Захващам се с Дюканско дело и талия ще меря смело - 258

• 45 735
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Значи 16-годишното момиченце днес се регистрира в бг-мама и веднага от неговия профил прописа 19-годишната му кака  Laughing
И също така веднага си скрива годините в профила  Thinking  Mr. Green Mr. Green
Оф бееее......  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Аман от тез дечковци бе..... Joy Joy Joy ......И се праЯт на големи ......Пък си и вярват,че не им личи..... hahaha hahaha hahaha

# 76
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Болна, здрава, със или без пари, аз два дни си поскиторих и се заредих с мнооого много положителна енергия и добро настроение, така че... в понеделник рано сабалям съм се излюпила от леглото и си пия каЙвето със широка усмивка. И на вас ще предложа - кафенце, закуска и усмивка за начало на новата седмица  Grinning Hug

bigbaba3, ако още веднъж ми се появиш като реултат в търсенето за режимни вкусотии ще те изтипосам вместо закуска някой ден  Crossing Arms Joy
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 77
Здравейте,
Да се отчета за вчерашния р.д: бях режимна, ама като за 3-4та фаза  Confused - нямаше начин, иначе щях да умра от глад цяла вечер.
Не пих алкохол, само минерална, но хапнах свински пържоли с гъбен сос, шунка, кашкавал и сирене.
Много ли съм прегрешила?
Сутринта кантара показа +1, но предполагам, че е по-скоро от течностите, няма как толкова бързо да кача и силно се надявам утре сутрин да съм си възвърнала нормалното тегло.

# 78
  • Пловдив
Вчерашния ми П ден се превърна в голямо протеиново преяждане. Разстроих се за един проблем и ме изби на ядене. Важното е, че бяха само режимни храни, но пък надвиших млечните. След 6ч. така бях преяла, че до края на вечерта нищо повече не ми се ядеше.

И на мен кантара не ми е мръднал откакто съм във 2-ра фаза, т.е от вторник  Sad
Още колко да чакам преди да го обявя за застой?

Здравейте,
Да се отчета за вчерашния р.д: бях режимна, ама като за 3-4та фаза Confused - нямаше начин, иначе щях да умра от глад цяла вечер.
Не пих алкохол, само минерална, но хапнах свински пържоли с гъбен сос, шунка, кашкавал и сирене.
Много ли съм прегрешила?
Сутринта кантара показа +1, но предполагам, че е по-скоро от течностите, няма как толкова бързо да кача и силно се надявам утре сутрин да съм си възвърнала нормалното тегло.

Ми лично аз се питам какво означава това - във втора фаза съм, но съм режимна за 4-та   newsm78. Прегрешила си само с подчертаното, останалото е режимно.

От друга страна няколко човек ти казаха, че е неразумно да правиш режима, ти настояваше да го почваш, така че се чудя какъв е смисълът.

# 79
Този начин на отслабване ми допадна и не виждам нищо лошо да спазвам режима, нищо че нямам много кг за сваляне.
Приятна ми е атмосферата в тази тема, харесват ми съветите и да споделям тук.
В случая споделям прегрешенията си - явно е, че си позволих храни, които не са за моята 2-ра фаза и съжалявам за което.
Ако на никой тук не се е случвало ще се изненадам.

Не мога да си обясня защо ми звучи като заяждане твоето обръщение към мен и още повече с какво съм го предизвикала?  Tired

# 80
  • Русе
Надя с цел аз да отнеса гнева ти , ще ти кажа защо ти звучи заядливо.
Първо аз мисля че тази диета не е за хора които искат да свалят малко и причината, ти я доказа че съм права.Причината е че вие си казвате "А имам да сваля 5кг един кашкавал нищо няма да  ми стане,била съм задържала 5 дена чудо голямо"
Как да не ти се ядоса Вещи, отделя от времето си да прави нови теми да обясняват на такива като нас мислещи че много знаят.Да в началото и аз ядох домашна лютеница и сирене нищо че не съм го казвала.Говоря за първата седмица.Но тогава нито бях вникнала в режима и да пак си отслабнах.Цели 9кг.Но след втората седмица,след много разговори с дюканки разбрах какво е режима и той е железен.Не е за хора които незнаят какво искат или искат , но не им стиска.Затова после си имах и задържането.Я виж сега като карам на риба и пиле за една седмица 3кг.Еми какво повече да искаме.Та така в началото и аз се чудех защо се ядосват като каже някой че е ял нещо нережимно, но сега като прочета и аз се ядосвам на тези които пишат.Ами дразнещо е.Всеки се бори в ежедневието си да не хапне нещо нережимно,бори се с прасето и като дойде някой да каже какво е изял и е дразнещо.някак си не изглеждаш сериозна.Но това е защото не си 120кг, ако си няма да разсъждаваш така.Ще се бориш със зъби и нокти и като видиш резултата няма и да помислиш за нережимна храна.Хубаво е че имаш да сваляш малко,но това не ти дава съзможност да вникнеш в режима.Ти просто не искаш да го разтълкуваш и затова после ще си върнеш свалените килограми,ако не си промениш начина на мислене.  Hug

# 81
  • Пловдив
Почти целият ми пост е с цитати. Защо пък да е заяждане. Думите са ваши. Или просто като в останалите теми да попупаме по гърба при прегрешение и да кажем "нищо, голям работа, от утре ще си режимна". За съжаление с това не се отслабва, напротив, следва въпрос "колко време ще задържам" и поради тази причина не се практикува.

# 82
  • Русе
Абсолютно права е Вещи!!! Hug

Къде са още 2-3 мацки с по 5кг за сваляне.Бяха много надъхани,но от 2 седмици ги няма.Защото съм сигурна че са се отказали от диетата.Като една моя колежка на диета е само за да си разнообрази ежедневието инъче е 50кг с напикани гащи и висока 170.Ама като види някой във фирмата на диета и тя да не остане назад.И след 5 дена на диетата я гледам на машината с вафлите и солетите ее какво е това  #Cussing out

Само да кажа , че сега се сетих като каза че си щяла да умреш от глад.В събота ходих в брат ми и незакусих в нас не си взех нищо.Стояла съм до 16ч гладна на вода, докато стане яденето което беше режимно.Инъче пред мен ми се мотаха един вафли на които вярвай ако не бях диета щях да омета, имаше мекици за закуска ммммм, направо все вкусотии които обичам, но аз препдочетох глада пред нережимната храна.Да днес имам леко покачване , но г отдавам именно на глада, ЗАЩОТО БЕЛЪЧИНИТЕ ТОПЯТ МАЗНИНИТЕ, а моите бяха в супер кризистно количество!
Всеки сам си прави избора.Както казах на друга колежка която се оплаква че е качила и се задъхва,казах и зпаочни режила ама тя 'неее немога аз да готвя за 5 човека и да не ям;.Аз и казах "аз как мога, просто не ти е приоритет,просто не искаш да спреш напълняването,просто само дрънкаш"

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 16:42 от maikinatati

# 83
Сега след това по-подробно обяснение разбирам и сте прави, и ме хвана срам ... не е толкова лесно, колкото ми се виждаше в началото.
Да, лесно е да се започне - колко му е няколко дена само на месо, сваляш няколко кг и после си мислиш, че може да си позволиш дребно изкушение... а после зачестяват прегрешенията и нещата се връщат по старому.

Въпроса ми е след като съм сгрешила - оттук накъде?
Казвате, че не съм за този режим, но ми допадна като идея, като храни, рецепти... тези дни се чуствах много добре, не искам да се отказвам.

# 84
  • Русе
От тук си продължи докъдето си стигнала.И си изкарай режима до 4 фаза,защото аз го започвах 2 пъти като правех само първа.Аз незнаех какво е режима правех 7 дена първа свалях и после по  старому.Но това преди 2г, като не бях чела за режима нищо.Затова продължи си както си му е реда, до където си стигнала, но се замисли.Идват празници,ако сега не можеш да устоиш по добре го прекрати и го започни когато си готова.незнам.не съм най-правилния човек да дава съвети,защото съм нова.Абе я виж какви хубави сладкиши има режимни я си направи да видиш после как няма да има за теб.Аз като рпавя в нас правя в промишлени количества,всички искат моите да ядат.Стеги се  Hug

# 85
  • София
Момичетааааа....

работим всеки ден без почивка до края на месеца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

Въпреки това, съм си режимна и доста мои приятели забелязват  промяната ....  Heart Eyes Heart Eyes
Малки прегрешения имах,но не оказаха огромно влияние на режима...не смея вече да правя грешки!!! Скоро имам месечинка ,ще мина за отчет задължително!!!!

# 86
......
В случая споделям прегрешенията си - явно е, че си позволих храни, които не са за моята 2-ра фаза и съжалявам за което.
Ако на никой тук не се е случвало ще се изненадам.

На мен не ми се е случвало!!!
Знаех защо започвам режима,имах стимул(здравето!) и никой и нищо не можеше да ме разколебае или изкуши с нережимна храна.....Иначе изкушения имаше всеки ден.....То шоколади,бонбони,празненства,празници,рожденни дни,коктейли и т.н.

Сега след това по-подробно обяснение разбирам и сте прави, и ме хвана срам ...
Ееее добре...Щом си се усетила,че никой не се заяжда с теб(особено пък Вещи!)....Просто е некоректно към всички дето спазват стриктно режима това ти изказване....

# 87
Майки,  smile3501 !!! Много си права! Ама това го разбират само хора с много кг. за сваляне. Точно за това Дюкан непрекъснато повтаря в книгата си "Дебелият човек"  Nadia79, смяташ ли че с твоите 5кг влизаш в това определение. Дано наистина си разбрала за какво става въпрос.
Аз момичета бях на гости на роднините във Варна и ги шашардисах отвсякъде Laughing. Първо, че вече доста ми личат свалените вече 14кг и отгоре (днес кантара показа 112,6) а освен това и с храната която ям, тъй като всичики знаят, че постя всяка година. Настана паника какво да ми приготвят, с какво да ме посрещат... За жалост нямах време за среща с Варненските Дюкески, защото графикът ми беше препълнен, но нищо дано следващия път да успея. Естествено имаше и скептици, които ми обясняваха колко е вреден режима, как не може да се храни мозъка, увреждат се бъбреците...дрън дрън! Отговарях, че аз се чувствам добре, кипя от енергия, леко ми е а като бонус даже и МЦ ми се появи. Нямаше с какво да ме оборят, защото фактите са налице.  А когато фактите говорят-всички  smile3505

# 88
  • Бургас
Добра вечер Hug
Нямах много настроение за писане тези дни, но вече ми отмива яда и не мога да не се разпиша.
Причината за ядовете ми е някакви навлеци, които решили да ни тарашат дома, не са взели нищо, ама факта, че са влизали ме вбесява, сега взимаме мерки да не се случи отново, но все пак вече, моят дом не не е моята крепост.
Килограмите са стабилни засега, дори след галата няма промяна, но пък внимавам след нея да не стане седмична гала. Засега ми е по лесно да мисля за храненето си, като са втора фаза, налага ми се да си припомням, че може да хапвам вече и други храни.
Надя, аз не съм нарушавала режима, не го казвам назидателно, просто така съм се настроила, че а прегреша, а съм изтървала правия път, завинаги!
Забравих колко килограми имаш да сваляш, може би имаш по малко и мотивацията ти е по слаба, иначе аз колко пъти съм стояла гладна, на кафенца и колички, колко съм ръфала сухи пържолки, докато децата са хапвали вкусотии около мен. Не ми се говори за трапезите на мама и свекървата. Винаги съм била на позицията, че няколко месеца няма да опитвам от тези неща, но в последствие ще си хапна и от тях, може и мъничко, но без чувство на вина и вече постигнала целта си, ще се наслаждавам на всяка хапка.
Продължи по пътя си и ако можеш забрави за това което си хапнала, дано можеш!
Майки е много права, колко пъти съм чувала, че от едно парченце нищо няма да ми стане, но аз съм дебеланка по природа, а за да съм такава, е защото обичам храната, а и съм си хапвала здраво, веднъж едно парче, нищо не се случва, що ли да не хапна после 2, ами и от това ако хапна, какво пък и такааааа, към 100те кила.
Малко накъсано и неподредено пиша но очите ми се затварят, даже нямам сили да се прочета, утре ще се срамувам.
Лека и прекрасна вечер, милички  bouquet

# 89
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               Хубаво сте си поговорили днес, макар и в доста камерен състав... Аз ще се въздържа от назидателно размахване на пръстче и само ще раздам по нещо за гушкане, защото добрият сън е също толкова важен за добрата фигура, колкото и правилното хранене  Peace

Mira 1919, много неприятно изживяване  Sad В къщи три пъти влизаха, ама... освен на босия цървулите друго няма какво да вземат, само дето после с месеци спях на светната лампа като съм сама...
                    Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт