(нещо пак съм изостанала с именните дни
)
)
Няма смисъл да четете идентични постове 

По принцип трябваше да ми дойде на 14-ти,днес сме 16-ти,а то още не се е довлякло като хората,сигурно пак ще е изведнъж и със страшна сила 
Всички, (дори и Дамян леко) сме почернели, аз за първи път в живота си имам тен 
Честити месечинки и на бебоците
.
Направих и шопинг - терапия за пред училищна, но и това не помогна, уви...

Овулацията ми беше чак на 22 рия ден-и 2 дни се мъчи да ми дойде и днес дойде и болииии,свила съм се на 4ри на леглото
Няма смисъл да четете идентични постове 

Само с децата не знам как ще стане, но ще търсим ''помощ от приятел'' да ги отглежда 
Ако до 2 дни не ми се увеличи кърмата от по- честото кърмене имам 2 избора: Или да дохранвам с АМ или да захранвам- то вече не се търпи така!!!
. Прегледа го, гърдите чисти, сополи няма, гърлото ОК, в шах и мат съм. Предписа ми витамин С да давам и калциев гликонат /или нещо от сорта/ и каза да следя за Т.
. 

Но , важното е, че сега съм ок. 

- понеже вече всичко гледа да си натика в устата за да го опита и да си чеше венците , същото прави и с мен по следния начин: като се наведа над него ми хваща лицето с вде ръчички и с все сила ме задърпва към устата си, която е широко отворена, все едно ще ме яде
направо се размазвам, а той грухти сладко и нежно 

) само че аз за 1 седмица паднах 2 пъти-по веднъж на всяко коляно и сега при ставане много ме болят особенно сутрин,можеби и кг ми тежат повечко.Преди време оперираха майка ми от скъсан минискус на коляното,точно от едно падане на него зимата,и много ме е страх да не ми се наложи и на мен,че и на двете 
Мажа се тука с мазила, пък да видим

, щото очаквах нещо ужасно! Препоръчани теми