Чакаме вече ритничета от Априлските мъничета

• 31 199
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Първата ФМ се прави между 11 и 14 г.с. Silence, мисля, че си закъсняла за нея, съдейки от линийката ти. Не знам защо твоята лекарка не те е пратила  Confused

Аз докато напиша и wood-nymph ме е изпреварила. Ти от колко си на преглед на 9-ти, защото и аз на 9.11. съм на ЖК?

# 556
  • sofia
Първата ФМ се прави между 11 и 14 г.с. Silence, мисля, че си закъсняла за нея, съдейки от линийката ти. Не знам защо твоята лекарка не те е пратила  Confused

Аз докато напиша и wood-nymph ме е изпреварила. Ти от колко си на преглед на 9-ти, защото и аз на 9.11. съм на ЖК?
Mia66, аз вече съм се настроила, че съм изпуснала първата.. Просто сега се притеснявам да не изпусна втората, а незнам в коя точно седмица да ида, тъй като очаквам тази информация да ми я подаде гинеколога...
Между другото в сайта на Токуда споменават само за едната ФМ, която трябва да се направи 16-20 седмица. Tired

# 557
Silence,
ти ходиш на ЖК в Токуда по ЗК ли?

# 558
  • София
Втората фетална морфология се прави между 18 и 23 седмица. Другата е ранна м/у 11 и 14 и на мен също не ми я препоръча лекарката ми и аз реших направо на 2рата да ходя, за която и тя настоява, препоръча ми Томова или Димитрова. Избрах Томова и си записах час доста одавна, но вероятно още има, като се обадиш, ще те питат в коя седмица си и ще ти препоръчат кога да отидеш, не се притеснявай за 2рата имаш време, само ако държиш на определен специалист, се обади за час.
успех!

# 559
  • sofia
Не съм по ЗК..

# 560
На първата още и казват скрининг, а не ФМ. Иначе втората се прави както е писала kika555 в 18-23 г.с., като най-информативна е 20-22г.с. Аз за втората ще ходя при Димитрова във Фемина.

# 561
  • sofia
Аз основно се чудя дали от сега да не си запиша час за ФМ, тъй като чета, че няма свободни часове, ако се обадиш в последния момент. Но незнам за коя седмица да си запиша..Може би ще трябва да звънна на докторката да питам все пак... Confused
А и като чета - навсякъде пишат различни седмици за втората и съвсем се обърквам.

# 562
  • София
Редактирах си предния пост, но реших да ти напиша пак: Като се обадиш да си запазиш час за 2рата ФМ ще те питат в коя седмица си и ще ти препоръчат кога да отидеш, не се притеснявай за 2рата имаш време, само ако държиш на определен специалист, се обади за час.
Успех!

# 563
  • sofia
Редактирах си предния пост, но реших да ти напиша пак: Като се обадиш да си запазиш час за 2рата ФМ ще те питат в коя седмица си и ще ти препоръчат кога да отидеш, не се притеснявай за 2рата имаш време, само ако държиш на определен специалист, се обади за час.
Успех!
kika555, мерси мила!  HugБлагодаря и на всички останали, че се включихте!!! Hug Мисля да се ориентирам към специалист и да звънна!  bouquet

# 564
  • Sydney
Silence мен още на първата среща Колева на листа ми написа изследванията, които не се поемат от касата - включително и ФМ. каза да запиша където реша, тя прави само първата. сега този месец като ходих пак ме пита ходи ли, записа ли се, каза и за БХС за всеки случай  Peace
и аз на 09.11. съм на преглед този път платен, понеже нямаше свободни по каса  Rolling Eyes сутринта  Peace
Mia66 мерси за разяснението, ако се сетя нещо ще питам  Peace ти в колко си при Колева на 09.11.
при доц. Томова на предната ФМ имаше часове за началото на Ноември  Peace

# 565
Момичета, какво ви е мнението по въпросът за така нареченото "Информирано съгласие"?
Намерих доста подробен сайт с информация и за самото раждане, но се приема като рекламен спам и не излиза.

# 566
  • Sydney
nnadiaa не се отваря... Rolling Eyes

# 567
benitabeni пратих ти линк на ЛС, пиши дали се отваря.

# 568
  • Sydney
nnadiaa пак не се отваря  Peace копирай текста и го пейстни тук, без линк  Peace

# 569
много е дълъг . Ще постна линка във фейса.

Общи условия

Активация на акаунт