Есен пъстроцветна се задава, тестче с две чертички обещава :) – тема 75

• 29 371
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Влизам само да споделя, че сънувах Тиквата да казва, че ще има момче...Или супата ми е влязла в главата или шесто чувство  Mr. Green

# 376
Linko, аз тъкмо днес си мислех,че повече на Борисова не смятам да ходя. Много ми е близко ама пусто съм много паметлива. Поне засега заобикалям Simple Smile

Обаче мнооогоооо ми хареса идеята с куриера. Открадвам си я за следващия положителен тест Simple Smile Иначе аз като вече имах голеееми съмнения ,че съм бременна реших,че теста ще го направя на РД на мойто мъж. И той рано сутринта хукна, купи и ме заклещи в банята да го правя. И как да е, оставихме го в банята да си се тества и се разхождаме из вкъщи и той постоянно ме кара да отида да видя какво е станало, а мен ме е страх Simple Smile И като го видях и като ревнах. Той положителен, а аз рева  Laughing И те така...хубаво беше, за малко беше....

Айде, като стане време ще ползвам твоята идея. Ако до тогава не измисля нещо друго.

Eli, дано майка ти наистина е добре и бързичко да излиза от болницата, че никой не обича да стои там.

Hug Hug

# 377
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Пропуснах Жоржи - честита ви рожденничка  Hug Много да слуша и да внася само радост в дома ви   bouquet

KaRoLa, аз някъде четох какво се е случило с теб Hug Силни прегръдки и знам, че вече всичко ще е наред, доколкото може  Hug

# 378
  • София
Леле момичета, много се радвам за вас и благородно завиждам  Simple Smile вече нямам тъпрение и аз да забременея и да стана мама  Hug

Да са ви живи и здрави рожбите  Wink

# 379
KaRoLa, аз някъде четох какво се е случило с теб Hug Силни прегръдки и знам, че вече всичко ще е наред, доколкото може  Hug

Мерси, мила!! Минахме през труден период, но няма как надигаш се и продължаваш.  Hug Hug

# 380
Сигме, те докторите трябва да знаят и да ти кажат трябва ли или не. Все пак инвитрото е сериозна и скъпа процедура, и трябва всички фактори и презастраховки да са налице. 2г не е малък период, така че вероятно да.

Мен от вчера някакво главоболие ме мъчи, не много, ама тъпо и упорито, явно от хремата  Tired

# 381
  • България/Германия
Честито на мамите, видели две чертички, лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 382
Блонди, внимавай кво ще пиеш!!!
На мен пък днес ми е супер криво. Големият и той ме мъчи. Госпожите били глупави, децата били глупави. Ясно, че му е трудно, ама като няма на къде. Иска все в къщи. Вчера трябваше да ходя да връщам дискове и книжка от библиотеката, които бяхме му взели. Човекът каза аз ще си стоя в къщи и това е. Та ходих само с малкия. Много е малък за такива изпълнения, но какво да правя, вместо пак да се караме бегом на горе, бегом на долу със свито сърце. Оффф стига съм се оплаквала, наистина нещо ама много ми е криво напоследък. Тези и те ме подразниха, какво е това чакане до тогава не знам.

# 383
  • Лондон/Пловдив
Мале много пишете аз не мога да смеля всичко в главата направо се ошашавих  Joy
shanel1982  и моя син иска да остава сам в къщи като ходя до магазина ,но ме е страх все още .
Блонди айде дано другата седмица да се похвалиш тъкмо за завършек на темата - ти ще си десерта   Laughing
ELIL11 не се притеснявай всичко ще е наред  Hug
linko5  направо се размечтах като те четох ,аз си имам идея как да кажа на мъжът ми като дойде момента . Ще снимам теста и ще го обработя с фотошоп някоя друга снимка и малко текст и ще сложа това всичко на екрана на лаптопа .Той като се прибере от работа винаги се изпъва пред компа за половин час и като го отвори ще се изненада . Само да дойде този момент по скоро ,че нещо вече се изнервям от това всеки месец дали е станало или не . Вчера направо бях нещо страшно на края на вечерта вече си поплаках и си го изкарах на мъжо . Днес съм по добре дори ми е едно спокойно и щастливо явно защото идва нов месец на надежда .

# 384
  • В градината...
Linko, това за сметката в заведението - уау, много ми хареса! Ти беше споменала, че за ноември чак имаш час при Бойчев. А преди при него ли беше ходила?

# 385
  • Burgas, Bulgaria
момичета ако счетоводител сред нас нека ми пише на лични ,че много ми трябва  Praynig Praynig Praynig
ама работещ  Mr. Green

# 386
  • Sydney
момичета ако счетоводител сред нас нека ми пише на лични ,че много ми трябва  Praynig Praynig Praynig
ама работещ  Mr. Green

sigma  Peace

# 387
Блонди айде дано другата седмица да се похвалиш тъкмо за завършек на темата - ти ще си десерта   Laughing

Няма шанс да се разминем с тая тема до другата седмица  Joy

# 388
Добро утро  Blush  Аз сега ставам и какво да видя, или по-точно да усетя- пуснали са парното  Tada
Така се радваааам  Mr. Green  Момичета, аз забравих да кажа нещо. Като бях миналия месец при моя мамолог на контролен, му споделих, че съм преживяла миссед и т.н. Той точно миналата година ми беше изписал Масло от вечерна иглика. Щом му споменах за бременността, той ми каза, че може и от хапчетата да съм забременяла от първия път. Съдържат витамин Е, влиаят много на плодовитостта. Имат много добро действие срещу ПМС, полезни са за черния дроб, имат омега ненаситени мазнини или как се казваха там.. Вижте листовката в нета. Пийте го 3 месеца по 1000 мг. на ден (някои опаковаки са по 500 мг. на хапче, та аз пиех по 2). Действа със сигурност !  Hug
Лек и уепешен ден от мен, чакам си десерта и аз !  Hug

# 389
Перуника, при Бойчев ходих при предната бременност, той ми откри проблема на бебчето и при него правих аборта, после имах едно ходене февруари да ме види как се възтановявам. Сега претичквам до стоматологията, че е близо до нас там има един док, при който тръгнах да мерим фоликули и понеже се видя че ги задържам, аз реших да си пиша един час при Бойчев, че тука искаха едни цветни снимки..., а аз само на него имам доверие.

Чери, страхотно си го измислила, дано скоро осъществиш плана и зарадваш половинката си. Grinning

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 14:35 от linko5

Общи условия

Активация на акаунт