Зима с есен се редува, а бъдещите мами своите II тестове сънуват :) – тема 76

• 30 744
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Тикве, това ли било...е, може да се каже, че за тази тема съм се отчела Joy
и бездруго съм в размисъл...бях убедена август месец, че съм бременна, а и оттогава съм много различна и цикъл и дати и...мисля си, че ако тогава съм забременяла и с падането и гипса съм опропастила всичко, може би сега е трудно да се имплантира...може би трябва да си дам почивка ...а и стискането на палци е уморително Joy

# 151
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенце нИ дават гадините, щели да ги глобят и не дават, ама мина 8 часа и дадохаааа и ся тука даже вече съм преполовила чашката Blush Mr. Green
Йори мацок по призвание, по душа или и двете? Mr. Green

# 152
и двете Мецани! Joy

# 153
Меци, Йори и аз искам котка пък Crossing Arms И на куче не отказвам, само да има кой да го разхожда  Joy

Поспаланче, благодаря, миличка, успя да ме накараш да се чувствам по-добре!   bouquet Утре в 10 съм на док Praynig Praynig Praynig

# 154
  • Сливен
zuzi_79 един съвет от мен - не си взимай котка докато си бременна и през първите месеци на бебчето, единствено котките са носител на една бактерия ли беше не знам, която е много опасна при бременност. Това го знам от най-добрата си приятелка, която е акушерка - тя ми го каза по време на първата ми успешна бременност. Успех миличка утре, убедена съм, че всичко ще е перфектно Hug

# 155
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Токсоплазмоза се казва, но при добра хигиена и спазване на някои ограничения, няма да има проблем.  Peace

# 156
zuzi_79 един съвет от мен - не си взимай котка докато си бременна и през първите месеци на бебчето, единствено котките са носител на една бактерия ли беше не знам, която е много опасна при бременност. Това го знам от най-добрата си приятелка, която е акушерка - тя ми го каза по време на първата ми успешна бременност. Успех миличка утре, убедена съм, че всичко ще е перфектно Hug

токсоплазмоза се нарича и не всяка котка е носител.
Но ако до сега сте живели без котка, мисля, че сега не е най-подходящият момент, Зузу  Hug
В крайна сметка всеки си знае  Heart Eyes

Katencetoo, писали сме заедно Simple Smile

# 157
zuzi_79 специално заради теб влизам  Praynig Praynig Praynig и утре те чакам на отчет с една ей такава  newsm47
Сега отиваме пак да се мъчим да поспим ние,че моята принцеса си е все така хремава и ако и тази нощ мине без сън не знам утре вече как ще изкарам деня.
Лека нощ на всички!  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 158
Няма да си вземам котка, просто споделих, че искам  Joy Joy Joy

Момичета, благодаря, че ме мислите и вярвам, че с вашата подкрепа няма начин да няма начин!  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 159
  • Варна
Добър вечер и от мен  Hug
Момичета, за пореден път ще ви кажа колко сте мили и как не бих се справила без вас. След 1 година и 4 месеца безуспешни опити и 2 лапароскопии сега, се надявам скоро и моето чудо да се случи Simple Smile
Слънчо, Честита ти рожбичка! Нека да е жив и здрав Калоян, много да ви радва и да расте будно и щастливо дете   bouquet Бързо и леко възстановяване ти желая миличка  Hug
Зузинка, няма да се даваш, с теб сме и стискам палци за прегледа утре! Изпращам ти мнооогоо положителна енергия и много гуш  Mr. Green
Жоржи, дано бързо да се излекува принцесата и да успееш да поспиш  Hug
Блонди, много си мила! Засрами ме  Grinning
Яже да знаеш, че много те гушкам! Някак си си ми слабост  Mr. Green Може би, защото и на мен често ми повтарят, че съм яхнала метлата  Blush
 Hug Hug Hug за всички и много положителна седмица ви пожелавам!
Кафенце, благодаря за поредната прекрасна темичка   bouquet Коремчето ти е прекрасно, нали сте все пак  3 в 1, " неочаквано добра комбинация "  Hug по тумбачето!

# 160
Момичета един бърз въпрос, днес в бързината сме купили витамини с изключителна добавка на лутеин 1500м , та почти нищо не намерих из нета, само че на места подобни препарати не се препоръчват за бременни и кърмачки, та въпроса ми е да ги пия ли или да ги зачисля на мъжо и да купя други? Може ли лутеина да ми окаже влияние за заачеването или не  newsm78

# 161
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета един бърз въпрос, днес в бързината сме купили витамини с изключителна добавка на лутеин 1500м , та почти нищо не намерих из нета, само че на места подобни препарати не се препоръчват за бременни и кърмачки, та въпроса ми е да ги пия ли или да ги зачисля на мъжо и да купя другиз?може ли лутеина да ми окажевлияние за заачеването или не  newsm78

Чувала съм, че не е хубаво да се взима преди овулация, но нека по-компетентните се включат  Peace

# 162
Слънчо, честит ви слънчев лъч Калоян! Да ви озарява с много радост и щастие   bouquet Hug

Кафенце, благодаря за поредната прекрасна темичка   bouquet Коремчето ти е прекрасно, нали сте все пак  3 в 1, " неочаквано добра комбинация "  Hug по тумбачето!
Абе аз уж я свалих снимката, ама сега се зачудих дали случайно не се върти в някоя нелегална вътрешна мрежа  Laughing Laughing

Благодаря на всички за комплиментите  Heart Eyes Hug
Очаквам скоро и вашите такива снимки да им се радваме  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 163
  • Варна
Кафенце, аз още преди 2 дни видях снимката, но чак сега имах възможност да пиша  Hug

# 164
  • Пловдив
roxanna, така си е  Laughing Само където аз явно не мога да взема окончателно решение какво последно искам със сигурност. Иначе всичко е в кръга на шегата. Но определено съм запомнила подписчетата ви  Heart Eyes Естествено е важно бебчето да е живо и здраво, пък ако Бог даде може и да е според предпочитанията ни stork-boy stork-girl
Защо чак в осмия месец се видя  newsm78 Да не се е криело усилено?

BEHETA
, аз моя първи Престо го направих точно 12 дни след овуто и имаше бледа втора черта  Peace

мадам тикваJoy Joy Joy страшни сънища имаш. Успокой се, ще бъдеш една щастлива мама  Heart Eyes

Йoри
, еми честито ти коте. И скоро да имаш и нещо пухкаво, което да го скубе  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт