Фейсбук 2

• 1 299 585
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 320
Ужас! Благодаря! А ако се изтрият разговорите, отвсякъде ли изчезват?
Да,от всякъде изчезват

# 7 321
Ужас! Благодаря! А ако се изтрият разговорите, отвсякъде ли изчезват?
Да,от всякъде изчезват

Не точно - трябва и двамата участници в разговора да го изтрият от своята история, така изчезва напълно. Ако само единият от двамата изтрие разговора, той не изчезва автоматично и при другия. Peace

# 7 322
Аз имах в предвид,че ако синът ми си изтрие разговорите от компа,аз от таблета в другата стая няма да мога да му ги прочета после.И фактически написаното ще остане само при неговия събеседник по чат

# 7 323
Аз имах в предвид,че ако синът ми си изтрие разговорите от компа,аз от таблета в другата стая няма да мога да му ги прочета после.И фактически написаното ще остане само при неговия събеседник по чат

Да, точно така е. Peace Но написах горното, защото един мой приятел преди време беше останал много учуден, че като изтрие някои части от разговора ни, аз продължавам да ги виждам от моя си профил. Laughing

# 7 324
  • BG
Никой не ми е отговорил, поствам това за пети път!Пипах в настройките на фейса и премахнах последните дейности изобщо! Сега не мога да видя ни своите последни дейности, ни на приятелите! Те се показват иначе отляво долу в дневника! Моля да ми напишете! Въпросът не е сложен, как да ги върна!

Уважаема, още сто пъти да си повториш въпроса, просто няма какво повече да бъде казано от това, което съм ти отговорила преди намсиколко време! Анандънму? Не си ги премахнала ти тези настройки, просто вече не съществуват. Фейсбукарите са решили явно мрежата да не е чак такъв Биг Брадър!

Можете ли да ми помогнете? Аз влезнах някъде в настройки и премахнах последните дейности на приятелите дето излиза отдолу в дневника вляво! Тоест сега не мога да видя, кой кога за последно приел покана за приятелството и последните дейности на никого във фейса! Моля да ми помогнете да премахна настройката!

Не е от твоите настройки. От известно време това изчезна отвсякъде. Не виждам дейността нито на приятели, нито на неприятели.

Да така е - сега първо фейса пуска публикациите ти на определен процент от приятелите ти и после зависи от тяхната активност - ако те бързо лайкват, шерват и коментират - може да ги пусне и на по-голяма част - иначе просто нещата спират до там. Уж на кой точно какво да пусне - се изчислява по някакви алгоритми - колко сте близки, колко си коментирате, колко общо познати имате, какви са ви интересите и т.н., но май и доста на случаен принцип има.

Това, което казваш, е много интересно, но се  опасявам, че говорим за различни неща. Според мен авторката на въпроса има предвид полето, което се намираше вътре в дневника на всеки, най-вляво, най-отдолу, под харесванията му и всичко останало, в което се изписваше Едикойси се сприятели с Незнамсикой преди 8 минути, или Едикойси хареса Едикаквоси преди час, посети едикоеси събитие вчера.. Голям шпионаж беше това. Сега го няма.

"Близки приятели"-като такива ги виждам само аз, или и моите приятели също разбират кой е в този списък? Thinking

Само ти. Ти виждала ли си на някой друг близките приятели? Аз не! Simple Smile  Peace

# 7 325
Благодаря ви! То това което не трябваше стана, но исках да се убедя, че е възможно...

# 7 326
Само ти. Ти виждала ли си на някой друг близките приятели? Аз не! Simple Smile  Peace

Мерси!(и аз така предполагах, но реших да питам Simple Smilebouquet
Всъщност като се замисля съм гледала на мои познати/приятели кой е харесвал публикация, и да-няма уточнение, но ми е правило впечатление, че на някои имена не излиза "добави за приятел"-просто с/у името е празно..това пък защо?

Точно това изключих, кога приятелят се е сприятелил с някога, тоест последните му дейности във фейса!

Изключили са си опцията да им изпращат покани. Може да им се пише само съобщение и само те да си канят приятели. Евентуално някои може да са си активирали опцията за последване и по преценка да изпратят покана на последвалия ги.

Това, което казваш, е много интересно, но се  опасявам, че говорим за различни неща. Според мен авторката на въпроса има предвид полето, което се намираше вътре в дневника на всеки, най-вляво, най-отдолу, под харесванията му и всичко останало, в което се изписваше Едикойси се сприятели с Незнамсикой преди 8 минути, или Едикойси хареса Едикаквоси преди час, посети едикоеси събитие вчера.. Голям шпионаж беше това. Сега го няма.

Ужас! Sunglasses Дори не ми е хрумнало да търся такива опции.
Че аз дори в моя си профил това не го знаех до скоро. Crazy

Това си се набиваше на очи и без да го търсиш, докато разглеждаш дневника на някой. Сега отчасти тази информация я има в най-горното поле за лична информация (откъде е лицето, на колко години) под профилната снимка вляво. Може да се види (а може и да не се види, според настройките за поверителност), с кой се е сприятелил човекът (но без точния час до секундата, както преди) и евентуално на кое събитие ще ходи.

# 7 327
Имали ли някакъв начин да отблокирам човек,който премахнах от приятели и после блокирах?В момента съжалявам за което и искам да го върна,но го нямам и в списъка с блокирани,тъй като го премахнах... Cry

# 7 328
Имали ли някакъв начин да отблокирам човек,който премахнах от приятели и после блокирах?В момента съжалявам за което и искам да го върна,но го нямам и в списъка с блокирани,тъй като го премахнах... Cry

Разбира се, че можеш да отблокираш когото и да е, но честно казано, не разбрах нищо от питането ти. Simple Smile

# 7 329

Потърси го по име, като си го махнала от блокирани трябва да се вижда.

# 7 330
Здравейте! Не разбирам много от настройки, не мога да застопоря лентата на фейсбук, преди си стоеше най-горе независимо колко скролвах страницата, но ми преинсталираха компютъра и сега не е. Сигурно е много тъп въпроса ми, но се надявам да ми помогнете. Благодаря предварително!

Извинявам се, но отново ще попитам, дано някой ми отговори...много е дразнещо така.....

# 7 331
Имам следното питане:
Качвам снимка във ФБ, ограничила съм я от 1 списък с хора ( с 4-5 човека вътре). Моя приятелка, която е обща приятелка с хората от ограничения списък, я споделя. Ще бъде ли видима снимката за хората от органичения списък, след като тя я споделя?

# 7 332
Имам следното питане:
Качвам снимка във ФБ, ограничила съм я от 1 списък с хора ( с 4-5 човека вътре). Моя приятелка, която е обща приятелка с хората от ограничения списък, я споделя. Ще бъде ли видима снимката за хората от органичения списък, след като тя я споделя?

Не, биха я виждали, ако е публична. Но при такова споделяне важат твоите настройки. Изпробвано  Peace

# 7 333
# 7 334
  • BG

Когато скролваш надолу се скрива, така ли? А когато си скролнала догоре на макс появява ли се?

Общи условия

Активация на акаунт