Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - седма част

• 32 855
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
От антибиотиците и от кормагнезина, плюс лежането имам запек,който трудно се повлиява дори от свещи Ева. Има ли друго ефикасно,освен Дуфалак, което да става за бременни и да действа.(пробвала  съм всякакви  разхлабващи храни и напитки)
Имам въпрос към момичетата със серклаж- колко време  ви се събира на ден в стоеж.Защото аз ходя само до 00 и до банята и пак се чувствам гузна.

# 136
Мини маус,

аз пия един сироп Фрутилакс и ми помага  newsm78

# 137
Фрутилакс  ми е много по-слаб от Дуфалак. Sad

# 138
  • София
Фрутилакс  ми е много по-слаб от Дуфалак. Sad

Въоръжи се с търпение. Използвай Дуфалак, а ако имаш възможност яж овесени трици или друга храна богата на фибри. Ще отмине Simple Smile После ще се жалваш, че имаш запек от желязото Simple Smile Угодия има.. след 9 месеца Simple Smile

# 139
Еха, влезнах да ви се оплача от моя Биг Брадър, а то си имаме щъркелова вест  newsm44

Ники, мило борбено майче, честит Димо  smile3525

Да ви е жив и здрав  Hug Нека расте много силен, умен и амбициозен за радост на цялото ви семейство  Hug

Бързо възстановяване на теб и те чакаме отново в темата  Hug

Мини Маус, за запека наистина е най - добре подходяща диета, както са писали вече. Иначе с лекарства само временно ще оправиш положението.
Интересно е, че при мен магнезия пък имаше обратен ефект и нещата се балансираха едва като започнах да пия желязото  Mr. Green

Алекс, бибите ги слагам в каната с малко водичка и я пускам да кипне няколко пъти, след което изсипвам водата и изтръсквам залъгалките върху една кърпа  Simple Smile

МотоHug Hug Hug

И сега да ви се оплача от моя ББ, че направо в кожата си не се побирам.
Дойде ми на гости днес ненадейно и то в най- подходящия момент - след като един час бях носила малкия, за да го приспя и тъкмо когато и аз се позиционирах в хоризонтално положение ooooh!
Като видях кой е, много се ядосах, че идва ей така, без да се обади, но после си викам - брой до десет и дишай дълбоко.
Та, преброих до десет и си казвам какво толкова, ще пием по едно кафе за половин час, тъкмо ще се разсея малко.
Да, ама не.
Поседяхме известно време и дребния се събуди с гладен рев. Отидох да го взема и тъкмо вадя цицата и осъзнавам, че освен бебето, ме гледат още един чифт очи  Shocked Попита ме дали имам нещо против да гледа  Shocked, после явно се осъзна и излезна от стаята. Накърмихме се и отидохме при бабата да види внучето си, той беше особено кисел и само ревеше и тъкмо си викам сега ще каже, че ни оставя да се успокояваме и ще мога да полегна после.
Да, ама пак не.
Почна - дай да го нося, та дай да го нося. Пак броих до десет и викам айде, ще й го дам да го носи, пък аз през това време ще хапна нещо и после си взимам бебето да го успокоявам.
Да, ама пак не.
Хапнах аз и отивам да го взема, че ревеше доста силно. И познайте какво - бабата с бебето на ръце започна да ми бяга из хола и да вика аа, баба е дошла внуче да види, сега няма да го даде на мама, нали на баба внучето, няма да ходим при мама, сега при баба ще стоиш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В началото се усмихнах и посегнах да го взема от ръцете й като си мислех, че ще ми го даде, но не, пак продължи със същото. Тогава ви казвам, толкова криво ми стана и така се нервирах, че направо ми причерня пред очите. Пресегнах се и си взех бебето и тя започна да нарежда - баба ще те вземе да си те гледа, да, баба ще те води на детска градина и ще ти купува лакомства, да, при баба е най - добре, мама сега не ти дава да стоиш при баба, но мама като тръгне на работа, само при баба ще стоиш #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Добре след малко й звънна телефона, та трябваше да си тръгне, че не знам как иначе щеше да завърши тази наша среща.
Няма да споменавам, че през останалото време само ми повтаряше как съм трябвало да й давам да го гледа, пък аз да съм излизала с приятелки по магазините и кафенетата, иначе съм щяла да се депресирам и прочие и прочие...
Толкова се разстроих, че после мен трябваше някой да успокоява  #2gunfire

Ох, спирам вече, че още мога да пиша, а не искам да ви товаря с моите проблеми.

Поздрави от нас и хубава вечер  Hug Hug Hug

# 140
  • Варна
 newsm44 smile3525 Ники, честита радост мила - УСПЯ  Hug Да е жив и здрав малкия Димо, много радост да ви носи  Hug

Кокетка  ooooh! направо се ядосах. Добре, че си запазила спокойствие  Hug

# 141
Добро утро,

мили мои, имаме промяна в цифричките в лентичката, пиите по кафе или сок за нас, да издържим поне до началото на 9 месец kaffeetrmker_2

Кокетче , поздравления за търпението, аз не бих запазила такова спокойствие ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

аз май настивам от туй гадно време, а ми е топлоооо отвътре Laughing

Мини маус - сега ставам да хапна, до тоалетна и за баня.  Когато бях със серклаж на горещо - бях с подлога и ме хранеха, дори не се надигах да се храня сама.  щом са преценили, че може да ставаш - това е много добре. Hug
За запека - при мен е много тежък и магнезият против контракции не помага, било то венозен или на хапчета...Донесоха ми едни сиропи от щатите, които бяха консултирани с гинеколог там и разбира се одобрени и от този, който ме наблюдава. До преди да започна да пия желязо, дори успяха да ме регулират да ходя всеки ден без да ги пия. Сега пак са зле нещата, но като пия през няколко дни и стават работите Embarassed. Основното, което ми помага е с магнезий  Laughing колкото и странно да звучи. Пускам ти линк, ако има кой да ти изпрати, продават го и в англия и германия със сигурност, би могла да го поръчаш от амазон напр.

http://www.walgreens.com/store/c/phillips%27-milk-of-magnesia-sa … =prod2751-product

Кокетче -  чак аз се изнервих.  #Crazy  Нещо им става, когато се роди внуче.  Naughty
Най-лошото е, че всички са така, но поне със собствената рода може да си по-рязка, а пък после ще ви мине...добре е , че си се сдържала, само дано не повтаря сцената Hug

Силвърче - честита седмичка  Hug

# 143
Добро утро и от нас  Hug

Силвърче, честита седмичка с 3   bouquet
Още малко остана и при теб, майче и скоро Гош ще си има съмишленик в белите  Hug

СветлеHug

Мила, че всички се чалват като се роди внуче, е така, обаче при тази баба проблемът е в това, че просто няма усет. И преди раждането имах проблеми с нея, породени от нейната несъобразителност и липса на такт, но не обръщах толкова внимание. Сега обаче няма отърване, съгласих се на вчерашното й посещение само и единствено поради факта, че иначе се оплаква как сме били много самостоятелни, никаква помощ не сме искали, а дори и внучето не сме й показвали и не желая да ме оклюква зад гърба ми и да се жалва колко лоша снаха съм  ooooh!
Много против съм сто човека да гледат едно бебе и затова не търся никаква помощ, не че ми е и необходима - в момента на бебето му трябвам само аз  Mr. Green
Вчера се замислих, че може би грешката е в мен - имам голямо лично пространство и го пазя много ревностно  newsm78
Както и да е - след вчерашната случка повече няма да се срещам насаме с нея, защото в присъствието на сина си такова поведение не си позволява.

Ох, бягам, че малкия цицоман се събуди  Laughing

Хубав ден, милички  Hug

# 144
Здравейте и от мен, много се молех да не влизам в групата на лежащите, но при мен се струпаха два фактора и стана неизбежно. С конизация от 2006-та година съм, заради която мислех, че ще ми направят серклаж, но всички лекари, с които се консултирах казаха, че било рисково и така и не направихме. Тъкмо мислех да търся и друго мнение, когато внезапно, докато бях приета в Тина Киркова за мерене на шийката, получих силни болки в корема и ме закараха по спешност в Пирогов, оказа се апендицит и ме оперираха още същата нощ. Не ми стигаше ужаса от скъсената шийка, с тази операция се довърших; болките преди и след бяха ужасни , сега продължава да ме боли шева, а в сряда го махат, та пак нови болки и съответно-контракции TiredСега пия магнерот и папаверин. Искам да ви питам вас как ви измерват шийките, на мен първо ми правиха вагинален преглед, на който не се виждаше шийка, и на ултразвука се видя, че имам към сантиметър и нещо. Не ми се стори много редно три пъти за два дни в Тина Киркова да ми правят вагинални прегледи, при положение,че съм с контракции newsm78На всички ви пожелавам мъките и тягостното чакане да се възнаградят с най-желания подарък, износени и здрави бебенца!

# 145
Здравейте и от мен мамчета!!!
Силвърче,честита ти тройчица.Дано си изкараш спокойна бременност до края Hug
Кокетче,какво търпение имаш?!Тея Биг Брадъри са голяма напаст
Мила,а на мен нищо не ми помага,и откакто пия феро-фолгама 2х1 нещата съвсем загрубяха
Днес бях на ЖК и акушерката каза,че бебчетата доста са пораснали...според  корема
Слуша им тоновете и ми взеха изследвания и секрет.Дано да са добри и всичко да е чисто.Приготвиха ми документите за болницата и си ги взех,каза да ги държа до приготвената чанта.Чак не ви се вярва,че се говори вече за раждане.
Светли,Дивамного Hugна бебчетата
Julia_21 ,добре дошла в нашата групичка.Найстина много ти се е струпало.Стискам палци бременноста ти да завърши с най-прекрасния финал,едно здраво бебче.На мен също ми мериха шийката с вагинални прегледи,така се вижда най-точно колко е!

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 12:51 от aleks2011

# 146
  • Варна
Алекс - наистина звучи много добре вече за раждане да се говори  Grinning  и аз другата седмица излизам в 45 д. отпуск.  За запека е кошмар. Аз съм само на 1 табл. , даже и идея нямам колко ми е хемоглобина сега, на 26 ще пусна едни изследвания, че ако се е вдигнал да го спирам гадното желязо.  #Cussing out  ако даде док. де  Simple Smile

Юлия   - палчета да се закрепят нещата.  Hug
не се притеснявай за вагиналния ехограф, за нас това е по-добрия вариант.

# 147
Някоя от вас,която е със серклаж,правила ли си е тест за фетален фибронектин и само в  Шейново ли се прави?

# 148
  • Варна
Мини - да и не  Simple Smile аз съм от варна, нека момичетата от софия ти кажат къде, но за теб още е много рано да го правиш

# 149
  • Sofia
Здравейте, милички!

Мото, така се зарадвах на поста ти...  Hug  Hug  Hug просто не мога да ти опиша колко много...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Дай Боже, дай Боже скоро да си прибереш здрав и прекрасен Ники у дома и да влизаш по-честичко тук, за да ни се хвалиш от него! Много те прегръщам!!!  Hug  Hug  Hug

Силвър, хайде честита ти 3-ка отпред!   bouquet Това е сериозно постижение!  Naughty

Алекс, ще раждаме а?  Laughing Ухилих се точно като тиква от задоволство, като си представих докуменитите ти до приготвената за болницата чанта. Ех, докара го и ти, както и всички други тук ще трябва да го направят!  Naughty

Кокетче, на тебе не ти е било до смях, ама аз доста се посмях с поста ти за Биг Брадър...  hahaha  hahaha Тая жена голяма досада бе...  Wink

Джулия, добре дошла и дано скоро неразположенията ти от операцията да отминат, та да се успокои матката малко. Стискам ти палци да изкараш до максимално късни седмици с тази скъсена шийка.  Praynig  Hug

Слави, и аз сега се притесних за вашето пъпче, както обясняваш. Много упорито бее... Sad Пиши ни какво става. Дано да мине безболезнено за Криста!  Praynig

Алекс, Мила, аз пия сега след раждането желязо, че ми е нисък хемоглобина. Изписаха ми Ферофолгама, но аз си взех Софбифер Дурулес, защото него съм пила с предишната си бременност и ми действаше разхлабващо, а не запичащо, затова реших да не рискувам с друг вид хапчета и пак него да си взема, нищо че е по-скъпичък. И сега пак нямам проблем със запек.

Мини Маус, аз също бих те посъветвала да взимаш всяка сутрин овесени трици с малко кисело мляко, за да бориш запека. На мене много ми помагат, аз по принцип си имам такъв проблем, но откакто редовно взимам овесени трици, нещата са много добре, преди положението беше ужас. Трябва обаче да си постоянна. А те действат очистващо на всички токсини от организма.

Честит да й е Димо на Ники!   bouquet   bouquet   bouquet Жив и здрав да е, да папка и да пълни памперсите, да расте спокоен и щастлив!!!  Hug  Hug  Hug
Ники, и ти успя, маме! Браво!  smile3501 Прегръщам те много много силно!  Hug  Hug  Hug

Днес цял ден съм на тема бебешки шезлонг. Избирам ли избирам и май вече се спрях на един модел на Фишър Прайс. Само си мисля как ще спрем кака Софи да не влиза в него...  Rolling Eyes  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт