Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 275
  • 327
  •   1
Отговори
# 120

Ама ако са само млади и убави, ще стават САМО за заглеждане. Да видиш, цъкнеш с език два-три пъти и да подминеш. За Аресване повече неща трЕбват, не е ли тъй? Flutter

Знам ли temida...то поне гледането още е безплатно...някога се смеех на пенсионерите кат цъкаха подир некоя хубавица...ма и аз съм пътник!!!!! Joy
Инак си напълно права...лошото е че още си вярваме!!!!  Peace  Laughing

# 121
Очи пълни, ръце празни... tooth

-----------------------------------------------------------------------------

По темата:
 hahahaПростотия, нечистоплътност,грубиянство, мързел.

# 122
Могат да ме отблъснат много неща - като се почне от неугледен външен вид и се стигне, до нахалство, простотия, арогантно поведение.

# 123
И не само. Те говорят много за характера и сексуалността. По ръцете можеш да прецениш човека. Духовното ли го влече или материалното. Могат ли да бъдат нежни тези ръце или са по-скоро груби. Ръце на интелектуалец ли са или на човек на труда. Линиите по дланта също ми правят впечатление (чела съм книжки по хиромантия).
Баща ми, например, работи физическа работа, но има много красиви ръце - с изключително правилна форма и дълги пръсти. Напълно отговарят на характера и душевността му.

Сигурно е така, но възприятието става на подсъзнателно ниво, доколкото съм наблюдава себе си по отношение на мъжете. Моят баща пък е със силни ръце, едра длан, не бих ги нарекла груби, но силни. Това винаги ми е навявало усещане за закрила и сигурност към него.

# 124
Ръцете на един мъж могат да ме откажат от него завинаги.Не знам защо, но ми е важно да ги харесам.
И на мен ми е важно, с тази разлика, че знам защо.

Силата на мъжа е в ръцете, с тях твори, с тях разрушава.

И не само. Те говорят много за характера и сексуалността. По ръцете можеш да прецениш човека. Духовното ли го влече или материалното. Могат ли да бъдат нежни тези ръце или са по-скоро груби. Ръце на интелектуалец ли са или на човек на труда. Линиите по дланта също ми правят впечатление (чела съм книжки по хиромантия).
Баща ми, например, работи физическа работа, но има много красиви ръце - с изключително правилна форма и дълги пръсти. Напълно отговарят на характера и душевността му.

Ммм да , както се пише +1... За мен ръцете също са много важни, веднага се втренчвам в тях , но не специално на мъжете, а по принцип . Ръцете на един мъж много говорят, така е.  Peace

# 125
  • Sunshine state
Моят мъж е с фини,изящни ръце и това много ми харесва в него  Heart Eyes

# 126
  • София
Пупитке, никът ти ме разтърсва емоционално всеки път, като го зърна, щото няма да обяснявам каква точно грешка правя при бързото автоматично прочитане. Crazy

Извинете ме за спама. Mr. Green

# 127
  • Sunshine state
КЛОНКА  Mr. Green тъй си викаме... аз на него пупи,той на мене пупитка...  Crazy  Flutter
Сори за оф топик-а  Hug

# 128
  • Пазете Гор
Абе коя част на ръцете е по-атрактивна?

Чудя се: нокти, длани, пръсти, предмишници, лакти, бицепси - соло или в комбинация с рамене, кожата на туй всичкото или начинът, по който собственикът му го размахва или с каква антерийка го е загънал?

# 129
  • Варна
Абе коя част на ръцете е по-атрактивна?
....... нокти, длани, пръсти, .......
За мен дотук е добре, нататък не е чак толкова важно, мога да допусна компромиси.

Моят мъж е с фини,изящни ръце и това много ми харесва в него  Heart Eyes
Това няма начин да ми хареса. Simple Smile И добре,че сме с толкова различен вкус. За всекиго по нещо.

# 130
Малък нос.

# 131
  • Sunshine state
Цитат
Моят мъж е с фини,изящни ръце и това много ми харесва в него  Heart Eyes
Това няма начин да ми хареса. Simple Smile И добре,че сме с толкова различен вкус. За всекиго по нещо.
Именно. Peace Аз харесвам мъже с по-фини черти,слаби,стройни и без много мускули,с по-момчешки вид.Мускулите направо ме отблъскват  Sick  Hug

# 132
  • Бургас
Прекалено напомпаните мускули и на мен не ми харесват.

# 133
Мен две неща. Миризма на пот и непрана риза (тениска), запушена с парфюм като л...о в ябълкова градина...
И глупост, но само ако е неумело замаскирана под високо самочувствие.

(може да ме грабне обаче само и единствено погледът, пък и не само за мъжете се отнася, и жена може да ме грабне с поглед Mr. Green)

# 134
Женствен глас.

Общи условия

Активация на акаунт