Лидл ::8::

• 84 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
В магазина на Сливница нямаше нищо от английските неща Crossing Arms Нямаше и марципан. (Шехина, ще ти ограничим достъпа до темата. От както ми напомни за марципана все се въздържах (много се бях пристрастила миналата Коледа), днес най-накрая се прежалих и нямаше Crazy)

Е, аз пък вчера точно от този магазин си купих марципан (в 19.05 по касовата бележка) Wink
Шехина, може да ти се размине ... този път Laughing
пп. Относно т.нар. "кралска" кухня - във фризерите видях риба с картофки, но някак  не изпитах желание да ги опитвам.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 11:51 от Banshee

# 481
  • София
Nicimici - на него пише ли нещо от типа , че не става за вълна? или си е ок и пуловери с него? Оставя ли аромат?
Angel_Dust ще прочета какво пише на кутията и ще ти пиша  newsm10

# 482
  • София
Аз взех от рибата с картофи, но не съм я опитвала, от горчицата - жълтата /мисля, че пишеше че има и грах в нея/. Пуснали са нова марка замразен грах, взех да го опитам, че другия ми е много сладък. Доста неща купих вчера - закачалки, но не ми стават на вратите, ще ги връщам, лампата с батериите, четки за зъби, луканков салам, сметана заквасена, котешка храна, чипс, пикантни фъстъци, натурален шоколад и с ягодов пълнеж, меденки, лукчета, бонбони ментови с евкалипт, мандарини, самозалепващи се листчета, камембер, боба с доматен сос - две кутии. Този път похарчих 70лв., до сега май не ми се беше случвало за толкова да пазарувам.
От тези самички редовно си вземахме от гръцки лидл това лято.

# 483
verabel, защо не стават закачалките? И аз тях си бях избрала  Cry

# 484
  • София
verabel, защо не стават закачалките? И аз тях си бях избрала  Cry

Имам от предишна промоция - и при мен не стават на вратите - вратите ми са по-широки от закачалките и не може да се закрепят. Аз ги съм ги сложила на врати на шкафчета Peace

# 485
  • софия
Е, аз пък вчера точно от този магазин си купих марципан (в 19.05 по касовата бележка) Wink

ММ каза, че не е имало. И той около това време беше там. Или ме е излъгал, че е питал и са му казали, че няма, или ти си взела последния преди него. Къде са го сложили? Явно ще трябва да ходя да си свърша сама работата Tired

# 486
Момичета ходихме да пазаруваме, но нямаше дамски корсажи. Имам един, от който съм мн доволна, а и този път на брошурата имаше повече разцветки, само дето в магазина нищо не открихь Thinking

# 487
  • Пловдив
Корсажите май са само утре. Аз чакам съботата заради детските комплекти бельо, че дъщеря ми много се харесва с тях  Laughing Днес в Пловдив на "Пещерско шосе" имаше останало последно кашонче с маслени бисквити, мъжа ми си купи 4 кутии......ужас, ама много му харесвали. Марципан също имаше. Лозови сърми изкараха нов палет, но на мен са ми кисели  Thinking

# 488

ММ каза, че не е имало. И той около това време беше там. Или ме е излъгал, че е питал и са му казали, че няма, или ти си взела последния преди него. Къде са го сложили? Явно ще трябва да ходя да си свърша сама работата Tired

На щандовете с коледните благини - над шоколадовия Дядо Коледа. Не беше последен (не съм чак такава късметлийка  Laughing)  - имаше поне две-три кутии, но само с нуга пълнеж.

# 489
Еха, вече и коледен щанд ли има Grinning Пропуснала съм го явно...Миналата година много вкусни бяха меденките им (Lebkuchen). Любими са ми, дано пуснат пак.
Аз си взех мандарини вчера. Видях, че сте ги коментирали. Дребнички бяха, но сладки..

# 490
  • София
verabel ,как е лампата,можеш ли да споделиш?Аз исках да взема и закачалки,но нещо се разсеях и забравих.А лампата,ако е така както я описват в брошурата,ще ми свърши добра работа.

# 491
Вчера обиколих да търся тези марципани,но никъде не видях.Някой да ми покаже снимка,да ги видя.Става дума за Лидл-Бургас.

# 492
Линкът ти е карта на северна и южна Швеция Thinking?

При мен излезе това:

Ерика, този е.

# 493
  • София
verabel, защо не стават закачалките? И аз тях си бях избрала  Cry

Имам от предишна промоция - и при мен не стават на вратите - вратите ми са по-широки от закачалките и не може да се закрепят. Аз ги съм ги сложила на врати на шкафчета Peace
По същата причина не стават и аз бях взела от предната промоция, но ги върнах. Сега ще въна и тези.

verabel ,как е лампата,можеш ли да споделиш?Аз исках да взема и закачалки,но нещо се разсеях и забравих.А лампата,ако е така както я описват в брошурата,ще ми свърши добра работа.
Снощи мъжа ми я "монтира" над мивката с лепенките от комплекта - след 2-3 минути падна. Каза, че днес ще я монтира с винтовете от комплекта. Иначе добре свети, не зная само колко ще карат батериите. Може да се мърдат самите LED--ове и да се насочва светлината.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 16:45 от verabel

# 494
Днес открих житото - става за 10 мин.
От "кралската храна" нямаше, дори се обясняваха на касата, че не са получили -
това е централна доставка./ставаше въпрос за кекса/
Марципани имаше + лимонови резенки + пудра захар + жито + стафиди - чест им прави, че
се съобразиха със задушница.
Утре е задушница.Нека си спомним и почетем тези, които са .... там,които обичаме
и не можем да забравим ! Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт