Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са нормалните контракции по време на бременност?
-
Какво трябва да се постави в количките и столчетата за кола за бебета?
В количките за бебета трябва да се поставят подложка, чаршафи, предпазна бариера и спален чувал за зимата. За столчетата за кола се използва специален матрак и възглавница, като не се препоръчва използването на завивки и възглавници през първите месеци. В столчето за кола за бебета трябва да се постави специален матрак и възглавница, като се избягва използването на одеяла и възглавници през първите месеци.
-
Какво трябва да има в кошчето за новородено?
-
Какво трябва да има в бебешката кошара?
-
Какво е шкембе чорба и защо може да причини храносмилателни проблеми?

, а октомврийките им е ред. Ние още се държим, което и трябва да е. Сега ще отида да надничам в октомрийската тема, ама скришом. (шпиониране един вид
. Това доста ме притесни, защото досега не е имало никакви индикации, че нещо не е както трябва. Само вчера ми казаха, че тоновете са слаби и аз незабавно се свързах с док., при която ще раждам.
... не знам но и док се изненада от малкия корем за тази гестационна възраст.

. Доста се почудих дсали да не тичам към спешния кабинет, но0 минаха за около час, а и бебето си се въртеше и си риташе..... е все пак минаха и сега всичко е ок. А пък хубавата новина днес е, че очната ми разреши нормално раждане
много съм доволна.

, и мен ме дразнят тези безсмислени разговори за времето навън или кой какво правел вчера и т.н. Не че имам нещо против да се чуваме с мойта, обаче когато няма какво да се каже просто не й звъня.. А тя оня ден се обаждала да пита мъжа дали не съм й била сърдита... Ми не, не съм.. просто.. какво да й кажа?... 
Вече е чувствително по-добре, още по-жизнен е.. и по-голям..