Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 832
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • София
el_bozhko в 46-та Мики Маус се казва.

Тони 77 честито!!! Разкажи повече като намериш време.

Гледам за покупки си говорите. Да спомена моите положителни впечатления за някои от тях. Аз имам стерилизатор Lindam и съм много доволна. Помпата ми за кърма също е електрическа на Medela и също я препоръчвам горещо. Козметика за бебето съм ползвала на Mustelа и пак такава ще взема. Прах за пране съм ползвала на Sure Care в началото и може би пак него ще взема. Крем за подсичане Бочко естествено Simple Smile

Надявам се да съм била полезна с нещо

# 226
Момичета, качих снимките на леглото в нашето албумче. Ето един линк към първата снимка за по-бързо: http://octomvri2011.snimka.bg/baby/pokupki-za-nashite-beboci.586992.24898426
Сега се връщам да чета назад Simple Smile

# 227
Здравейте и от мен Simple Smile И аз се присъединявам към групата на октомврийките.От доста време ви чета и реших и аз да се включа.От София съм с термин 22,10 и чакаме момченце.

# 228
Lusito000: Dobre do6la pri nas  Hug Hug Hug

# 229
Тази сгъваема ваничка много ми стана симпатична, чудя се дали да не си вземем и ние. Обаче на мен са ми обещали истинска вана в банята, за което отдавна си мечтая, ама ха да видим кога.  Simple Smile

# 230
Тони 77 честито!!!
На мен ми се иска бебчето да  е везна. И аз не мога да спя нощно време, не мога и да ям като хората, после не мога да си намеря място. С покупките сме доста назад, до края на месеца трябва да вземем креватчето, матраци, чаршафи, дрехи, абе.. всичко, което е необходимо от самото начало. #Crazy #Crazy #Crazy
В този смисъл, дайте мнения ако сте купували чаршафи къде има хубави и на какви цени? newsm78

# 231
В този смисъл, дайте мнения ако сте купували чаршафи къде има хубави и на какви цени? newsm78

evkall , майка ми купи ето такива за малкия: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4438.

Има го и в синичко. Производителят е българска фирма, а качеството е много добро. Аз търсех комплекти с обиколници за легло с размери 120х60 см, защото нашето е такова. Повечето бяха с по-големи обиколници или пък имаше само парчета откъм главичката, което не ми допада. Тези обаче са точно каквито търсех. Апликациите по тях са истински, не са само щамповани. Много са сладки на живо, изглеждат в пъти по-добре, отколкото на снимката.  Heart Eyes

След дълго избиране, харесах и поръчах ето това легълце от Amazon:

Предната страна се смъква надолу, има няколко позиции на матрака и предпазна облицовка на горните бордове против палави зъбчета. Много исках да е беличко, а се оказа, че в тукашните магазини или не мога да намеря такова, или сроковете за доставка са ужасяващи. Покупката (заедно с доставката) ми излезе с около 50 лева по-евтино, отколкото аналогични модели, предлагани в тукашните сайтове за он-лайн търговия.

# 232
Съни, относно девите наистина са много добри и точни душици, но не знам защо мъжете деви са спечелили такава лоша слава. Още преди години една приятелка на майка ми се оплакваше от мъж дева и казваше, че това хич не е хубава зодия за мъж, но моят мъж е дева и много добре се държи с мен. Има си неговите особени моменти, но кой няма. Най-добрият ми приятел също е дева и също е много добър и свестен. Баща ми обаче е везни и с него въобще не може да се говори. Много е луд и все ми се иска моето дете да не е везни, за да не прилича на него. Имах и един приятел везни, също за лудницата, така че съм останала с много неприятно впечатление от мъжете везни /това не важи за жените/ и не искам в никакъв случай синът ми да е тази зодия. Иначе като цяло всеки си е индивидуален. Надали представителите на една зодия си приличат чак толкова много, но все пак.  Laughing

Lusito000, добре дошла!  Hug

# 233
Момичета,не знам дали знаете,но сега попаднах на един канал Utilisima,дават едно предаване "Моето бебе".Интересно изглежда,в момента говорят за плацентата.Ако ви е интересно-гледайте.На Булсата канала е на 34.

# 234
Здравейте и от мен!
Не съм писала много във форума, но съм ви чела почти редовно с изключение на дните от първи септември насам. В този ден ме приеха с болки и контракции в окръжна болница Пловдив. На втори родих момченце - Стойо в 34 седмица 2220гр, 45 см. В момента съм си в къщи, а бебчо е още в интензивното. Тези дни се надяваме да излезе от там и да го преместят в отделението при другите дечица където постепенно да качи грамчета и от там да си дойде при нас. Стискайте палци моля всичко да ни е наред! Успех на всички мами!

# 235
Честит празник момичета  bg

Съни , видях новите снимки на Али прекрасна е Heart Eyes
Понякога съм го засичала това предаване, попадала съм на много интересни теми. И сега включих , но е свършило вече. А само за инфо на новите приемници на Булсатком е на 46 канал utilisima.

мадмоазел фотосесията е страхотна , изглеждаш много добре .

Toni , браво че вече сте си вкъщи , чакаме снимки на Калина  Simple Smile

БлекКисс, не си само ти  Rolling Eyes Много трудно изкарвам нощите , пада голямо въртене , ставане до тоалетна, разхождане из къщата .... добре че не е всяка вечер така, защото щях да съм луднала  #Crazy  Mr. Green

Аз да си помрънкам , че вкъщи е ад  Rolling Eyes ремонта върви с пълна сила , което е добре , но има толкова много работа за вършене-имам чувството, че няма да ни стигне времето за всичко . А и уча по цял ден , важното е че успявам да се справя , когато не ми бучат машини на главата .
Както и да е ще търпя , нямам избор  Rolling Eyes  

Лек ден момичета   Hug

ПС Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Николова да ти е жив и здрав малкия мъж , сигурна съм че всичко ще е наред и скоро ще се гушкате вкъщи  Praynig  Hug

# 236
Да,Мартинито,то бързо свърши.Даваха после за очичките на децата,преди това даваха и за оригването след ядене,абе интересно беше.Говориха за ролята на бабите,за яслите...
Сега пък гледах "Кухнята на мама" и там пък говорят как да накараме детето да яде зеленчуци...и си записах страхотна рецепта за зеленчуков пай с пълнозърнесто брашно Mr. Green

Николова,честито бебче.Да ти е жив и здрав,много да слушка и да ви радва!Бързо да наддава грамчета!   bouquet   bouquet

# 237
Николова, Честито! Да е жив и здрав малкия мъж и скоро да се гушкате вкъщи!

# 238
  • Sofia
Честито бебче, Николова!   bouquet Да е много здравичко, бързо да наддава грамчета и съвсем скоро да се гушкате всички у дома!!!  Hug   bouquet  Hug

Появи се и първия младеж. Май сънищата на Съни и Сийн ще излязат пророчески...

Лусинче, честити ви покупки! Да ги ползвате със здраве!

Лусито, добре дошла сред нас!  Hug

# 239
Цитат
Появи се и първия младеж. Май сънищата на Съни и Сийн  ще излязат пророчески...
Да,само дето аз сънувах,че се ражда Сами,а то е Стой...пак не съм далеч от истината Grinning
И преди бях казвала,че сънувах,че Радостчо ражда на 26.08,а то на 26 наистина се роди бебче,на на seawish...ти когато съобщи за Тони,аз нещо ме ръчкаше да видя във ФБ,ама проверявах за Добито,а не за Тони Laughing
Да видим сега дали наистина ще се появи второ бебе,както в съня ми...и дали някоя ще ни напише,че й изтичат водите...Аз сънувах Дезъртчето,че по средата на един от постовете си пише "Олеле,изтекоха ми водите" Laughing

Дени,Дении...май ще си разделяме гадателската тарифа по равно? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт