Моето момче започва все повече да говори всеки ден ни изненадва с някоя нова дума.
Excellent много неприятно е това което споделяш за яслата.Както и повечето момичета и аз не съм имала проблеми когато баткото тръгна,но сега съм в чуденка какво ни чака с малкия.
Все още не са ясни правилата за подаване на документи само се носят слухове че като при вас в София и тук ще въведат електронно подаване на документи и не знам дали изобщо ще ни приемат и ако да къде ще е.
Зори и моя не пие мляко,от както съм спряла да го кърмя си хапва кисело мляко с лъжичка щише ползва с сламка ,но само навън ,в къщи си пие вода от чаша,и чай,много е забавен отваря шкафа и вади чай да му направим да пие.
Закусва макарони или попара,рядко филийка с кашкавал или яйце и сирене събота и неделя са глезотийки кексове,банички ,торти.
За обяд супа или ядене в зависимост от това какво съм готвила.
Следобед гледам да има някакво кремче с пр.мляко( грис или пудинг) или банан,понякога хапва кексче барни или мини кроасани с крем,плодове към 6 ч хапват с баща си ябълка или круша и вечерята е почти винаги супа.
При нас проблема е с приспиването изпуснах момента и сега се чудя как ще се оправяме ,сам не заспива,нито с баща си само с мен и то какъв ритуал имаме

Приемам съвети как да го махам този пръст,зъбките и без друго са криви,а така нацяло ще се разбутат.