Отговори
# 600
Нямам търпение за появата на новия български сериал по БНТ ''Войната на буквите'' . Започнали са снимките през юли, още няма излезнал трейлър. От толкова много години чакам за средновековни сериали за нашата история... дано се е получило добре. Харесвам че, Теодора Духовникова ще участва. Ще участват и Захари Бахаров, Деян Донков, Валентин Танев, Даниел Върбанов и Климентина Фърцова.

Сценаристи са Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов (автори на "Под прикритие" и "Денят на бащата"). Режисьори са Виктор Чучков ("ТИЛТ", "18% сиво") и Зоран Петровски ("Стъклен дом", "Под прикритие"). Продуцент е Габриел Георгиев. Историята се развива в 12 епизода и е базирана на едноименния роман на Людмила Филипова.

Казаха, че не са залагали на любовни драми ,а на политическите интриги, което е чудесно. Аз си купих книгата току що Smiley  дано не ми създаде някакви определени очаквания.

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 14:22 от T.Valcheva

# 601
Изобщо не ме грабва мен, ще го пропусна.

Но пък като споменахме БНТ се сетих, че лятото гледах интервю за някакъв нов сериал "Вина" по БНТ, който ми се стори като нещо, което бих гледала. Имате ли представа дали са го давали вече и съм го пропуснала или предстои?

# 602
  • Велико Търново
Не, не са го давали.
Четох, че ще бъде готов през есента на 2022-ра, но информация кога ще го дават още не съм засичала.

# 603
Излязъл е трейлърът на "Войната на буквите":

# 604
  • Велико Търново
И за "Вина" вече върви реклама - от 5 януари от 21 ч.

# 605
  • София
Днес пуснаха трейлъра в студиото на БНТ преди мача за 3/4 място между Хърватия и Мароко. Много умен ход на маркетинга.
Какво да ви кажа, мисля да му дам шанс, защото на БНТ продукциите не са ме разочаровали засега.

# 606
Аз пък помня, че последната те беше разочаровала 😃 не помня името - лекарят с по една жена в София и Бургас. Но да, на бнт винаги са стойностни сериалите, а и не преразтегнати.

# 607
  • София
Мне Simple Smile

# 608
Сега се сетих и аз за този сериал с лекаря и двете жени. Гледах го, докато бях бременна и екстра ми идваше. Той беше пак по същото време, явно те януари си го запазват за минисериали. Допада ми като че ли такъв формат, няколко епизода и да завърши историята. И "Порталът" май беше така, макар че нещо финалът ми се губи. Ще гледам сега и "Вина".

# 609
  • Велико Търново
Този път и "Вина", и "Войната на буквите" са от по 12 епизода.

# 610
Ще гледам и двата.

# 611
Този Войната на буквите по кой канал ще го дават и кога почва?

# 612
Този Войната на буквите по кой канал ще го дават и кога почва?
БНТ , от 15.01.2023

# 613
  • София
В момента гледам Ботев по БНТ 1
Пълна трагедия и подигравка, а са изминали едва 20 минути. Дано нататък е по-добре, но силно се съмнявам...

# 614
  • София
В момента гледам Ботев по БНТ 1
Пълна трагедия и подигравка, а са изминали едва 20 минути. Дано нататък е по-добре, но силно се съмнявам...

Издържах до 21 ч и се отказах. Максим Генчев ли е режисьор? Филма му за Левски също беше фиаско. А и Плачков...айде нема нужда.

Общи условия

Активация на акаунт