Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 234
  • 327
  •   1
Отговори
# 195

И аз не схванах как тъй човек хем ще е доминантен, хем и неагресивен. Или е едното или другото.
Разбира се, че доминантен не значи агресивен. Един мъж може да доминира във връзката без капка агресия в поведението.

# 196
  • София

И аз не схванах как тъй човек хем ще е доминантен, хем и неагресивен. Или е едното или другото.
Разбира се, че доминантен не значи агресивен. Един мъж може да доминира във връзката без капка агресия в поведението.

Благодаря ти, Паси, тъкмо реших да отговарям.... Wink

# 197

О, извинете! Едно време като следвах психология тук-там имах и четворки. Нещо не съм доучила май.  Twisted Evil Аз разбирам агресията като много по-широко понятие от простото раздаване на шамари. Рюдигер Далке разглежда агресията като енергия за самоутвърждаване. Така, че доминантност без доза агресивност нещо не ми се вързва.

# 198
  • София
Е, дози има във всеки все пак.....
Агресивността винаги ли е нещо отрицателно като явление - питам чисто познавателно...
Може да съм някакво неразпознато мазо...знам ли... Laughing

# 199
Не, в никакъв случай не е  нещо изцяло отрицателно. Всъщност е необходима. Далке пише, че дори за да започеш една връзка, за да тръгнеш към другия, трябва да проявиш агресивност. И пилето не може да излезе от яйцето, ако не прояви агресия към черупката си. Simple Smile

Но онзи тип, описан по-горе от теб, надменен и арогантен, срещнах точно такъв във виртуала. Като срещнеш един такъв, никога не го забравяш. Embarassed Heart Eyes

# 200
Статията тази тема ли визира? newsm78

Първата снимка е  Sick ooooh!...

# 201
  • Варна

Първата снимка е  Sick ooooh!...
Тези хора, така наречените журналисти, нямат ли сами грам мозък и фантазия да си пишат статиите, че все във форума се подвизават и черпят цитати?
Имам чувството, че което и да е печатно или онлайн издание хвана все на форумски изяви, цитати и мислотворчество попадам.

# 202
  • Бургас

Първата снимка е  Sick ooooh!...
  Laughing Благодаря за статията, по -точно първата снимка ... Laughing
. Еее, този наистина би ме отблъснал, но ако се стигне до там, че да го видя легнал и спи, може би ще съм заслепена от любов, което пък ще е причина да не забележа как изглежда... Peace

# 203
  • София
Не, в никакъв случай не е  нещо изцяло отрицателно. Всъщност е необходима. ...

Абсолютно.
Агресията е задължителна и абсолютно необходима.
Проблемите настъпват с отклоненията, ако е в повече или по-малко от необходимото.

Но обичайно, когато се каже "агресия" в разговорен стил, това, което се разбира е именно индивид, раздаващ шамари, вместо добър ден.

И между другото, доминантата в някакви отношения е следствие. Агресията е средството.

Агресията има различни форми. Спокойно може някой да бъде силно агресивен, без да повишава глас или да прибягва до физическа агресия.

# 204
  • София

Но онзи тип, описан по-горе от теб, надменен и арогантен, срещнах точно такъв във виртуала. Като срещнеш един такъв, никога не го забравяш. Embarassed Heart Eyes

Е, аз не съм се сблъсквала с надменни и арогантни   -  по-скоро...някак предизвикателно труднодостъпни...
И дозите надменност са някак....приятни...
Арогантността не я приветствм особено, освен ако не е поднесена в някакви терапевтични дози, предизвикващи лек "сърдечен" дискомфорт... Mr. Green

# 205
Не знам към кой тип да го причисля, но хич не понасям вида Колко съм велик. И в повечето случаи недооценен. Става ми смешно и жалко. 

# 206
Статията е от Януари месец, едва ли оттук са черпили. Малко се преекспонира важността на форума вече - тук си пишем за общи теми, които вълнуват всеки човек и за които хората извън форума също разговарят. Не е тук извора.

# 207
В статията се цитират точно наши хора.  Явно, поводът е друга такава тема, често се повтарят едни и същи.

# 208
Е, всяко активно действие да се нарича агресия, то стана като онова с флирта...

# 209
  • София
Е, всяко активно действие да се нарича агресия, то стана като онова с флирта...
Не, не всяка активност е агресия, но общо взето агресията не е негатив.
Негатив е ако има липса на агресия и обратното, ако агресията е свръх.
Обичайно се казва за свръхагресията - агресия.
Едикой си е агресивен. Което е разговорна форма на свръхагресивен.

От гледна точка на привлекателност, предполагам, че става въпрос на контролирана агресия в един мъж.
Аз, конкретно това харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт