Детски рожден ден - ВАРНА -7

• 82 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Milagros, за ПАНАМЕРА си копирам си постовете от другата тема... за да не преразказвам пак, че пак ще ме хване яд!!!  Sick

току що се връщаме от Панамера и не мога да не споделя разочарованието си!

поръчах пилешки жулиени и не знам дали можете да си представите порция с 2-3 къса пилешко месо с полусварен лук на шайби (повече от една глава лук) върху него и залети с разреден сметанов сос, но както е от кутията! грам сол нямаше в ястията! не знам дали имаше 100-150гр в порцията, а в менюто беше над 300г.

аз съм на 40 години човек, но такова разочарование от ресторант не е имало никога!!!! Дори останах със съмнение, че това не може да го сътвори готвач...че то мъжът ми може да готви по-добре!!!  #Cussing out как не влязох вътре да се запозная с "готвача".. това не е възможно да е направено от готвач!!!

бира нямаха, а само от 330мл. Хайнекен!!! а при този задух под тентата (имаше вентилатор, но той не работел), просто не можеш да задоволиш 14 големи човека с такива бирички. Наливна нямаха (нямали кислород).. абе, никаква друга бира! Чак когато влязох вътре и им показах, че това е невъзможно се оказа, че можело да се достави... Старопрамен.

и капака на всичкото отгоре - розе от известна марка, но, което не знам как е бутилирано, защото беше толкова изветряло (сок).. дори мъжете го нарекоха - трето вино! Производителите ще ме разберат!

такова фиаско и разочарование, и срам пред гостите си не съм изпитвала никога! и искам да подчертая, че нашата компания не сме хора претенциозни... и беше невъзможно да се хареса храната на никого! не знам..  Sad много съм разочарована.
Единственото хубаво е че детето игра на воля, но все пак не сме отишли на някаква си детска площадка, а на ресторант да забравим за проблемите си и да се отпуснем, за което си плащаме!!! А не да ни натоварват..  Tired

и добавям, че тортата ни я сервираха в пластмасови чинии... все пак де са бяха съобразили, че не сервират само на деца... пък и цените в заведението не отговарят на пластмасови чинии!

...

единия от гостите ми забеляза, че сайта им е уникален и бълва от към ястия и плата... всъщност кухнята им на вкус е като диетичната - безвкусна и без грам сол!!!

Sad Sad

# 661
  • Варна
хмм аз получих добри отзиви от познати-а някой правил ли е РД  скоро там

# 662
  • Варна
Публикацията (цитат) на Бо_ е от 07.07.2012г. , по мое мнение не е много отдавнашна дата.

# 663
Здравейте момичета.Моят син който ще става август на 9 години има мераци рожденият му ден да е на басейн.Никакви идеи нямам къде може да се случи това.Ако може помагайте.

# 664
  • Варна
Здравейте момичета.Моят син който ще става август на 9 години има мераци рожденият му ден да е на басейн.Никакви идеи нямам къде може да се случи това.Ако може помагайте.

Миналата година сме ходили на Бриз 2, тази в Девора

# 665
хмм аз получих добри отзиви от познати-а някой правил ли е РД  скоро там

бяхме на 6.07 там.

# 666
  • Варна
Аз съм била на РД на басейна на Персей
http://www.briz1.org/
много хубаво се получи-децата плуваха, имаше и аниматор, но не от хотела. За този РД на дъщеря ми имаше идея да го правим там - имат меню за детски рожден ден, времето е 3 часа, входа е 2 лв за дете, 5 - възрастен и минимум 10 лева куверт на човек. Съвпадаше с абитуриентските обаче, а и времето не беше много подходящо (май), така че се отказах и празнувахме с Влъхвите.

# 667
Аз мога да препоръчам детския кът при "Тримата мускетари".  Бяхме там преди месец и децата играха на воля. Има кътчета за мъници - ние бяхме там, но има и за големи - батути, надуваеми замък и мнооого висока и стръмна  надувна пързалка - големите не ги видяхме при нас - само там стояха. Менюто беше добро - пиците са страхотни.
Имаше още няколко детски рожденни дни, но имаше място за купон за всички.

# 668
  • Варна
e този батут и тази екстремна пързалка не са за нас.........затова се отказах от това заведение На вила Буров някой да е ходил на РД

# 669
Да, ние тъкмо го правихме нашия там (за четвърта поредна година ако трябва да съм честна Embarassed) Simple Smile
Щях да казвам, че съм доволна от фокусника Арсен. Единственото лошо беше, че той имаше ангажимент по-късно същия ден и стоя само около час и то в началото, още не се бяха събрали всички. След това малко издивяха децата. Аз бях донесла играчки, но не им стигнаха май. Изскубаха половината трева ooooh! Ако нещо конкретно те интересува кажи Simple Smile

# 670
  • Варна
може ли да ти звънна-ако си съгласна дай тел на ЛС моля

# 671
  • Варна

Цитат на: lili_vanili в Пон., 02 Юли 2012, 10:11
Привет! Нашият първи рожден ден беше на 23.06. Таткото е на същата дата. Резервирахме градината на www.seadream.bg - апартаменти под наем след Галата и поканихме около 30 възрастни и 15 деца. Собственичката Елена ни даде да ползваме кухнята на един от апартаментите, за да наредим платата и да изстудим напитките. Помогна ни много с организацията, беше украсила масите, столовете с панделки, а като се стъмни ни изненада с свещи край басейна и летящи фенери  По-големите деца не излязоха от басейна, за останалите - градината е достатъчно голяма!

Ето и няколко снимки:

https://picasaweb.google.com/liliya.dobreva/SeaDream?authkey=Gv1 … RgCLT-p8LX_YSJJw#

# 672
  • Варна
някой ходил ли е скоро в Панамера-имате ли снимки, как са цените

Копирам си поста от
13.05.2012

Вчера мина и нашия Р.Д.-7г. Бяхме в ресторант Панамера кв. Бриз. Условията там са чудесни, както за малки деца, така и за големи. Децата много се забавляваха. В детския кът имаше две аниматорки, за които не се заплаща. Те се занимаваха с по малките ни гости. За големите бяхме с отделна анимация, която ние сами си осигурихме. Една жена на име Сашка, която води вече около 6 рождени дни на децата от градината ни. Моята дъщеря сама се беше уговорила с нея на Р.Д. на нейна приятелка (мен дори ме нямаше там, после ме информираха и ми дадоха номера и).
Относно ресторанта - Кухнята е вкусна, но грамажите са на половина. Украса в ресторанта липсва, ако искаш си носиш. В началото като влязохме много се ядосах на смешните порции фъстъци, а платата бяха под всякаква критика (даже и декорация нямаха), но ни обслужиха сравнително бързо и реших да си замълча, за да не развалям празника.
Дъщеря ми е много доволна!

# 673
Наближава рождения ден на големият ми син. Чудим се все още къде да е и се сетих за празнуване на някое корабче. Някой да има скорошна информация? Къде мога да видя оферти, сайт има ли?

# 674
На Пинта Варна. Лятно време май това и Екопарка са най-добрия избор. Няма да се пържа повече. Непрекъснато ни канят с детето уж на открито, а то в тая жега по-добре да е в землянка. Потърси им сайта, или се обади - офисът им е на Морска гара.

Общи условия

Активация на акаунт