Пейпал - помощ! - 5-та тема

• 44 530
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Имаш блокирани пари.
Ще се върнат по сметката ти до 3-4 работни дни. Но няма да стоят блокирани 45 дни, защото реално те са излезли от сметката ти, а сега се връщат като входящ превод.

# 661
 Hug Благодаря, Алекс!
(още някой парцал мо`а си харесам отнякъде, както се казва  Joy).

# 662
момичета, много благодаря за помощта.  bouquet Погледнах в ebay и е отразено, че са ми върнали парите

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 12:18 от vnm75

# 663
  • Стара Загора
Момичета моля за помощ.
Извинявам се ако е коментирано вече.
Картата ми изтича март 2012г и получих мейл от пейпал-копирам малко само
To avoid any interruption to your service, please log in to your PayPal account and go to your Profile to update your credit card expiration date.
Как да я обновя след като чакам банката да ми издаде нова карта с други цифри данните ще са нови. newsm78
мерси за отговорите.  bouquet

# 664
Е, като ти я дадат новата - тогава. Сега - нищо.

# 665
  • Бургас
За първи път ще пускам диспут - но само за една стока, от цялата поръчка, която не отговаря на описанието. Та намерих, откъде, но стигам до I'm opening this dispute because:
I haven't received my item. I received my item, but it is significantly not as described. For example:

* The item was damaged or defective.
    * The box was empty.
    * The order was incomplete.

Избирам второт и оттук, ако дам продължи, дали ще приключа, или има къде да отбележа, че става въпрос само за една стока от поръчката?

# 666
  • Плевен
Според мен е третото-че не е пълна поръчката...пък после може да опишеш какъв е проблема Peace

# 667
  • София
Аз да попитам когато получиш refund веднага ли се отразява в акаунта или трябва да мине известно време?

# 668
Аз да попитам когато получиш refund веднага ли се отразява в акаунта или трябва да мине известно време?

В акаунта - веднага, в картата - след няколко дни

# 669
  • София

В акаунта - веднага, в картата - след няколко дни

Благодаря много! Значи продавачката ме е метнала, защото нямам нищо отразено в акаунта  #Cussing out

Редактирам се - парите са отразени в профила ми но пише следното: Pending Until Mar 2, 2012. Някакви идеи на какво се дължи?

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 14:05 от nikinorum

# 670
  • Бургас
За първи път ще пускам диспут - но само за една стока, от цялата поръчка, която не отговаря на описанието. Та намерих, откъде, но стигам до I'm opening this dispute because:
I haven't received my item. I received my item, but it is significantly not as described. For example:
    * The item was damaged or defective.
    * The box was empty.
    * The order was incomplete.

Избирам второто и оттук, ако дам продължи, дали ще приключа, или има къде да отбележа, че става въпрос само за една стока от поръчката?
Според мен е третото-че не е пълна поръчката...пък после може да опишеш какъв е проблема Peace

Elifanta, благодаря. Май не се изразих правилно - в смисъл, че от двете възможни:
1. I haven't received my item. и
2. I received my item, but it is significantly not as described. - избирам ето това, и доколкото видях нямаше опция да се избере и някоя от по-долните възможности  Thinking

# 671
Здравейте,нова съм в тази тема,но не знам и дали мястото на въпроса ми е точното.Имам следния проблем:спечелих търг в Ebay и още нямам никакъв отговор от продавача,въпреки че минаха 13 дни.Сега влизам в Пейпал и ми направи впечатление,че срещу плащането ми няма Shipped,както на другите плащания.Какво означава това и трябва ли да се притеснявам?
Другото,което ме вълнува е при верификация на картата ми удържаха и 1.50евро и 1долар,като ми върнаха само еврото,но реално не ми е постъпило в сметката,а го виждам само в Пейпал.Така ли трябва да бъде?

# 672
Какъв отговор очакваш от продавача? Той може и да не отбележи въобще, че е пратил стоката - не е длъжен да го прави.
Еврото и половина ти остава в баланса - така трябва да е.
При следващото плащане в евро ще го дръпне автоматично.
Доларът не е теглен, само е блокиран. След някакъв срок /в зависимост от банката ти/ ще ти го отблокират.

# 673
Имам едно плащане от 23.02 с Пей Пал и дебитна карта от ДСК. Сега си погледнах извлечението и гледам, че са ми начислили 9 ст. такса за плащане на ПОС. От години плащам по този начин и никога не съм имала такса и не би трябвало да имам. И се чудя какво става, исках да проверя тарифата за физически лица на ДСК, но в момента я няма на сайта им.
На някой скоро да са му начислявали такса за плащане на ПОС?

# 674
 Алекс1, много благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт