Farmville - 44

• 46 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Имам 1 ужасно дразнещ проблем с публикацийте от фермата.
От 2 седмици насам ми излизат като обикновени публикации и отдолу вместо да се вземе каквото съм публикувала има СПОДЕЛИ.
Някой може ли да ми каже как да си върна стария начин на публикуване Sad
Благодаря.   Rolling Eyes
И при мен е така, понякога излизат като нормални публикации, понякога със "сподели". Не знам как да го оправя, но за сметка на това открих как може да взимам неща от такива публикации, просто кликвам горе върху линка, който е име на самата публикация.

# 541
Здравейте, имам проблем! От вчера не ми зарежда фермата с нито един браузър, иска да си изтегля последна версия на Флаш плейер, тегля я и пак не ми зарежда. А от същия компютър, но от друг акаунт зареждам играта, значи проблемът не е в плейера.Пробвах и от други компютри и само от моя профил не зарежда. Писах им за проблема, но още нямам отговор, някой може ли да помогне? Praynig

# 542
Здравейте, имам проблем! От вчера не ми зарежда фермата с нито един браузър, иска да си изтегля последна версия на Флаш плейер, тегля я и пак не ми зарежда. А от същия компютър, но от друг акаунт зареждам играта, значи проблемът не е в плейера.Пробвах и от други компютри и само от моя профил не зарежда. Писах им за проблема, но още нямам отговор, някой може ли да помогне? Praynig

абсолютно същото е и при мен...

# 543
Сега видях, че са писали, че са разбрали, че някои потребители имат проблеми със зареждането на играта и работят по отстраняването им. Дано да става въпрос за нашия проблем и да го оправят. Praynig

# 544
какво стана,вече можете ли да влизате във фермите си,защото аз още немога?

# 545
Аз още не мога да си отворя фермата. Писах им и те ми отговориха да съм погледнела в страницата им за проблеми с браузерите и да следвам стъпките. Иначе ми бутнали нещо в акаунта да се зареждала уж по-бързо #Crazy.Изпълних всичко, и Хрома пак ми казва да си ъпдейтвам Флаш плейера,кликвам върху линка и излиза надпис - Вашия хром вече има инсталиран последна версия Флаш. #CrazyНе знам вече какво да правя? При тебе такъв ли е проблемът?

# 546
ми да и при мен е така,но аз не съм писала,защото незнаех къде,но тук мисля че видях някъде какво да правя при проблем.Сега пак пробвах и нестава,а снощти пробвах от друг компютър и стана.Незнам какво става,но вече ме хващат лудите.

# 547
Ами опитай да влезеш през Мозилата....

# 548
преди малко влязох през google chrome. Simple Smile

# 549
  • Варна
И аз с проблем от около седмица. Не зная аз ли съм натиснала нещо без да искам, или просто всички публикации на съседите ми свързани с фермата просто изчезнаха  Tired
Освен това не излизат и моите публикации, излизат само тези свързани с елементите от мисиите, останалите не. Натрупала съм сума фиданки и не смея да ги поливам за да може и съседите ми да вземат, но ... Tired

# 550
Една малка чуденка - стигнах до 2 ниво на новата мисия в хавайската ферма и ми поиска да направя 4 Pineapple hash в цеха. Само дето в моя хавайски цех такава рецепта няма newsm78 Не съм я отключила още ли (не я виждам и при заключените за по-високо ниво) или имам някакъв проблем според вас?

# 551
Една малка чуденка - стигнах до 2 ниво на новата мисия в хавайската ферма и ми поиска да направя 4 Pineapple hash в цеха. Само дето в моя хавайски цех такава рецепта няма newsm78 Не съм я отключила още ли (не я виждам и при заключените за по-високо ниво) или имам някакъв проблем според вас?
Мисля, че тази рецепта беше на 4 ниво. за предната мисия май пак го искаше  newsm78. Аз сега работя усилено за 5 ниво, по-нататък в 8 и 10 задача иска рецепти от там.
п.п.днес  видях че има ново разширение със 750 000 кокоса.

# 552
Мисля, че тази рецепта беше на 4 ниво. за предната мисия май пак го искаше  newsm78.
Мерси Hug значи не ми остава нищо друго, освен да натисна по-яко цехчето...

# 553
  • София
Здравейте!Имам голям проблем,който май няма как да разреша,но все пак,ако някой има идея нека сподели!Минах 9-те мисии и исках да ги мина втори път,за да взема още от наградите,но когато ме попита дали искам да ги мина още веднъж без да искам натиснах cancel и сега не мога да ги мина пак.Ако някой има идея дали може да се направи нещо нека сподели!  Rolling Eyes

# 554
Пиши на съпорта

Общи условия

Активация на акаунт