ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 5 тема

• 50 996
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Споко  Peace И аз не слабея.... но както вече казах, във всеки режим, дори и най-безумния като 90-дневната, има 2-3 ветеранки, които супер бързо и много свалят и се кълнат, че това е най-добрата диета на света, другите са като нас  Wink

# 631
  • Chicago/Varna
Споко  Peace И аз не слабея.... но както вече казах, във всеки режим, дори и най-безумния като 90-дневната, има 2-3 ветеранки, които супер бързо и много свалят и се кълнат, че това е най-добрата диета на света, другите са като нас  Wink
Ах бе Баронес Simple Smile  Hug И ти и Едира,колко дена направихте плътно,един след друг,без нито едно дори малко кръшкане извън зоната? Ама честно  smile3503 Около мен вече 2 мои приятелки са строго в зоната,от близо 3 седмици,и си умирам от кеф като ми се обаждат да ми се хвалят.Ама си имам и една като теб,къде сваля много бавно,къде не,ама щото все нещо прескачала от време на време Simple SmileИ почнах да я бъзикам и да и викам "Баронес",понеже и разказах за теб Simple SmileИ тя една сладурка като теб,сърце да не ти  дава да им се скараш значи  Heart Eyes  май трябва да я поканя и нея в тоя форум,да си имаш дружка Simple Smile То не че няма да отслабнете,ама ще вървите с костенурско темпо Simple Smile Heart Eyes То нали за това се казва режим,за да се спазва строго Simple Smile Hug

# 632
  • Chicago/Varna
Emigrantка аз също не можех да спра да слабея, даже бях питала тук, та аз си увеличих мазнините за 1ПБ ям 2МБ и на обяд гледам да изляза от Зоната с някой плод. Незнам доколко е правилно, но засега има ефект.
Плами,определено ще пробвам така,мазнините съм ги увеличила,ама не съм пробвала с екстра плод на обед.Шубето ме гони,да не ми стане гадно,като от оня кроасан Simple Smile че после се псувах до вечерта Simple Smile Но мисля,че плода и кроасана изобщо не могат да се сравняват,така че ще пробвам Simple Smile И с мъжо ми се случи нещо подобно,майка му направи палачинки един ден,и му вика "вземи си бе мамо,ще ме обидиш"  Joy , а пък на него слабото му място са точно палачинките,и мисли,мисли,накрая категорично отказа,и по едно време го гледам сладко сладко дъвчи палачинката Simple Smile И после след около 30-40 мин като се почна едно мрънкане, като се развика на майка си,що го изкушавала  Joy ,направо ужас Simple Smile  защото го заболя много главата.А той от както е в зоната не беше получавал главоболие.А преди това гълташе със шепите  болкоуспокоителни,всеки божи ден,лягаше и ставаше с главоболие години на ред.Той явно реагира много бурно на въглехидрати,и най малкото му се отразява. Много пъти ми вика: само ако знаеше  какво е чувството да не те боли глава Simple Smile Щото пък аз съм друга луда,и в живота ми не ме е боляло глава,нямам идея как боли това,а той категорично и завистливо ми заявяваше,че не ме боли,щото нямам нищо в главата  ooooh!  А да не споменавам,че е станал 67 кг. ,аз къде хич не обичам такива кльощи Simple Smile Къв си ми беше хубавичък и охранен като си го взех,а сега... Simple Smile не мога да го намеря в леглото вече,в кой край се шмугнал Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 00:15 от Emigrantка

# 633
Хм...ами кръшкам си поне 1-2 пъти седмично....
Да отчета едни яйца по панагюрски -3ПБ. с 2 ВБ хляб 1ВБ. вино и 3с.л. гуакамоле...

За вечеря ще е сирене, портокалов фреш и бадеми - 1 или 2 блока в зависимост от колко съм гладна  Wink

# 634
  • Chicago/Varna
Да отчета едни яйца по панагюрски -3ПБ. с 2 ВБ хляб 1ВБ. вино и 3с.л. гуакамоле...

За вечеря ще е сирене, портокалов фреш и бадеми - 1 или 2 блока в зависимост от колко съм гладна  Wink
фюююю,алооо,какъв портокалов фреш smile3511 Направо тотално вече съм в  шок  Laughing В нащо семейство соковете са забранени Simple Smile По добре си пийни винце със сиренце и бадеми Simple Smile

# 635
  • Chicago/Varna
Айде на рибкатаааа Simple Smile
Риба-Меч с тиквички на фурна-3 Блока

Риба Меч (или филе от друга риба)-126 гр.-3БП
Лук-1/2 чаша (65 гр)-1/2 БВ
Тиквички-1 чаша (120 гр)- 1/2 БВ
Доматен сос- по етикет -1/2 БВ
(2 скилидки чесън,копър,сол и  черен пипер)

салата:
краставици-1 чаша (140)-1/4 БВ
репички-1 чаша (120)-1/4 БВ
десерт: 1 киви - 1 БВ
Бадеми-9 бр.-3 БМ

Лукът се задушава за кратко с доматения сос и тънко нарязания чесън, добавят нарязаните на филийки тиквички,и след това рибата (на по големи парченца) Добавят се солта и черния пипер,изсипва се в малка тавичка,като се долива мъничко вода,и накрая се поръсва с копър.Покрива се с фолио и хоп във фурната,за около 30 мин Стана страшно манджаре Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 05:43 от Emigrantка

# 636

фюююю,алооо,какъв портокалов фреш smile3511 Направо тотално вече съм в  шок  Laughing В нащо семейство соковете са забранени Simple Smile По добре си пийни винце със сиренце и бадеми Simple Smile
Ами...препи ми се... Laughing Знаеш ли каква готина сикоистисквачка си взех за бебето...

# 637
Аз имам подобна злополука самоче с  мамината баница Heart Eyes после имах чувството че умирам, ама с плода не е така Peace

# 638
  • София
Цитат
Ах бе Баронес    И ти и Едира,колко дена направихте плътно,един след друг,без нито едно дори малко кръшкане извън зоната? Ама честно 
Това ми е трета седмица БЕЗ нарушения, нито сок, нито алкохол, нито сладки и т.н. Освен, че ми спря цикъла, друго ново няма  Tired
А, да : сутрин съм станала като готвачка /аптекарката ми викат заради кантара вече/ - 3 манджи нося на работа, а преди това детето на училище изпращам, закуски, работи..... Crazy

# 639
Това ми е трета седмица БЕЗ нарушения, нито сок, нито алкохол, нито сладки и т.н. Освен, че ми спря цикъла, друго ново няма  Tired
А, да : сутрин съм станала като готвачка /аптекарката ми викат заради кантара вече/ - 3 манджи нося на работа, а преди това детето на училище изпращам, закуски, работи..... Crazy

newsm10 smile3501 Баронесо, ами ти си голяма отличничка! Чак ти завиждам (къде благородно, къде не)  Laughing Защото аз не съм толкова дисциплинирана. Пишем ти пълно шест за изминалите три седмици. Хайде сега още една-две шестици и червена точка от Emigrantka ти трябва  Joy

# 640
Това ми е трета седмица БЕЗ нарушения, нито сок, нито алкохол, нито сладки и т.н. Освен, че ми спря цикъла, друго ново няма  Tired

newsm10 smile3501 Баронесо, ами ти си голяма отличничка! Чак ти завиждам (къде благородно, къде не)  Laughing Защото аз не съм толкова дисциплинирана. Пишем ти пълно шест за изминалите три седмици. Хайде сега още една-две шестици и червена точка от Emigrantka ти трябва  Joy

Момичета браво, че сте успяли да се справите! Продължавайте в същия дух  Hug Аз се опитвам да  спазвам режимът, но имам известни затруднения. Понеже работя на 3 смени първа 6:00 - 14:30, втора от 14:30-23:00 и нощна 23:00-06:00, мога ли да се храня в късните часове, особено когато съм нощна, спя  до 14:00 ч. и искам да питам 1 кофичка кисело мляко 2% масленост може ли да замени едно ядене от 3 блока? newsm12

# 641
  • София
Отличничка, ама взе да ми се скапва ентусиазма  ooooh!

ssensess , 1 кофичка е 2 блока и то от тези по 500гр, на Герма например  Peace Към нея си добави и ядки за мазнини   bouquet

# 642
Отличничка, ама взе да ми се скапва ентусиазма  ooooh!

Аа не, това не е разрешено! Simple Smile
Ако се откажеш от очакванията и правиш диетата предимно за здраве, някой ден ще се изненадаш, че си отслабнала Simple Smile

# 643
  • Los Angeles CA
Момичета, знаете ли кзде моге да се намери в мрежата информация за блоковете на по–нестандартни храни?

# 644
  • Chicago/Varna
Момичета, знаете ли кзде моге да се намери в мрежата информация за блоковете на по–нестандартни храни?
lindor,какво разбираш под "по–нестандартни храни"? Казвай конкретно,и веднага ще притесня личния инструктор с въпрос  Hug А и после ще ги добавяме към нашата таблица в сайта:)

Общи условия

Активация на акаунт