е съвсем мъничко още..изчакай още една седмица и сакчето ще е на екрана.. Hug ..а казаха ли ти колко е ендометриума? Защо им се струва малко?

# 668
modna, да ти е жив и здрав роженикът!

Добре дошли на новите, супер е, че всеки ден се включват толкова много кандидат-майки.

Аз също ставам нощем до тоалетната и често не мога да заспя след това, явно е нормално. Снощи пък съвсем не мигнах от вълнение от трепкащата точица. Като я видях, че е там и е живичка, спрях да се притеснявам и някак придобих увереност, че това мъничко нещо е достатъчно силно и си се развива независимо от моите страхове. Днес съм една смела бременна, дано остана така Simple Smile

# 669
  • Burgas, Bulgaria
не ми каза -тоест каза, че дори матката не била уголемена като за бременност.....Той милия ми видя несъществуващият яйчник какво да говоря повече  ooooh!

# 670
  • София, Бургас
Той милия ми видя несъществуващият яйчник какво да говоря повече  ooooh!

до другата седмица има време да си избереш някой по-надежден доктор Joy ти сигурна ли си, че е успял да локализира матката изобщо Crazy

# 671
Мадам Тиква не се тревожи, просто е много рано о6те.
Тук в Италия първите 2-3 месеца хи4 не ги броят за бременност  Shocked
Нито искат да те прегледат, нито изследвания.С една дума за тях е толкова рано, 4е каквото стане-стане. С най-първата ми бременност, която завър6и в 12 седмица ми се скараха, 4е пла4а, понеже : "какво толкова, то о6те не било бременност " Shocked

Така 4е спокойно, просто се иска време да порастне бебо4ко и 6те го види6  Hug

Много лек и спокоен ден на вси4ки, аз съм на работа, а така ми се иска да си ходяяяяяяяя  Rolling Eyes

Hug

# 672
  • Burgas, Bulgaria
Кате, ами вече се съмнявам понеже дълго след като започна да ме гледа, заяви, че матката ми била обърната към гърба .....И това доктора който ми прави абразиото  Crazy
ще почакам-само тези болки вече съм забравила ,но са нормални нали.... кръста много ме боли....даже като се разшавам още повече...то верно ,че това ми е слабото място на мен, но това не е болката от моето заболяване ...друго е....

# 673
Мадам Тиква, тоз доктор добре, че други неща не е видял Simple Smile

Май наистина е добре да си потърсиш някой, който не открива трети яйчници и други подобни. Но наистина е доста рано, на мен ми видяха сакчето в 5 г.с. и няколко дни чак. Все пак с добър видеозон може да се види удебелена лигавица на матката, моята лекарка така потвърди, че съм бременна.

# 674
Да, и аз като карах предишната бременност, имахме в отчетната момичета, живеещи в чужбина - това ми беше направило впечатление - че до към 13та седмица хич и не ги "брояха" за бременни  Rolling Eyes. От една страна - супер - тъкмо по-малко тормоз над теб  Rolling Eyes; от друга обаче - нали уж точно в началото се "хващат" разни проблеми... Като например извънматочната - чела съм, че ако се види достатъчно рано, може и да не ти отстранят тръбата.. (не знам колко е истина де, просто съм попадала на такова инфо); ако пък не установят сърце - защо трябва да чакаш толкова много, за да махнеш ембриона и да се подготвиш за нова бременност? Но както и да е - никога няма да знаем толкова, колкото лекарите, пък и мнения всеки си има за всичко Wink

Тиква, изчакай наистина - ето, аз си мислех, че карам 6та седмица, пък по размери карам 5та  Crazy Ама с тоя доктор ме разсмя, честно  Laughing. При миналата ми бременност ходих една седмица преди датата на М (която така или иначе не дойде  Flutter) - моят док тогава ме попита - кога трябва да ти дойде - след 1 седмица - а, добре, ще ти дойде, ще ти дойде - виждам уголемен яйчник. И това беше единственият път, в който бях сигурна, че ще ми дойде М, а тя не дойде  Laughing. И даже, 10 дни след закъснението, си правих тест, за да докажа на дружките, че НЕ съм бременна  Crazy. Та така с тия лекари - могат да са много забавни понякога  Wink  Hug

r_m_e, мерси  Hug

Модна, честит рожденик и от мен!   bouquet

И добре дошли и на новите нови  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт