Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 9

• 446 879
  • 1 400
  •   1
Отговори
# 1 050
Не обичам за никакви вещества билки или ... каквото и да било да чета материали с начално изречение "...е най-универсалното "лекарство" за всички болести". Може би съм от онези тесногръдци на системата, оплюти от Марина, но не вярвам в съществуването на панацея. Когато някой започва твърденията си с думите "...е най-универсалното "лекарство" за всички болести" дори и да ми предлага решение на проблема, аз няма да прочета долните редове, защото за мен това изречение е червена стрелка "шарлатанин, предлагащ поредния пенкилер" .
Сигурно има начини да се предпазим от гъбички и може и един от тях да е кислородната вода, но точно този блог няма да го прочета.
Тампоните със сребърна вода не доведоха до никакво облекчение при мен - това съм го зарязала, като идея.
Арома тампони не съм правила, защото не съм се снабдила със съставките, а и не знам до колко е подходящо да се експериментира по време на бременност.
Днес четох, че сока от мандарини имал действие срещу Кандида. Дали и как може да се прилага при инфекции на половите органи не знам, а и повтарям сега нямам намерение да експериментирам дори, ако намеря подробен материал за това.

ВСЕКИ САМ СИ ПРАВИ ИЗБОРА! ТУК НИКОЙ НЕ КАРА НИКОГО НАСИЛА ДА ПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО! ТОВА Е ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЯНЕ, РАЗМЯНА НА ИНФОРМАЦИЯ!

РАДВАМ СЕ, ЧЕ ИМАТЕ СВОЕ МНЕНИЕ, КОЕТО СТРАШНО МНОГО УВАЖАВАМ   bouquet

# 1 051
Аз днес пак съм в отбора. Просто ми писна. И просто ей така от нищото. Дори секс скоро не съм правила. Направо съм изумена. Нито съм боледувала, нито нищо. цяла седмица не съм си показала носа от дома навън. При мен винаги започва с усещането е вътре всичко ми се подува, после започва сърбежа и ако не извадя късмет и специфични ухания.  ooooh! А теение никакво Tired
Тези масла като маслата на Икаров ли са?

Както някой беше писал , понякога опира и до психологически проблем, затова се старая да не ги мисля тези гадости.
Шега да няма, като се усетя е започва от минималното и като мисля постоянно за томва нещата се развиват с часове към по-зле. Колкото и като луда да звуча....

# 1 052
# 1 053
Здравейте и аз имам проблема с гъбичките.Четох мн по темата , но има ли някой който да потвърди ефекта от прополиса ? Чувам добри отзиви за него.

# 1 054
  • София
Здравейте, момичета!
Реших да Ви споделя нещо, което направих само снощи и днес вече съм добре. А направих следното:

http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … amp;Itemid=100047

Последният път по време на МЦ използвах само една превръзка от онези, които по принцип не ползвам и се започна. Купих си Залаин и Кандизол (използвала съм ги 2 пъти вече) и този път вече не ми подейства нищо. Снощи се реших и сложих САМО ЕДИН ТАМПОН и ефектът е вече на лице.

Не пия Лугол, който се споменава в рецептата, тъй като днес ми е първи ден от прочистването на Лимфната система, а пия Антиоксиданти. Но след като приключа с Прочистването, ще започна и с Лугола, който ме чака в хладилника.

Толкова се радвам, че се отървах. Този път съм уверенна, че това е начинът за мен  Peace

Успех на всички дами Simple Smile и хубав ден!
Марина

Здравей,
Имам следният въпрос свързан с възстановяване на естествената среда на влагалището:
"Задължително е да се погрижите и за възстановяването на естествената среда във влагалището, като използвате продукти или тампони, поръсени с ацидофилус, които можете да поставяте през деня за няколко дни. Например, вечер поставяте лечебното (изчистващо) средство, а сутрин поставяте пробиотиците (бактерийте ацидофилус, кисело мляко...) за възстановяване на средата във влагалището и отвън. Можете да поръсвате с пробиотици и отвън, дори е желателно!"
В интернет откривам само капсули ацидофилус как с тях да поръся тампон?  newsm78 може да ви се стори глупав този въпрос, но аз съм невежа...  Blush
Моля, да ми обясните малко по-подробно как да възстановя влагалищната среда и от вътре и от вън! Благодаря ви!!!   bouquet

# 1 055
Здравейте, момичета!
Реших да Ви споделя нещо, което направих само снощи и днес вече съм добре. А направих следното:

http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … amp;Itemid=100047

Последният път по време на МЦ използвах само една превръзка от онези, които по принцип не ползвам и се започна. Купих си Залаин и Кандизол (използвала съм ги 2 пъти вече) и този път вече не ми подейства нищо. Снощи се реших и сложих САМО ЕДИН ТАМПОН и ефектът е вече на лице.

Не пия Лугол, който се споменава в рецептата, тъй като днес ми е първи ден от прочистването на Лимфната система, а пия Антиоксиданти. Но след като приключа с Прочистването, ще започна и с Лугола, който ме чака в хладилника.

Толкова се радвам, че се отървах. Този път съм уверенна, че това е начинът за мен  Peace

Марина

Здравей,
Имам следният въпрос свързан с възстановяване на естествената среда на влагалището:
"Задължително е да се погрижите и за възстановяването на естествената среда във влагалището, като използвате продукти или тампони, поръсени с ацидофилус, които можете да поставяте през деня за няколко дни. Например, вечер поставяте лечебното (изчистващо) средство, а сутрин поставяте пробиотиците (бактерийте ацидофилус, кисело мляко...) за възстановяване на средата във влагалището и отвън. Можете да поръсвате с пробиотици и отвън, дори е желателно!"
В интернет откривам само капсули ацидофилус как с тях да поръся тампон?  newsm78 може да ви се стори глупав този въпрос, но аз съм невежа...  Blush
Моля, да ми обясните малко по-подробно как да възстановя влагалищната среда и от вътре и от вън! Благодаря ви!!!   bouquet

С Лактажин!

# 1 056
  • София
Здравейте, момичета!

Марина

Здравей,

С Лактажин!

Благодаря! Надявам се и аз да напиша положителен коментар в близките дни!   bouquet

# 1 057
Успех от все  Heart Eyes

# 1 058
марина, базовото масло с другото ли го смесвам или просто накапвам първо от него и след това от другото? Извинявам се за тъпия въпрос.

Да похваля содата. Облекението  е голямо Само дето след това имам чувството е съм пресушена. Щом с триста зора поставих лактажина, голяма борба беше Mr. Green

# 1 059
Да, базовото се смесва с другото и от получената смес се капе в/у тампона Simple Smile

Между другото можете и от вън да се намажете с някоя друга капчица от получената смес!

# 1 060
Както някой беше писал , понякога опира и до психологически проблем, затова се старая да не ги мисля тези гадости.
Шега да няма, като се усетя е започва от минималното и като мисля постоянно за томва нещата се развиват с часове към по-зле. Колкото и като луда да звуча....

Опира си до психологически проблем, определено. И другаде така пише.

# 1 061
Здравейте!От собствен опит мога да препоръчам- разтвор на калиев  перманганат.Слага се 1 кафяна лъжичка на 5л.вода.Така се измиваш няколко пъти на ден,ако имате възможност  да го направите с накисване по няколко минути ще бъде съвсем ок.Ефектът идва много бързо.

# 1 062
Здравейте!От собствен опит мога да препоръчам- разтвор на калиев  перманганат.Слага се 1 кафяна лъжичка на 5л.вода.Така се измиваш няколко пъти на ден,ако имате възможност  да го направите с накисване по няколко минути ще бъде съвсем ок.Ефектът идва много бързо.

Подкрепям  Hug и аз от опит. Бях забравила за това, но наистина е така!

# 1 063
  • София
Под "измиваш се" имате предвид дамски душ ли?
Искам и да попитам, бирената мая, като полезна за хиляди неща, противопоказна ли е при гъби, не само в момент на инфекция, а принципно, при хора, предразположени към гъбични инфекции?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 11:29 от ilianchetooo

# 1 064
Момичета,в аптеките продават ли се тестове за откриване на гъбички?

Общи условия

Активация на акаунт