Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли начинът на живот да повлияе на менструалния цикъл?
Кои видове риба се препоръчват за консумация по време на диета?
Как мога да подобря вкуса на изварата, ако не ми харесва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли начинът на живот да повлияе на менструалния цикъл?
-
Кои видове риба се препоръчват за консумация по време на диета?
-
Как мога да подобря вкуса на изварата, ако не ми харесва?
-
Коя горчица е подходяща за диета и къде мога да я намеря?
-
Какви видове храни се препоръчват за употреба през третата и четвъртата фаза на диетата?
Честит празник и на софиянци
Виждам, че има много спортували и спортуващи, бихте ли споделили какво и по колко време правите в залата. Четох вчера, че за да има отслабващ ефект от кроса е хубаво да се прави над 40 мин на най- висока степен, обаче аз издъхвам точно на 10-15 минута
Пътечката ми е по лекичка, но и едва ли ефекта ще е така осезаем от нея.
Аз снощи броих колко време вече съм на дюки и май са около 20 дена...езненадана съм че едвам скалъпвам -4кг
Знам, че това си е нормата , но въпреки това ми се вижда малко особено кат сравнявам с миналогодишните резултати на трета олекотена. Признавам си малко съм разочарована, но не се оплаквам. Явно когато липсва кърменето се топя по бавно...ей не го вярвах това нещо мин година, ама нА ми сега доказателството. Но разочарованието ми се дължи по скоро на очакванията които имах- видиш ли на олекотената свалих 12-15 за месец и половина и сега едва ли не за месец ще ги стопя. Уви...дълго ще си плащам за лакомията и ако това ще превъзпита прасето в мен дано и по дълго да е, защото наистина съм непоносимо лакома за забранени храни. При всяко пазарене се взирам с лИбоф и нежност в кофите с течен шоколад. Докато не дойде момента да се извръщам отвратена от тях дано не отслабна! Защото тази любов...толкова ядове ми носи...а бяхо години когато изгълтвах цяло бурканче на ден и си стоях слааабааа и Убава
Трябваше по грозен начин да си докажа че организма се променя с годините и раждането. Толкова не себе си се чувствам в залата като се видя запотена и розова като гуси до мацката която няа грам тлъстинка по себе си. Това не може да съм аз...толковя не ми отива. Изпаднала съм в нЯква дупка и Няма с кого да споделя, защото е жалко да се оплаквам на хората от нещо, което сама съм си причинила. И на вас сигурно не трябва дасе жалвам, но знам , че може би и вие сте минали през същото...и по можете да ме разБерете.

) Ако почувствам глад между храненията е или ако съм била по икономична в количеството на протеините на предишното хранене,тогава компенсирам на следващото(увеличавам само протеина обаче

...... , а пък вечер - около час след хранене да карам велото