Елегантна рокля с тънка презрамка ще облече всяка Дюканка-255

• 44 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  Честит празник на всички именици   bouquet Честит празник и на софиянци   bouquet
  Аз...такова...продължавам с въпросите  Blush Виждам, че има много спортували и спортуващи, бихте ли споделили какво и по колко време правите в залата. Четох вчера, че за да има отслабващ ефект от кроса е хубаво да се прави над 40 мин на най- висока степен, обаче аз издъхвам точно на 10-15 минута  ooooh! Пътечката ми е по лекичка, но и едва ли ефекта ще е така осезаем от нея.
 Днес ще потърся тази извара и горчицата с пукащите топченца...звучи забавна  Crazy Аз снощи броих колко време вече съм на дюки и май са около 20 дена...езненадана съм че едвам скалъпвам -4кг Thinking Знам, че това си е нормата , но въпреки това ми се вижда малко особено кат сравнявам с миналогодишните резултати на трета олекотена. Признавам си малко съм разочарована, но не се оплаквам. Явно когато липсва кърменето се топя по бавно...ей не го вярвах това нещо мин година, ама нА ми сега доказателството. Но разочарованието ми се дължи по скоро на очакванията които имах- видиш ли на олекотената свалих 12-15 за месец и половина и сега едва ли не за месец ще ги стопя. Уви...дълго ще си плащам за лакомията и ако това ще превъзпита прасето в мен дано и по дълго да е, защото наистина съм непоносимо лакома за забранени храни. При всяко пазарене се взирам с лИбоф и нежност в кофите с течен шоколад. Докато не дойде момента да се извръщам отвратена от тях дано не отслабна! Защото тази любов...толкова ядове ми носи...а бяхо години когато изгълтвах цяло бурканче на ден и си стоях слааабааа и Убава  Tired Трябваше по грозен начин да си докажа че организма се променя с годините и раждането. Толкова не себе си се чувствам в залата като се видя запотена и розова като гуси до мацката която няа грам тлъстинка по себе си. Това не може да съм аз...толковя не ми отива. Изпаднала съм в нЯква дупка и Няма с кого да споделя, защото е жалко да се оплаквам на хората от нещо, което сама съм си причинила. И на вас сигурно не трябва дасе жалвам, но знам , че може би и вие сте минали през същото...и по можете да ме разБерете.
 Приключвам с драмите...днес ще бъде един щастлив ПЗ ден...а утре ще съм поне -1, защото така искам Crazy
 Пожелавам ви един усмихнат и деен работно-съботен ден приключващ с приятни минуси  Hug

# 46
  • София
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес. На тези които имат близък с някое от чудните имена, да им е жив и здрав!!!   bouquet

А също така да е честит празника и на всички софиянци!     bouquet  bouquet  bouquet

Днес отново задържам, след П ден. Но вероятно е от МС, иде ми да сритам нещо от болки Cry

# 47
Didranad ще споделиш ли рецептата и как знаете по колко лъжици трици има в 1 мъфин, филийка и т.н. ?  Thinking

# 48
Здравейте момичета!
Честит празник на всички! Честито и на софиянки!
Ха сега да ви почерпя по случай имения си ден с една тортичка приготвена от мен!!!

Денят е прекрасен, макар и работен. Днес имам тлъст минус, който го приемам като подарък за моя труд. Обожавам извара, а за Олимпус направо мра. Преди 4 дни си купих 2 кг. и веднага си направих дюки творения от нея. Та сега си хапвам сладко-сладко от тях. Хората в трета и четвърта фаза ядат сирене, пък мен все към изварата ме влече Blush
Хапя, като си правя сладкиш например слагам 9 лъжици трици. После го деля на три части и го ям три дни. Ето така знаем колко лъжици трици има в сладкишите ни Wink
poem, горе главата момиче! Килата ще паднат, самочувствието ти ще се повиши и ще започнеш дори да се влюбваш в себе си. Колкото и нарцистично да ти звучи Whistling
Пожелавам ви приятен ден, много минуси и усмивки!

# 49
Здравейте и от мен. Сутринта седнах да пиша и какво мислите се случи малката натисна мишката и хоп поста ми замина на някаде. Че сега използвам момента докато спи. Ами да си кажа защо имам нужда от удари с тиганите, защото почти цял месец не спазвах режима стриктно и за това и кантарев ме наказа само с - 2 кг. Прегрешенията ми бяха както и преди писах с плодовете. Все пак се радвам, че задържам постигнатото, защото имам да свалям още толкова кг. Вчера бях само на рибка и сетринта -1кг. Връщам се отново стриктно към режима. На всички ви много - от мен

# 50
  • Пловдив
Честит празник на всички, които имат Имен ден в този прекрасен ден!

Искам да кажа, че изварата в кутийка е по-скъпа от насипната, която върви около и малко под 2 лв. килограма в Кауфланд.

И че горчицата е много люта - аз си я разтварям с кисело мляко и става чудесен сос.

# 51
не(Обикнивена), виждам, че се бориш с последните 2кг, да те питам, пробва ли да смениш схемата? Спомням си, че последните 5кг ги свалих, когато смених на 1/1, не знам, може да помогне Peace

Може и да опитам. Peace Макар, че знам, че ако ям няколко дни подред риба, ще ги сваля, че ще ги и задмина. Ама си пазя тоя коз за наистина тежките моменти, които може би ме очакват в Трета фаза, когато прасето се разрипа, усетило старите вкусове и аромати! Mr. Green

# 52
Николекса,

правилно ли разбрах, че в 3-та фаза си свалила още 7 кг!? Shocked
Ако е така - респект!!! Peace
Но ти каква точно 3-та или 4-та вече караш!? Wink

Сподели моля те за такива поокръглени 4-тофазнички, като мен!
Спортът е ясен, но как се храниш!?

Правилно си разбрала. Laughing Аз след 2-ра фаза започнах някаква си моя 3-4-5 фаза.Реших че ключът не е в храненето по схеми и графици а в това да даваш на тялото си истинска храна,тази която му е необходима хем да задоволи енергийните му нужди,хем да ти осигурява добро здраве.
В тоя род на мисли,аз нямам забранени храни, решила съм че мога да ям всичко,но калорийните бомби,които са всъщност храните с "празни" калории,тъй като не осигуряват на тялото никакви полезни и градивни вещества ги избягвам и за тях имам ограничение до 2 пъти на седмица и то само ако примирам от желание за нещо такова.
Едно от нещата за които съм много доволна,че се научих през 2-ра фаза да ям в определени часове и определени количества. Тук ще влезна в противоречие с това което се казва в тази тема,че във втора фаза можем да си ядем колкото си искаме и когато си поискаме,а в трета фаза вече ще се учим да ядем правилно. За мен 2-ра фаза е по-добрият вариант за създаване на хранителни навици,защото апетитът е овладян. Но това си е мое мнение и от моя опит. Ям 3 пъти на ден,горе-долу еднакви количества(леко ги завишавам преди МЦ,тогава и аз като всички нормални жени имам повишен апетит и то към въглехидратни храни  Simple Smile ) Ако почувствам глад между храненията е или ако съм била по икономична в количеството на протеините на предишното хранене,тогава компенсирам на следващото(увеличавам само протеина обаче Simple Smile ) или защото съм нещо нервна или притеснена. Това е едно от нещата които съм се научила да правя при глад- не отварям хладилника а си задавм въпроса,наистина ли съм гладна или това е само порив защото съм нещо притеснена.Обикновено пия една вода тогава и започвам да върша нещо,ако след половин час съм пак гладна,значи наистина съм гладна. Тогава ако има доста време до следващото хранене, обикновено ям яйце,парче сирене или извара с домат или краставица.
Принципът ми е - протеини на всяко хранене, ям и готвя с мазнина в разумни количества, ям само бавни въглехидрати.Ако ям бързи,задължително Хуск(целта е ,фибрите да забавят скоростта на преминаването на захарта в кръвта и съответно свръх секрецията на инсулин и от там трупането на мазнини). Хускът ми е задължителен вечерно време,благодарение на него посещенята на онова място са като по часовник сутрин, няколко пъти съм пропускала при пътуване,но въпреки това пак посещенията са по часовник,което ме кара да си мисля,че при продължителна употреба на фибрите, първо се изчиства стомашно-чревния тракт ,второ тялото си създава навик и за това. Simple Smile
 Ям плодове 1-2 на ден, захар и подладители не ползвам, всъщност сладки неща ми се прияждат много рядко. Това пак благодарение на 2-ра фаза,просто там си бях поставила лимит на сладките неща и напитки до 2 пъти на седмица и тялото ми свикна.( т.е ако искате да се отървете от желанието и зависимостта от сладкото не си правете сладкишчета всеки ден, па макар и Дюки Simple Smile )
За мен е грешка също когато някой реши да се бори с последните 2-3 килограма седмици наред от инат, тялото се докарва до краен предел и е твърде възможно после да си върне част от килограмите. Аз спрях 2-ра фаза заради проблеми със съня,при мен липсата на въглехидрати действа на производтвото на мелатонин Simple Smile но съм доволна де, защото това ми даде възможност да преосмисля добре кое е по-важно 2-3 килограма за естетика или здраве. Е сега съм с цели 7 кг под килограмите от тогава без да се мъча с протеинови дни. (Нямам никакъв чист протеинов ден след края на 2-ра фаза,искам тялото ми да ги забрави,защото с течение на времето свиква с тях и няма да действат ако един ден по някаква причина ми се наложи пак да прибягвам до тях). Имам обаче чисто-протеинови вечери - 2-3 пъти на седмица и толкова.
За спорта- имах проблем с талията, не щеше да падне под 78 месеци наред, сега е 68. Е имам една огромна гънка от неприбрана кожа,ама времето ще направи своето. За талията ми помогна интервално кардио.Изобщо за обиколките,естетиката трябва спорт. Направо човек може да си извае фигурата която иска.Жалко че не го знаех това когато бях на 20 Simple Smile. Бях слабичка ,но без грам физическа култура и познания по храненето.Т.е добре че напълнях,та да се науча да ям и да се движа, защото ако бях продължила със стария си начин на живот със сигурност щях да имам много по-сериозни проблеми със здравето и естетиката и наднорменото тегло щяха да са ми последна грижа.

# 53
  • Варна
Kali_tod, ти нямаше ли да идваш към София? Хайде, че се затъжих  Hug

Оооох,Мимсче,чак март догодина ще ни излезе номера за Инвитрото,чак тогава ще идвам до София да си взема заповедта от Фонда...Иначе преди това имам едно идване другия месец,но то ще е точно за една вечер,за едно обучение служебно и едва ли ще мога да се откопча за срещичка... Cry
Нищо,ще се "виждаме" тук задочно,а по-нататък и срещичка! Hug

# 54
  • Испания

nikolexa, радвам се, че си намерила своята формула за запазване на теглото. Разбира се, всеки организъм е различен. Аз съм се доверила напълно на доктора и не мисля да се отказвам от чистия протеинов четвъртък.

Ровичкайки из интернет, открих нещо, което много ме разсмя:

...Съществуват още доста научни трудове, които се концентрират върху връзката на нивата на витамин D и това дали човек е пълен или по-слаб. Необяснимо защо обаче остава неразяснен въпросът как този витамин е в състояние да „диктува” натрупването или свалянето на теглото...

...Най-добрите източници на витамин D са сьомгата, млечните продукти, морските дарове и яйцата...

Кое е неразясненото в случая? Щом консумираш изброените продукти /ама паралелно не "муАш торти, чипс и други боклуци, които биха повлияли на витамин Д и теглото/, най-добри източници на витамин Д, насищаш организма си с него. А изброените продукти са източник на протеини. И... естествено, не си пълен.

# 55

А за изварата да си кажа- много съм разочарована. Периодично така мисе прияжда сиренце и си купувам различни обезмаслени извари, опитвам ги, потрисам се и като им мине срока ги хвърлям.
Варианта е сама да си направиш режимно сирене. Ето някои рецепти:
Една, тази е много лесна, а тази интересна  Wink

Честит имен ден и на Надето на Гардения, голяма да порасне и много радост да носи на мама и тате.  Heart Eyes
Ох, душица мила... как помни  Hug  Много благодаря!
Честито и на твоето Наде, да не бърза да расте много и още повече радост и поводи за гордост да ви носи!
Мастърче, Верони 76 и всички, празнуващи, да ви е живо име! Да ви слави!

# 56
Добро утро. Днес правя два месеца в трета фаза и шест от началото на режима. Ето го и редовния отчет :

Начало    18,03,2011г - 77,8 кг  т - 91  х - 113  б - 64
                                     18,04,2011г - 70,8 кг  т - 84  х - 111  б - 62
                                     18,05,2011г - 66,7 кг  т - 81  х - 107  б - 60
                                     18,06,2011г - 62,5 кг  т - 78  х - 103  б - 56
       Начало 3-та фаза   18,07,2011г - 58,7 кг   т - 75  х -  97  б - 54
                                     18,08,2011г - 58,5 кг   т - 75  х -  95  б - 53
                                     18,09,2011г - 57,7 кг   т - 75  х -  95  б - 53

Както ми беше казала Смайлис за първия месец в трета , че "пипам с бели ръкавици" , така и през втория продължих да го правя. Увеличих галите от една през първия , до четири през втория. Досега нишестени съм яла само веднъж през първия , а през втория нишестените ми бяха в комбинация с галите. Сега съм си взела пълнозърнести макарони , но да видим кога ще си направя.... Протеиновите дни продължават да са ми два / понеделник и четвъртък / като мисля и през третия месец да ги оставя така , а от четвъртия да мина на един и само при необходимост - втори. Плодове , сирене/кашкавал и хляб ям всеки ден без в протеиновите. Ами това е в общи линии. Само още спорта не съм се наканила да включа и в тази връзка имам питанка. Искам да правя коремни преси , но знам че не е хубаво да се правят на пълен стомах. Обаче имам възможност да ги правя или сутрин или вечер. Проблема е , че сутрин винаги първо закусвам , а вечер ми се отваря възможност чак след като вечерям. Тъй и тъй ще ги правя нахранена , дали е по-добре да ги правя сутрин , че закуската е по-лека от вечерята  newsm78 ......  , а пък вечер - около час след хранене да карам велото  newsm78 ..... или нещо такова..... ще го измисля аз накрая.....

Хайде лека и отслабваща неделя на всички  Hug

# 57
Николекса,

безкрайно ти благодаря за споделеното!!! Hug

А планираш ли по-дългосрочно напр. седмично -
какво ще хапваш - кога протеини, въглех. и пр.,
после отчиташ ли в таблици напр. какво си хапвала,
за да контролираш нещата,
или просто по интуиция и по показанията на кантара... Thinking

# 58
  • Испания

Исаче, честита месечинка!

Поздравления за резултата! От сърце се радвам за теб. Ето, че "пипането с бели ръкавици" дава резултат и си намерила своя път в режима.

А за коремните преси: добре е да се правят и сутрин, и вечер, но и в двата случая на празен стомах.

Усмихнат ден на всички!

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 12:06 от smileys

# 59
  • София
Здравейте, момичета...

Един, единствен въпрос имам...
Редуването на дните 5/5 ми се струват доста тежки...как мога да ги заменя и следователно да имам същия резултат?! Rolling Eyes
 (искам да сваля 15 ки... за втори път съм на режима и мисля да е за цял живот!!!Ударния свалих 3,500...)

Общи условия

Активация на акаунт