Елегантна рокля с тънка презрамка ще облече всяка Дюканка-255

• 44 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • Испания
Сега остава и Смайлсчето да ни навести, да ме успокои, че не е сърдита и си лягам, обещавам Hug

Ей мЪ на, Мире! Не съм сърдита. Няма причина. Занимавам се с куп неща и поглеждам тук на пресекулки.

Ето ти едно протеинче да те гушка   Hug Hug Hug

# 31
smileys  Joy хубава дрешка има това протеинче  Joy
И сега скачам с един тъп въпрос  Embarassed Казах вече, че от риба е разбирам- ни как се приготвя ...ни нещо друго. Рецептата , която мименсита ми я показа, днес я приложих за един лаврак и стана чУУУден  Hug Обаче пред мен стои друг въпрос...каква риба бихте ми препоръчали ... само че да няма много кости и по възможност цената за кило да е едноцифрена  Crazy... че като се завъртях вчера в пикадили и си отгледах на риби на космически цени... Shocked
 А за изварата да си кажа- много съм разочарована. Периодично така мисе прияжда сиренце и си купувам различни обезмаслени извари, опитвам ги, потрисам се и като им мине срока ги хвърлям. На нищо не успяхда ги харесам- нито на каша, нито на омлет, една пък ми развали салатата... купувах каквито препоръчвате, ама явно не ми е по вкуса това нещо...сега поредната престоява в хладилника и чакам след два дена да я хвърля  Tired
 При мен нищо ново, ама аз и не очаквам след вчерашния пир  Crazy
 Хайде всички задружно дано свалим необходимите кг в рамките на тази темичка и след това да си направим една национална среща на по пиле  Crazy Всъщност правите ли си национални срещички  Thinking

# 32
  • Испания

А за изварата да си кажа- много съм разочарована.

За цени и продукти в БГ не мога да съм ти полезна.

Аз изяждам огромни количества извара. Тук няма голямо разнообразие, защото испанците не я консумират. Но аз си правя вкъщи. Но с пълномаслено прясно мляко. И по близо 2 кг на седмица не ми стига, защото я ям чиста, в дюкански сладкиши, в други дюкански ястия.

Щом не ти е вкусна, сложи й малко кисело мляко, дижонска горчица - сосче трепач за месо, риба, морски дарове, яйца, изобщо всичко. Или с кисело мляко и подправки, които обичаш.

Понякога си правя бърз десерт с извара, малко прясно мляко, подсладител и нес кафе.

ЕДИТ: Не, няма захар. По принцип това е единствената горчица, доколкото знам, без захар. Може в БГ да има и такава със захар. Сега видях, че има и такава: http://www.deroni.bg/bg/brands/product/481/Gorchitza-Dizhonska-Deroni-200gr.html

Ето без захар, която се продава в БГ: и тази

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 00:44 от smileys

# 33
smileys, като каза за дижонската горчица - има ли захар в тази, която използваш? Вчера намерих една, но имаше захар и не посмях да си я купя. И другите момичета, които си пазарят от БГ ще съм щастлива да споделят за горчицата.

# 34
  • Пловдив
Поем, ето тази извара всеки е писал, че я харесва много на вкус:

Има и една горчица на зърна без захар, на мен ми е любима - зрънцата много приятно пукат в устата  Laughing

# 35
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в новата темичка!
Вещи,благодаря ти за нея...  bouquet
Аз след два дена влизам в трета,както си бях обещала.Хубавото е,че откакто ходя на работа,килцата пак тръгнаха надолу и по всичко личи,че ще вляза в трета на 62кг.,което си е -9кг.
Е,искаше ми се да стигна 59,но явно организма ми мисли друго!Тайничко се надявам,да съм от тези,които продължават да свалят и в трета!
Сега бягам на работа,че днес дето го измислиха този работен ден... #2gunfire

# 36
  • Испания
ДобрЮтро!  Hug

Имен ден празнуват: Вяра, Надежда, Любов, София, Надя, Любка, Люба, Любен, Любомир.

Честит Имен Ден на всички именници и софиянци!

# 37
  • София :(
                    Добро утро  Hug
             Откачих от работа, за да се оцъкля пак по никое време - луда работа, ами поне кафенце да пием  Wink

Shelby_bg, не че е неправилно, но теглейки се всеки ден можеш да си създадеш представа кои храни как ти се отразяват, а също и каква дхема на хранене да си изградиш, иначе важното е да знаеш, че кантарЯ се движи надолу  Peace
               smileys, добре си се сетила за протеинче, че аз съвсем изключих вчера, че е петък  ooooh!
               poem, не помня каква рецепта съм ти казала, но то и няма значение шом ти е харесала  Simple Smile Колкото до рибите - аз ям основно скумрия и пангасиус, понякога и пастърва, а като съм настроена мазохистично си купувам рагу от сьомга. За изварата и горчицата са ти казали, аз само ще добавя, че и двете ги купувам в най-големите разфасофки, които има - изварата в кофа 5 кг, горчицата в буркани по 1.1 кг, ама пък бурканите са много готини и многофункционални  hahaha А срещички си правим всякакви, стига да се организираме. Това лято само бях на две прекрасни срещи с дюканско народонаселение от всички страни  Hug и на една регионална, ха познай къде  Wink
             Kali_tod, ти нямаше ли да идваш към София? Хайде, че се затъжих  Hug
             Хуквам сега, че снощи bigbaba3 ми подпали фитилите с една рецептичка... нережимна, за мъжо. Все го угоявам с неща, които на мен ми се ядат и после питам що е дебел  ooooh! Joy
             Честит празник на всички "потърпевши"   bouquet Hug
                  Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 38
Добро утро  Hug

Честит празник на всички пхразнуващи!   bouquet

mimensita , приемам забележката за прясното мляко, аз си спомнях нещо за 1кг. млечни на ден, та съм се оляла - буквално.
Вчера - шунка, джолан, кис. мляко и бъркани яйца.

Мислех да направя ударен етап 10 дни, но няма да стане - много ми е тежко и постоянно ми се гади, след ядене. Вчера ми беше последният пети ден и като резултат съм -4кг. Доволна съм, но имам да свалям още 15кг. поне.

Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 39
Николекса,

правилно ли разбрах, че в 3-та фаза си свалила още 7 кг!? Shocked
Ако е така - респект!!! Peace
Но ти каква точно 3-та или 4-та вече караш!? Wink

Сподели моля те за такива поокръглени 4-тофазнички, като мен!
Спортът е ясен, но как се храниш!?

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 10:24 от envia

# 40
  • Бургас
envia,аз също свалих в 3фаза, 4килограма, но истината е в спорта. Когато приключих със свалянето на килограми, започнах да ходя на фитнес, 4 дни в седмицата по час и половина, така беше докато не се оказа, че съм позабременяла, после ......! Сега също щях да ходя на фитнес, даже още докато съм във втора, ама на, сама с 4те деца, няма как да стане.
Днес съм 72,400кг, както се казва, на ръба съм, между нормално тегло и наднормено Laughing
не(Обикнивена), виждам, че се бориш с последните 2кг, да те питам, пробва ли да смениш схемата? Спомням си, че последните 5кг ги свалих, когато смених на 1/1, не знам, може да помогне Peace
Хапя, бързо взимай зеленчуците, 4кг са си перфркти за ударния, не се измъчвай. Имаш 15кг, аз имах 40кг да свалям, ама режима се издържа, само ако не се тормози човек!
smileys, благодаря миличка за протеинчето, особено, сега, моето като го няма Mr. Green
 Честит празик  на всички именници!
       Честит празник и на софиянци!

# 41
Добро утро! Честит празник на всички! Simple Smile Днес кантарчето отново показа минус!  Simple Smile Срам ме е да си кажа, но до тук точно 2кг от началото (06.09). Блазе ви на всички вас, които се топите с всяка изминала секунда Simple Smile Завиждам ви благородно!  Blush Flutter  bouquet

# 42
Честит празник Софиянки  и именици   bouquet  bouquet  bouquet

Мисче,не се коси, ти явно така си сваляш.Важното е, че вървиш надолу Hug Аз днес какво да кажа след вчерашното -едно килце, днес съм + едно килце, така че техника , за който се кахърях вчера че отсъства, днес си е на лице и то мног осезаемо  ooooh!

# 43
Сега видях снимката на изварата и че я има в кутийка. Можете ли да ми кажете в кой супермаркети я има, защото сега като се преместя във Варна Кауфланд ми идва доста далеч от нас  Flutter

# 44
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...

Честит празник на имениците днес.  

Специални целувки за Мастърчето, която празнува днес и дано има време да надникне тук. Да си ни жива и здрава и все такъв пример за успешна четвъртофазничка.   bouquet
Честит имен ден и на Надето на Гардения, голяма да порасне и много радост да носи на мама и тате.  Heart Eyes

Днес празнува и моята дъщеря Надежда. Да ми е живо и здраво детето, не съм я виждала повече от два месеца и много ми е домъчняло, но след седмица ще се прибере в България.
Черпя ви виртуално с любимите ми режимни тричави мъфини

Днес правя 2 години и един месец откакто се влях в дюканските редици, миналия месец пропуснах да отбележа годишнината, изветряла ми е дюканската глава нещо. Важното е, че упорито продължавам да следвам принципите на режима и да се боря с прасето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт