Трета родилка почина за няма месец, какво се случва?!

• 18 703
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Че какво му е на мнението на Мишона? Какъв комунизам ви гони, нали някой трябва да ги контролира тия идиоти по един или друг начин? Сегашната анархия с узаконените рушвети по-добре ли е? И да не е към всяка болница, поне някакви регионални контролни органи трябва да има. Ако искате капитализъм, да не е дебнене, ама поне камерки да им сложат и да ги записват.

Хареса ми множественото число с две секции. hahaha
Пълни глупости! В Горна Оряховица, като ги чуха със СРС-та как се гаврят с бебето дали направиха нещо, а??? Хора трябва да сме, иначе няма оправия.

Не зная за какъв случай и срс-та говориш, ама как предлагаш да "станем хора" иначе?

# 271
  • в кукувиче гнездо
Порови се в Гугъл и ще разбереш за какъв случай става въпрос. Тогава цялата страна беше настрхнала, та ми е странно, че си го проупснала. А хора ще станем, когато всеки започне да си поема отговорността. А това ще стане, когато, както казах вече, заработи правилно наказателната система. Не знам дали си запозната, но в съда записи не се приемат за доказателства, нито аудио, нито видео. Така че идеята ти за Биг брадър за съжаление издиша...

# 272
Да,ама не.
Точно тъй Мишона.
Сега като цари демокрация нещо да е наред?
Не го казвам с присмех,просто нещо трябва да се направи.

Да се направи, да се направи - ааа, сетих се какво:
Да дойде на власт левицата предвождана от ононова мекотело Станишев!?
Всичко ще стане само рози и щастие hahaha
Извинявай мила аз от политика не се интерисувам но при Царя и Станишев се живееше в ПЪТИ ПО-ДОБРЕ.

Сега положението е ужасно! Peace

# 273
Да,ама не.
Точно тъй Мишона.

Извинявай мила аз от политика не се интерисувам но при Царя и Станишев се живееше в ПЪТИ ПО-ДОБРЕ.

Бъркаш  Naughty
Всичко това в момента, е резултат именно от политиката на тройната коалиция, че даже и от преди нея - Иванчо Костов и приватизацията, нещо да ти  говорят  newsm78 Flutter Rolling Eyes

# 274
Не го обръщайте на политика - грозно е. Става дума за бягство от отговорност и липса на елементарна човещина.

# 275
Не го обръщайте на политика - грозно е. Става дума за бягство от отговорност и липса на елементарна човещина.
Aбсолютно вярно!!! За предиписалата - видео се приема, но аудио, не. А това бе вулгарна гавра с новородено, брутално убито! Но за съжаление, по политически причини онзи миндил бе спасен.
Всъщност, наказан леакр има само тогава, когато го мразят всички. Или ако е настъпил висшестоящ, както в моя случай.

# 276
  • Once there was a Hushpuppy...
Да,ама не.
Точно тъй Мишона.

Мила, партията те чака с отворени обятия Hug Не се засягай толкова, де.............кото гледам разбираш, щом казваш че си живяла добре Thinking
Спамче -  Peace

# 277
  • София
Така че идеята ти за Биг брадър за съжаление издиша...

Абе да видим дали ще са толкова смели, ако ги снимат, или ако е незаконно да се искат пари от бащата да присъства на раждането, дали няма да внимават и да се държат "прилично", а?

"Заработи правилно наказателната система" бая абстрактно звучи, ама айде. Другите пишат глупости, пък ти едни умности.

# 278
Абе да видим дали ще са толкова смели, ако ги снимат, или ако е незаконно да се искат пари от бащата да присъства на раждането, дали няма да внимават и да се държат "прилично", а?
И таткото да не минава през метал детектор, ако може Laughing 

# 279
  • в кукувиче гнездо
Така че идеята ти за Биг брадър за съжаление издиша...

"Заработи правилно наказателната система" бая абстрактно звучи, ама айде. Другите пишат глупости, пък ти едни умности.
Абе, по-логично звучи от камерите. Записи се трият и манипулират.

# 280
Всъщност, отговорът е далеч по-прост. Открит и запечатан завинаги в простичкото пернишко хайку:

Дискотека.
Седнáу си ми на местóто.
Винкеу.

# 281
Ясно  е едно, системата е прогнила #2gunfire
Пропищяхме сега, защото лошото се случи с родилки, а колко други хора си заминават от нелепостите на лекари???
Случаи бол, знайни  и незнайни!
Оставиха на 4г. момиченце да му изтече кръвта след операция на сливици, размотаваха малко 2г. момченце, докато почина и още много...до  безкрай!!!
За съжаление всичко пак ще утихне безславно до следващия медиен случай, българинът е късопаметен и с робска психика, най му е добре да го мачкат, да страда, да се извива под мъката си ...ама, няма дух, единство, бунтарство....и ще продължават да ни изцеждат!

ПП Наскоро имаше материал във вестник, как от ЗК установили, че масово лекари могат да бъдат на две места едновременно, да оперират в болница и да преглеждат в частния си кабинет Sick

# 282
  • София
UltrasOfTheWorld това не е гаранция, че като родиш в чужбина ще излезеш жива от болницата и там има такива случай, но надявам се, че по-добре ги наказват.

# 283
  • в моя свят на мир и любов
UltrasOfTheWorld това не е гаранция, че като родиш в чужбина ще излезеш жива от болницата и там има такива случай, но надявам се, че по-добре ги наказват.

Просто болниците в чужбина са изплащат големи обезщетения при лекарски грешки, самите лекари губят правата си когато проявят небрежност, затова са изключително внимателни и загрижени за пациентите.
Една приятелка ражда в Германия и то в момент, в който не знаеше и дума немски. Каза ми, че са се държали с нея като принцеса, за всички са били изключително мили, внимателни и загрижени и не е останала сама нито за миг, че се е чувствала напълно спокойна.
В миг си представих моето раждане, студената вода за предродилния тоалет,  клизмата едновременно на няколко родилки и единствената тоалетна на разположение, сърдитата сестра, която ми се кара, че имам напъни и не може да ми сложи системата. Нито една усмивка или окуражителна дума, въпреки че бях страшно изплашена и исках да се прибирам у дома. И още, и още... последното, което съм почувствала е внимание и грижа.

# 284
  • София
Luda така написано от теб съм съгласна, определено виждам разликата.

Общи условия

Активация на акаунт