Мъж Телец - 6

• 63 873
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Няма смисъл да си губите времето с кравите. После ще съжалявате Grinning

ние кравите напред с рогата като решим да постигнем нещо тъпчем с копитата и не се отказваме лесно. Само който може да ни издържи на телешкия инат и упорство е добре дошъл иначе мекушавите не ни се нравят Laughing

# 451
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:24 от Seslava

# 452

Странно, аз не ги приемам така нещата Simple Smile ...а и много не държа да е споделено - достатъчно ми е, че обичам ...и че мога да направя някого щастлив  Blush Heart Eyes

това се казва всеотдайност което е много хубаво bouquet , но и лесно можеш да бъдеш манипулирана по този начин за съжаление !И аз бях така преди просто много силно ме нараниха и сега се пазя още и премислям  Rolling Eyes

Не може някой да те нарани, ако нямаш очаквания, тоест ако  си била всеотдайна и не си държала на това, обичта ти да бъде споделена. След като няма човек очаквания , то той не може да бъде наранен...  Rolling Eyes Виж, когато очакваш да получиш любов в отговор на твоята, и не я получиш...то тогава  може да си  наранен Rolling Eyes  Така ги мисля аз нещата... Rolling Eyes

# 453
  Мили дами, конкуренцията е само във вашите глави.
   В Телецът няма такова нещо. Той няма да се повлияе от решението на по-напористата.
   В крайна сметка решението с коя жена да се обвърже ще вземе сам.
   И това ще бъде по-подходящата за него - това коя с какво е по-подходяща, също ще реши сам.

Аз пък без въобще да се замислям,дали бъркам,дали е рано,дали е редно,му казах на "телето" че го обичам  Blush.Това чувствам и не мисля ,че трябва да го прикривам  Blush.
  mim 3, не си сгрешила. Дори и да не го е очаквал /дори и да се е стъписал/,
   това вече ще повлияе върху отношението му към теб и познанството ви.

Много съгласна  и аз, че mim 3 не е сгрешила, като си е признала, че обича теленцето  Flutter

Защо ще съжаляваме?  Rolling Eyes

# 454
Аз определено не съжалявам!  Laughing

# 455
Добре де, ама аз ако съм т.нар. любовница и мъжа ме направи негова жена, със сигурност ще очаквам да има нова на моето старо място... то както казахме е до човека, а не само до зодията. Очаквате ли, че в един момент ще сте единствената и то завинаги?

Добър въпрос. Жена му като знае, че има още две като нея, защо стои с него? Заради децата или детето ли?! Абсурд! Всичките сме един дол дренки. Животът в момента е толкова абсурден, толкова аморален и фалшив, че чак не ми се иска да го повярвам. Не говоря за моя случай, защото там нещата са други, а по принцип. Получава се така, че всички знаят, че не са единствени, а си траят. Уникален парадокс.

Амииии...никакъв парадокс не е това Naughty  Аз му викам- ма-зо-хи-зъм... Tired

# 456
Къде отидоха мъжете теленца, да ни кажат нещо по въпроса? Избягаха някъде и си гледат кефа, без нас.  А ние тук се тормозим. Grinning

# 457

Не може някой да те нарани, ако нямаш очаквания, тоест ако  си била всеотдайна и не си държала на това, обичта ти да бъде споделена. След като няма човек очаквания , то той не може да бъде наранен...  Rolling Eyes Виж, когато очакваш да получиш любов в отговор на твоята, и не я получиш...то тогава  може да си  наранен Rolling Eyes  Така ги мисля аз нещата... Rolling Eyes

Напълно съгласна съм с теб , но такава обич която описваш може да е приятелска или към децата ни. Съмнява ме някой зрял човек да се влюби и да раздава себе си ей така без да очаква капчица взаимност и любов от отсрещния човек.

# 458

Напълно съгласна съм с теб , но такава обич която описваш може да е приятелска или към децата ни. Съмнява ме някой зрял човек да се влюби и да раздава себе си ей така без да очаква капчица взаимност и любов от отсрещния човек.
Нарича се безусловна любов и всъщност е единсвената любов Simple Smile
...всичко друго са игри на его и дребни търговийки  Joy

# 459
От тази любов, безусловната може да ти поникнат крила, но нали знаете няма да станеш ангел, а  патка. Grinning

# 460

Нарича се безусловна любов и всъщност е единсвената любов Simple Smile
...всичко друго са игри на его и дребни търговийки  Joy

безусловната любов е нещо свято и са достойни за уважение хората които могат да се раздават така въпреки трудности и разочарования. Това обаче е доста идеалистично казано.
Не знам как би обичала безусловно ако всички които си обичала не са откликвали на чувствата ти. Не че случая ми е такъв  Laughing , но просто искам да кажа че човек трябва да успява да съхранява и да пази и себе си все пак не живеем в идеален свят!
ushco желая ти да си много обичана , защото явно знаеш как да радваш и обичаш близките си хора  bouquet

голямо отклонение от темата направихме да се върнем на мъжете теленца все пак Grinning

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 20:51 от jessyj

# 461
.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:34 от Seslava

# 462
Безусловна любов е например, да извършва садистични , физически действия върху теб и ти да си траеш и да му се усмихваш насреща. Има я само в нашите идеали. Тук на Земята е друго. Всяко нещо си има граници на търпение и поносимост. Така, че това понятие е абсолютно хипотетично.
Убедена съм, че на някой в правителството на САЩ също му се е струвало абсолютно хипотетично това понятие и за това Мартин Лутър Кинг отнесе куршума Simple Smile
...нормално е да сме различни - всичко е нормално Simple Smile

# 463
безусловната любов е нещо свято и са достойни за уважение хората които могат да се раздават така въпреки трудности и разочарования. Това обаче е доста идеалистично казано.
Не знам как би обичала безусловно ако всички които си обичала не са откликвали на чувствата ти. Не че случая ми е такъв  Laughing , но просто искам да кажа че човек трябва да успява да съхранява и да пази и себе си все пак не живеем в идеален свят!
ushco желая ти да си много обичана , защото явно знаеш как да радваш и обичаш близките си хора  bouquet

голямо отклонение от темата направихме да се върнем на мъжете теленца все пак Grinning
Благодаря ти ДжесиДжей  Hug
Пътят е дълъг и започва с безусловно приемане и обикване на себе си. Потушаване на всяко чуство за вина и страх. Оценяване стойността на собствения живот! Едва тогава можем да стигнем до друго човешко същество... и да го обичаме Simple Smile
И тук се връщам на теленцата, както пожела: Как могат да са толкова всеотдайни и добронамерени, изпълнени с топли чуства, едва ли не към всеки, а толкова жестоко и безкомпромисно да съдят себе си?! Сякаш имат любов за всеки, освен за самите себе си!
Не ангажирам никой с мнението си - примерите от моя живот са такива...

# 464
ushco права си за само критичността и за това че съдят себе си доста строго! Нямам обяснение лично  аз защо е така , някой от мъжете да каже каква е причината.
Човек трябва да се научи да обича себе си това е урок който се учи трудно! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт