Еличка се събужда в 2 и в 5 да се храни, но след това веднага заспиваше, а сутринта спахме двечките до 9 и 30 и направо съм свежарка 

Да драсна и аз някой ред,докато юнака спи 

откачих направо Дарина никога не е плакала така , а най лошото е че като казах на педи за окото ни прати да детски очен в Александровска болница там чакахме един час и като не се появи лекар в кабинета си тръгнах по късно се обадих по телефони и се записахме утре за 12ч. до като чаках обаче се заговорих с една майка с дете на 4 месеца което има ешерихия коли в окото и съответно запушено каналче тя като видя окото на Дарина ми каза че и тяхното е изглеждало по същия начин попита ме дали не съм раждала в Майчин дом защото това било вътре болнична инфекция аз направо полудях съвсем дано не е същото и при нас , че това няма лекуване адски е упорито
но ще видим утре какво ще кажат лекарите
и това е супер, но ми остава малко време за домакинстване и за себе си, което по-рано страшно ме изнервяше,но вече свиквам 
Поспаланка,ама на кого да се метне
и двамата с мъжа ми сме си поспаланковци
По-късно ще се пробвам да кача някоя снимка. Режимът да спи нощем успяхме да регулираме ние. Ако мога да бъда полезна на някого много ще се радвам, затова ще разкажа. В началото я кърмех и се плацикахме по цял ден все на цицка, рев голям. Оказа се, че явно беба не яде така достатъчно и започнах да се цедя. Сега я контролирам точно колко мл. изяжда и си спазвам часовете.
Дано съм полезна.
за наша радост.

Аз с първото си детенце съм се цедила с помпата почти 7 месеца, даже замразявах във фризера. Много се надявах с втората ми дъщеричка вече да се кърмим, но явно пак не успявам и пак се цедя. Повечето ми познати ми се чудят на желанието и волята. Поздравявам те и аз, защото знам колко е трудемко, но пък за нашите деца сме готови на всичко. 
и аз съм чувала, че като се цедиш ти спира кърмата. И затова има резерви...
Определено предпочитам люлка пред шезлонг, сама си люлее бебето, а ако искаш можеш да я застопориш и да не се люлее. Има мелодии и вибрации, ама ти всъщност си я видяла на живо.

Аз в момента кърмя Алина,ама пиша с една ръка,че после не се знае дали ще остане време пак да пиша.
Аз да кажа и тук моята госпожица днес какво направи
и сега си имам смучка от нея
Показала съм и снимка във ФБ да видите какъв хищник си имам 

С времето те сами ще си направят режим и ще се откажат от нощното хранене,защото няма да са гладни и ще се засищат с яденето през деня,което след 4-5 месеца евентуално ще е и по-разнообразно и може би по-хранително. 
И браво на мъжа ти,че те е отменил така хубаво и те е оставил да си починеш.
И на сестричката,че е шетала вместо теб.Прати ги и вкъщи да пошетата и да ме отменят.
И аз качих 2 снимки.И да ви напомня пак за снимките за колажа. 
Весел празник!
Ама то от емоциите вчера ще да е било.
Благодаря,че попита.
Браво на сладката Миа
Голямо момиче е вече тя.
А ние имаме люлка и съм доволна,макар че аз Али там я слагам само когато е будна и то за по 15-тина минутки,че е малка още.Иначе там много бързо заспива,ама аз не смея да я оставям да спи там,неудобно ми се струва.А за бънджито-аз лично не мисля да купуваме. 

Но ако изведнъж ей така от нищото се появи някакъв доста силен шум-стряска се.Например,ако е задрямала и изведнъж пусна телевизора,а той се окаже усилен до край.
Но като е будна не се стряска.
Понякога леко я потупвам по гръбчето.
Главата си я държи сама от доста време и не я държа аз.