Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 221
  • 587
  •   1
Отговори
# 30
- шнурове
- текстилна боя
- конци
- малко копчета и цветчета
- брокатени лепила
- звездички с дупки и без дупки

имам и мъниста и други неща, но при майка ми, както и плат. Но след седмица ще ги пусна, че сега нямам как. Ако някой иска нещо от тези неща да свирка Hug

Последна редакция: ср, 26 окт 2011, 13:29 от Moon Walk

# 31
Ето ме и мен, вълшебници. Аз мога да се включа с рисувани чашки и бурканчета, ако смятате, че ще вървят. Такива например:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/44/koleda_2010

Крисе, ако глитерите се пекат, искам няколко цвята за контура на чашките. Ако някой има и останали бурканчета от кафе, бих ги взела да ги наплескам аз  Mr. Green

# 32
Миме аз съм ти събрала такива буркани, ама ме беше срам да ти ги предложа....имайки предвид твоята малка сладка Бела на какво те подлага Embarassed Embarassed EmbarassedРеших, че ще ме отрежеш Joy baby_neutral

# 33
Мимесче, радвам се да те видя тук, мислех че няма да ти остане време за творене Hug
Глитерите на Криси май не се пекат, ако нещо ти харесва го взимай, другите контури си ги заплюх вече на скайпа Mr. Green
Имам супер буркани като за тебе, ама как да стане предаването newsm78
Всъщност търсим транспорт за предаване на буркани от Окръжна болница до Нови искър и боичките обратното Mr. Green
Патенце,  Hug искам ги крушките само кажи как ще стане newsm78
Съниииии, Heart Eyes престилки, престилки, престилки hahaha Каквото и да ушиеш ще е прекрасно, така че давай смело Hug
Ааааа търсят се топки за една баба да ги оплете, някой ако има да свирка Peace
На мен ми трябват дървени филийки, сатенени, тюлени и други ленти около 2 см в сребърно(най-вече), златно, синьо и червено, крушки и коледни салфетки с дребни човечета Crazy

# 34
Щом не се пекат няма да ми свършат работа. Крисе освен да идеш да ми купиш  Mr. Green от магазинчето за художници в центъра при ЦУМ, ако имаш път де, аз ще си ги платя. Просто няма как да стигна до там сега, а без тях ефекта не е същия.
Бурканчетата ще ги взема с удоволствие. Идеята ми е да почна по-отрано, че сега ще се получават доста бавно нещата.

# 35
  • София
момичета имам такива картонени цилиндри, ако на някой му вършат работа да свирка. Имам около 2 чанти 20 бр може би. Мога да осигуря и още, но трябва от по-рано да ми кажете.
Аз лично се надявам да успея да се включа с коледни венци и може би дискове със свещи.
Спорна работа на всички!

# 36
Ето с подобни картички мога да се включа-пишете ми кога е срока, според вас ще се купуват ли и колко да направя   bouquet
http://iguanka.snimka.bg/hobby/blagotvoritelen-koleden-bazar-2011.629901.25434381

# 37
Ето с подобни картички мога да се включа-пишете ми кога е срока, според вас ще се купуват ли и колко да направя   bouquet
http://iguanka.snimka.bg/hobby/blagotvoritelen-koleden-bazar-2011.629901.25434381
ОООО квилинга винаги върви, а и ние много се стараем точно квилинг да обясним на хората какво е и колко трудно се прави и те го оценяват по достойнство Hug. Около началото на декември ще събираме сувенирите, така че имате цял месец на разположение Hug
nMihailova много е интересно това с картоните, ама аз съм с две леви ръце. Майсторките да кажат Hug

# 38
  • sofia
Някой да крещи за шишарки Twisted Evil
Айде, чакам поръчки за форма, размер и......коли4ество  Joy

# 39
# 40
Здравейте и от мен!  Hug
Аз ще се включа също, още не знам с какво, но най-вероятон пак с венци.

# 41
Здравейте и от мен!  Hug
Аз ще се включа също, още не знам с какво, но най-вероятон пак с венци.
Hug
И аз да питам за шишарки, Росица ще ви ги носи от Витоша, аз от Стара планина Joy

# 42
А дървените кръгчета, какъв диаметър и дебелина са нужни? 

Ще ходим към село другата седмица и мога да се поогледам в двора на съседите  Mr. Green

# 43
  • пловдив
За дървените кръгчета само да предупреда, че дървото трябва да е идеално изсъхнало, защо ако не е, се напуква като го вкараме вътре на топличко  и целия труд по декорациата.... Twisted Evil

# 44
Съни, филийките са приблизително около педя в диаметър и около 2 пръста дебели, ама може и друг размер Peace
Роска,Криси, аз искам малко шишарки, от всички видове по-дребнички Peace
Фукла, Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт