Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 818
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като запис- от неделя започвам курс по италиянски.
на всички- успех!

# 121
Къде ще учиш италиански? Предполагам си съботно-неделен курс, нали?

# 122
  • София

Да. В Омега.

# 123
Някой да има информация за курсове по италиански сутрин?

В темата за школите по други езици освен английския съм предложила  една идея за онлайн обучение по италиански да сформираме група към кабината  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562259.150   и по този начин всеки ще посещава часовете в удобно за него време,тъй като и аз искам сутрин да уча,но в Пловдив е невъзможно...

В темата за школите сега ще публикувам и мнението на Кабината по въпроса  ...... и според мен има надежда ако се съберем хора да ни предложат обучение...

Това с удобното време е доста преувеличено , на практика се оказва че уроците с преподавател са вечерни, самоподготовката  е само в удобно за теб време!

В темата по английски една потребителка доста подробно описа какво представлява кабината

Току що отговорих на една съфорука на същия въпроси и ще го копирам и тук щом се интересувате Simple Smile
Доволна ли съм от кабината?
Общо взето съм доволна, особено бях доволна преди да мога да я сравня с други подобни услуги. След като я сравних, се оказа че другите предлагат много по добра услуга на същата цена. Кабината не предлагат кой знае какво. Някои от учителите са доста смотани, други са много добри. Няма как да си все при добрите и ако се паднаш при лош учител може да ти скъса нервите. Рекламата им е че можеш да учиш откъдето искаш и когато искаш, обаче КОГАТО не е вярно, защото часовете са само вечер в един определен час, при това за всички нива са по едно и също време (нямаш възможност да влезеш в два часа). Кабината не е подходяща за високите нива от Б1 нагоре, защото просто няма такива нива там. Вместо това ще караш бизнес английски, който всъщност е разговорен английски, в който се говори на философски теми.

Какво представлява класната стая?
Класната стая представлява един чат. Представи си конферентна връзка в скайп, всеки може да говори и да пише, а другите го чуват и четат. Но програмата в кабината е направена доста по-неудобна за ползване от скайп.

По каква програма се учи?
Незнам точно по каква програма се учи. Учебниците са разделени на нива А1 ,2,  Б1, 2. Можеш да си четеш уроците от там, а също и да правиш упражнения.

Като цяло на мен не ми харесва цената - ако кабината предлагаха по-ниска цена щеше да си заслужава, но в момента те предлагат същата цена като englishtown, които са несравнимо по-добри, софтуера им  е много по добър, всичките им уроци са видео уроци, имат часове на всеки кръгъл час, а не само вечер. Предлагат много допълнителни инструменти за учене, а учителите им са native speakers.

Не са точно така нещата за Кабината. Часовете във виртуалната класна стая наистина са фиксирани, но за сметка на това са много - всяка вечер, а през уикенда се прави преговор за тези които са изпуснали през седмицата. Тук е разписанието - http://www.kabinata.com/index.php?objid=101 Нормално е някои преподаватели да са по-добри от другите, но пък за целия курс системата е такава, че сменяте 8-10 преподавателя, което според мен е по-полезно отколкото само с един.

Когато бях отпуск през юли прекарвах всеки ден по 2 часа в клас с учител. Това няма как да стане в стандартна школа. Иначе тези englishtown са един американски сайт, където няма как да занесете уведомление по аз мога Simple Smile))

Всеки си решава, аз само да кажа, че за мен Кабината е удобен вариант, а и не искат никакво предварително заплащане.

Успех на всички!

# 124

Да. В Омега.

От наблюденията ми в различните теми, виждам, че повечето хора за италиански записват в Омега. Вероятно и аз там ще съм.

# 125
 bouquet

А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.

Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.

Какво означава онлайн... Курсовете там не са ли в нормален вид, 40 поцента са по интернет ли!? А вчера аз си взех моето уведомление, ще търся английски, това в Британика ми харесва със събота и неделя, ама онлайн... хм

Asheara
, Британика само в събота и неделя ли предлагат курс по програмата. Аз съм се насочила към тях, но предпочитам вечер от 19ч.

Мисля, че зависи от нивото. Те правят специални групи, които са само към БТ. В началото ми казаха, че ще са през седмицата от 18,30-21,30ч, но после се обадиха да променят, явно са направили групите и са сменили графика. Така че другите нива може да са в други часове.

# 126
  • София
Някакви списъци има ли изнесени във Възраждане, или трябва да питам служителите?

# 127
  • Пловдив
Не мога да си намеря курс по немски А2 в Пловдив.Моля за предложения.

# 128
# 129
 sisi07, пита ли в евроалианс? Скрипта?

# 130
Сигурни ли сте за това 6000 за БТ Изток звънях преди седмица над 5000 номер съм и ми казаха към 15 ноември...?

# 131
  • Пловдив
В Евро Алианс ще има,но от А1.В Скриптата вече са започнали и скоро няма да има пак

# 132
sisi07, и аз чакам одобрение за немски, но при моя вх.номер 1200 и нещо не знам кога ще ми се обадят /ако ми се обадят, де!/

# 133
  • Пловдив
Аз бях 236 номер,но в БТ Марица.Не ми се обадиха,а отидох  там и се оказа,че уведомлението ми е готово и си чака...

# 134
Хм, много тъпо. Аз се бях насочила към Кабината за френски. Тези englishtown обаче най-вероятно са само за английски.

Има ли други дистанционни курсове освен в Кабината и Englishtown? Някой има ли представа? Аз все още чакам одобрение, така че има време да се осведомя, но все пак...
    Englishtown не са по програмата!
 Има и тук , но нямам никакво инфо за тях http://www.eg-consult.eu/  http://www.e-obuchenie.bg/

Не мога да си намеря курс по немски А2 в Пловдив.Моля за предложения.
Провери към Дружество Наука и Знание

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 07:09 от veni-b

Общи условия

Активация на акаунт