Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 241
  • 327
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мразя страхливи, самовлюбени и не знаещи какво искат мъже.
Иначе за външност и навици повечето мнения ще съвпаднат.

# 181
Мен ме отблъскват няколко типа мъже:

1. Сухарите, които се държат сковано и дървено, не се смеят, не могат да разкажат нито една интересна история, виц и т.н. Изобщо скучни отвсякъде;
2. Пекалено емоционалните - не обичам силно емоционални мъже.
3. Мъже, които се оплакват и мрънкат - за работата, колегите, жена си и изобщо за целия си живот. Винаги недоволни.

# 182
  • Варна
Чете ми се за цветни хора, странни мнения, не ми се премятат клишета.

Куркума, темата само показва колко малко искаме всъщност жените, затова такива близки по звучене отговори даваме. Laughing Mr. Green Laughing

# 183
Мен ме отблъскват няколко типа мъже:

1. Сухарите, които се държат сковано и дървено, не се смеят, не могат да разкажат нито една интересна история, виц и т.н. Изобщо скучни отвсякъде;

Виж сега, ако ти попадне излишен сухар-интелектуалец, придвижи го насам.  Mr. Green За мен сухарите са живо предизвикателство. Особено  ако успея да разсмея такъв, съм буквално наградена.  Blush

# 184
Понякога в сухарите се крие много потенциал.  Laughing

# 185
Именно. Защото  може да се окаже необуздана и страстна натура, скрита зад хладен ум.  Wink
 Иначе хората, които не са интересни, защото нямат вътрешно съдържание не ги броя за сухари. Simple Smile

# 186

Нямах предвид тези сухари Grinning В онези, които визирам нищо не се крие, на могат нито да са спонтанни, нито да импровизират. Всичко е по план.

Morphea
, не, не можеш да ги разсмееш ... То си пише- не могат да се смеят. А и аз се имам за разсмиваща ...

# 187
  • Sofia

Точно така е!  Simple Smile

# 188
Напомпани във фитнеса мутроподобни ме отблъскват.

# 189
  • София
Сухари, надменни и труднодостъпни типове, леко цинични и с много нежен потенциал, силно доминантни и неагресивни ме възбуждат особенно сериозно. Mr. Green

# 190
  • Пазете Гор
Халееси , ако един мъж е всичкото това, дето си изброила, личностите му ще са много, и, страхувам се, биха се разбягали, като колената Израилови  Laughing

Само да види някой потенциал у мене, бих бил по-сух от черен пипер.

Ама има го тоя образ в литературите, а? Сухарят, пламтящ от емоции: Клод Фроло, отец Ередия, че и Флорентно Ариса.

# 191
  • София
Типажът на Жорко от рекламата на ДСК ми е особено неприятен.
Ужасявам се от мъже, не успели да срежат пъпната връв.

# 192
Типажът на Жорко от рекламата на ДСК ми е особено неприятен.
Ужасявам се от мъже, не успели да срежат пъпната връв.

И аз Simple Smile

# 193
  • София
Халееси , ако един мъж е всичкото това, дето си изброила, личностите му ще са много, и, страхувам се, биха се разбягали, като колената Израилови  Laughing

Ама има го тоя образ в литературите, а? Сухарят, пламтящ от емоции: Клод Фроло, отец Ередия, че и Флорентно Ариса.

Черен, а? Пипер,а? Брей, хубаво ми стана...... Laughing

Иначе за многото личности и тяхното съчетаване в едно същество си има лекарства, прав си. Mr. Green

# 194

Май не ти се отразява добре  да четеш в тази тема за женски фантазии. Нещо си се размечтал. Smile Ако искаш можеш да си смениш и ника на "черен пипер".  Mr. Green

И аз не схванах как тъй човек хем ще е доминантен, хем и неагресивен. Или е едното или другото.

Общи условия

Активация на акаунт