Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 063
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте кулинарки, Simple Smile

Аз отдавна не съм писала, но много не съм се и въртяла в кухнята. Снимките са от миналата седмица, но и днес ми се падна да правя локумки, съпроводени с фрапе.

Boni bon, благодаря! Намерих си регистрацията в snimka.bg, така че ги помествам снимките направо тук. Wink

Пожелавам ви приятна вечер и винаги да готвите вкуснотии! Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 21:17 от MarieElf_s/dk

# 526
Здравейте кулинарки, Simple Smile

Аз отдавна не съм писала, но много не съм се и въртяла в кухнята. Снимките са от миналата седмица, но и днес ми се падна да правя локумки, съпроводени с фрапе.

Нещо не ми се получи да ги поместя тук, затова може да ги видите на този линк:

http://www.flickr.com/photos/marieelf/6185726636/in/set-72157627633752975/

Пожелавам ви приятна вечер и винаги да готвите вкуснотии! Simple Smile

И така не се виждат снимките,иска парола и потребителско име.

# 527
Интернета ми е ужасен  #2gunfire цяло чудо е, че въобще успях да вляза тук.

Едно бързо кремче от мен

# 528
Заешко със зелен боб. И салата. И извинете, но падам, голям   bouquet за вкусотиите, които сте показали тук

# 529
Момичета,
ако ви каза колко рецепти съм си записала от вашите, които предстоят да направя, ще ми повярвате ли?! И няколко книги имам още, които въобще са недокоснати.
Съвсем скоро обмислям да направя следните неща

- някакви турски топчета със захарен сироп отгоре
- шоколадова Павлова
- предястие със сирене
- мини кексчета с малини

Някой има ли рецепта за турски кюфтенца със ситен булгур в тях? Купих си булгур когато бяхме в Истанбул и ядохме там, но рецепта нямам. Ако ви се намира, ще съм страшно благодарна.

За да не е гол постинг, пускам една торта с птички, която правих за една сватба в събота.

# 530
Това е по повод на торта Египет, на въпрос който съм пропуснала.

Дарилка,тортата изглежда просто фантастично!!! 
Много отдавна й се каня и аз.....
Гледам,че хрупкавия пълнеж при теб е по-различен.....Каква е ролята на оцета в него?

Селма,
оцета стяга карамела или поне така си мисля. Моите рецепти за карамелизирана захар винаги съдържат оцет или лимонов сок.

# 531
Дарилка, страхотна торта, птиченцата изглеждат съвършени Simple Smile .

От мен бисквитки копстенурки, под надслов "Да изпечем Франклин!"  Laughing .

Рецепта

# 532
  • Сливен
само набързо пълнени пиперки после ще ви чета

# 533
Това е по повод на торта Египет, на въпрос който съм пропуснала.

Дарилка,тортата изглежда просто фантастично!!! 
Много отдавна й се каня и аз.....
Гледам,че хрупкавия пълнеж при теб е по-различен.....Каква е ролята на оцета в него?

Селма,
оцета стяга карамела или поне така си мисля. Моите рецепти за карамелизирана захар винаги съдържат оцет или лимонов сок.
    Благодаря!  Simple Smile  bouquet

И поздравления за разкошната украса на новата ти торта!  Hug  Много е нежна и едновременно забавна с тез опулени птичета.  Grinning

# 534
Благодаря на Гуинет за рецептата за желиран език.

# 535
  • Пазарджик/Лондон
Umbra , много сладурски бисквитени костенурки   bouquet!

miriams28 , доядоха ми се пълнени чушки  Hug.

Да ви покажа една вкусна тортичка :

Торта с течен шоколад

# 536
Всичко е толкова вкусно и ароматно, че и най-добрите намерения за някакъв режим просто се изпаряват като вляза в темата...чудесни сте, невероятно и ми давата винаги свежи идеи за ново домашно меню!
Да се отчета и аз...макар и рядко, но пък на куп!

тиквички с ориз на фурна:

нахуд със зеленчуци и салата-лютика :

пържени-рошави патладжани с доматен сос и спагети с гъби и кайма:

пълнени тиквички със зеленчуци и сметана на фурна и кафяв, здравословен ориз на фурна:

естествено по два вида десерти, за слабички и дебелички Simple Smile

крем-карамел и едни невероятни сладки с овесено брашно и омега + с моркови и стафиди(нямат име, защото сама си ги набърках на фантазия)

това са ми питките от Малка Богородица, неречени бяха за здраве и късмет:

и накрая последни, летни мигове на вилата на барбекюто и зимнината-камбите са по рецептата на мама:

# 537
Дарилка, вълшебна и много изискана торта! Peace

От мен класически, френски кроасани по Джулия Чайлд. Това беше и предизвикателството за месец Септември на DARING BAKERS'  Определено - невероятен вкус!

Желая ви успешен ден, а аз се връщам да наваксам на вкусотиите, които сте сътворили!

bouquet

# 538

Някой има ли рецепта за турски кюфтенца със ситен булгур в тях? Купих си булгур когато бяхме в Истанбул и ядохме там, но рецепта нямам. Ако ви се намира, ще съм страшно благодарна.

дали става въпрос за ичли кофте знам че те се правят със ситен булгур, ако искаш мога следобеда да ти пратя рецептата, сега отиваме на лекар че сме болни и двамата с малкия  Rolling Eyes

http://madeitinhome.com/index.php/component/zoo/item/krambal-eli … -with-prunes.html

# 539
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
         Здравейте девойки  wavey   ръката още ме боли, за това поста ми ще е кратък....

Дарилка много красива торта си направила, а тези птиченца с големите очи много ми допаднаха.

Рени 55, Пеп-4о, MarieElf_s/dk, desi_go, Umbra, miriams28, Аелис, maqaami, vanillla, lux - много апетитни предложения имате. За всички чудесни момичета   Hug

от снощи - крилца и салатка

едно плодово кексче

желая ви един спокоен, слънчев есенен ден   thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт