май ще се върна на зеленчуци и тогава пак ще пробва, пък каквото стане. 

и пролазили
бебчета!
10, 200 кг беше последно и 75 см 
Зависи от самата кухня и от населеното място , около мен има кухня носиш акта за раждане и лична карта , взимаш си купоните и от вдругиден може да е на манджа.
Приятелка е записала детето си : за десерт ГРИС със КАРАМЕЛ.. Виждала съм всякакви подправки вътре , то не е толкова странно , но със количеството си прекаляват..
Тази вечер, след като днес спа 3 часа, заспа в 12 часа докато я кърмя. Опитвам се след 15-20 мин да я оставя в леглото и тя естествено се събуди. Оставих я в леглото й и излезнах от спалнята и тъкмо да почна да се ядосвам, че не можах да я оставя по-лекичко да не усети и чувам, че тя съвсем леко помрънква и млъкна. Отивам след 5 мин. да я погледна - тя си лежи в леглото сама, будна
Пожелавам си все така да е вече 

Знам за Бета, ама и другите бързо да се издават!
Та и в кухнята - без значение частна или държавна, няма кой да се старае толкова за моите деца, ще гледа да спести и да спечели.
не мога да си спомня
Ние живяхме в огромна къща
е трябва да ви кажа че направо ми се взимаше здравето с това чистене
Сега на двойно по малката площ направо се родих
Не е толкова голям проблема да се готви за малкото.
Виктор малко бавно се движи със захранването. Но скоро ще започна като готвя за нас да му отделям, преди да сложа силните подправки и солта
че мен ме викат
Ма не излизат зъбите на това дете бе...всяка сутрин пипам и няма...
)

Снощи направихме една обиколчица из центъра да го пробваме и на малкия май му допадна!
Миналата година с коремчето бях маскирана на Преяла Листна Въшка (хихи)

Изглежда, че тя си е зъбния първенец
да не казвам като кои - вие ще си се разпознаете
- това е шегичка, разбира се). Мигео, има контрол, или поне аз все още в това вярвам - това са същите изисквания, каквито има към готвенето в детските ясли и градини. А ако забележа нещо нередно, веднага ще сигнализирам, разбира се, и ако не се променят нещата, ще се откажем. Мисля, че качествената държавна (дано да е останала такава, наистина) и почти безплатна детска кухня за всички деца е едно от положителните достижения на миналото, което капитализмът не познава, така че е добре поне да го опитаме. Препоръчани теми