Опитвам се да ви чета, но успявам само от време на време, защото малкият бяс е плътно с мен и всяко занимание, което изключва внимание за него самия, не се приема.
! Няма да ти е лесно, но пък със сигурност ще ти донесе щастие. С моята сестра, която е по-малка само с 18 мес. от мен, много се разбираме и винаги сме си играли заедно като деца, така че и за Иво ще е чудесно да си има братче или сестриче
Аз нямам търпение Боян да порасне още мъничко, че да си КУПЯ
До скоро приспивах в количката - слагах я в стаята и люлеех до откачане - приспивах 2 часа за да спи 30 мин. От една седмица не иска с количката - започва да плаче и след като един следобед ме докара до лудост , го сложих в кошарата и извиках баща му, който за 5 мин. го приспа.
Естествено, беше повишен в главен Боянопреспивач, но това става само вечер. През деня моите мъки продължават - не мога да го приспя
Правя всичко, което и татко му, но с мен приспиването е мираж . Ох, оплаках се
! 
и не купих. Ще я сложим догодина живот и здраве, но никоя аптекарка не знаеше кога долу горе ще им ги доставят. Дано няма много забавяне, че мразя да й слагам ваксини докато мъжа ми е на път.
И не забравяйте да миете и очите

Ели, мерси, че си ме отчела. 

тъкмо те бях споменала и ти се появи.

Ще си я хербаризирам. Препоръчани теми