Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 118

• 99 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Русе/София
пише,че в албума няма качени снимки

# 572
Сега оправих настройките на албума.Бях направила снимките да се гледат само от "приятели", а пък регистрацията в сайта за снимките си я направих преди няколко часа и броя на "приятелите" ми е 0... oops Дано този път да съм направила нещата както трябва!

# 573
Привет пак от мен.Ето и двете тортички за Ивановден -за мама и племенникът ми.
Във крайна сметка реших на мама да направя чанта,а на племеника ръка на атлет че тои във момента се е вманиачил на тая тема и даже прякора му е Скалата та затова е и на татуировката.

# 574
Здравейте ще правя торта за р.д на дъщеря ми и имам нужда от малко помощ. Смятам тортата да е замък отдолу правоъгълна и отгоре кръгла. Долната част да  си е медовик, а горната част да е медовика за един час на Селма. Тортата смятам да е покрита с фондан, но имам две  newsm78
1. фондана едновременно с един шаршаф двата етажа ли ще покрие или всеки етаж се опакова поотделно
2. досега съм правила само една торта с фондан и доколкото четох под фондана сложих маслен крем, а медовика на Селма е покрит с заквасена сметана - фондана направо върху сметановия крем ли се поставя
Извинявам се ако въпросите ми са тъпи но съм лаик, а искам да се справя добре
Етажите се покриват отделно като горния етаж е на собствена подложка с 1 см. по-малка от диаметъра на етажа!
Сметаната разтопява покритието!!! Naughty Не замазвай отгоре тортата със закв. сметана а направо с маслен крем! Успех и да се похвалиш! Peace

Чак сега ми остана време да се похваля

Има си своите недостатъци, но като за аматьор добре се получи, а и физиономиите на децата си заслужиха усилията, които положих

# 575
Хаде да честитя и на Ивановците.
ВАНЧЕ ,ЧЕСТИТО МИЛА ПРИЯТЕЛКО ,ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ.МНОГО КЪСМЕТ И ПОВЕЧЕ ПОЧИВКА ТИ ПОЖЕЛАВАМ.
Зверка ,разгледах ти албума ,много се радвам да посрещаме нови желаещи да правят торти .Справяш се отлично ,ще се радвам по често да посещаваш нашата тема
Дитсан ,чантите са страхотни ,да са ти живми и здрави именничките.
Мимира точно заради тези усмивки от дечицата правим втора ,трета и следващите торти.Наистина си заслужава.
Ето и аз да покажа последните си торти.Топли ,топли.
На тази торта надписа и шприцованите орнаменти ги правих с айсинг по начина който ми сподели Искронето ,без миксер ,а с обикновенна лъжица и стана за 3 минт.Има го писан начина в кухарка .Стана страшно лесно и бързо.Към белтъка изсипах на веднъж 100гр. пудра захар ,разбърках с лъжицата ,след това изсипах и останалите 100гр. пудра и забърках пак с лъжицата ,накрая прибавих 10 капки сок от лимон и стана прекрасен айсинг.Изсъхна за секунди върху тортата-Искроне благодаря ти   bouquetМалко съм преуморена и не рисувах добре със шприца ,но какв да се прави.

Хаде лека и спокойна нощ.

# 576
Ванче, Честит Имен Ден!Много здраве, най-важното е то, но и много късметею, че без него не може! Възхищавам се на позитивизма ти. Радвам се, че те познавам, макар и само виртуално  Hug

# 577
Ванче,мила честит имен ден!Носи името си със здраве и гордо вдигната глава.

# 578
  • ГОре на черешата...
Ванче, честит имен ден - здраве, щастие и късмет да имаш винаги в изобилие  bouquet! Честито и на други именници ако има!

# 579
Добро утро!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, празнуващи днес, и на близките ви именници!!!ВАН444Е- на теб честитя персонално!!!Да си жива и здрава,все така усмихната и,разбира се,щура!!!В твоя чест Grinning пускам отдавна замислената рубрика "Усмивки от старите ленти " LaughingТова са снимки на някои торти,които съм правила преди години-преди времето на ММ, кристалината, молдовете,щампите и всичко друго,с което вече се забавлявам LaughingПредварително се извинявам за качеството на снимките,но повечето са сканирани от хартиени SadНяма да ги показвам и в хронологичен ред,защото искам първата да бъде тази/правена е около 2001-2002 г,не помня точно,за един веселяшки вещерски клуб,в който членуват само жени-естествено-и където се вихри и моята най-близка приятелка LaughingКлубът все още съществува,а "вещиците" в него стават все по- луди Joy hahaha/

В тази торта имаше заложени три изненади/не бих казала-приятни Mr. Green/-в главата на Баба Яга бях скрила парче соленопушена риба, в единия крак/стърчащия/ имаше лимон, а в котката се криеше миниатюрна,но суперлюта чушка Sick Mr. Green JoyВсичко това-по желание на вещиците,които тогава бяха поканили половинките си на парти. Само аз знаех къде са изненадите,така че е имало "пострадали " и от поръчителките hahahaИначе тортата беше пандишпанова,с млечно-ванилово-маслен крем и плодове от компот/тогава почти всички торти правех такива Joy/Бабата Яга е от тесто за скалички,покрита е с разтопен шоколад.Метлата е от истински клечки/от храста пред къщи Mr. Green/, а вътре в нея сложих малък фойерверк/за торта/,така че е имало и турбо ефект на партито Mr. Green Joy
Замалко да забравя да честитя годинката тортоправене на Галмир bouquetНапредъкът ти е наистина впечатляващ HugМимира, чудесен първи опит!!!Зверка, добре дошла!!!Оттук измъкване почти няма,да си знаеш JoyДитсан,като не става 2 в 1 и 2 в 2 е супер GrinningАлбенче,тази година си обещавам да прескоча до теб за някое шоколадово твое вълшебство!!! Hug
На всички празнуващи- весел празник!На всички останали-приятни почивни дни!!!

# 580
Ванюшке, да ти е честито името и да си го носиш със здраве!   bouquet  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес или имат именници в къщи!

ditsan, Tatitt, mari_eta, благодаря ви, момичета. Дано всичко е наред, пък ще се похваля на финала  Hug

Нели ди, честито ти ново коремче - четвърто, браво, искрено ти се възхищавам Hug!

Ако този път съм улучила "рецептата" за женско ще я споделя с теб  Hug, ако си навита за 3-то Mr. Green

Марина, таз шоколадова баба Яга много ме кефи
Албенче, твоите красоти спирка нямат!
mimira, добре си се справила със замъка. А и детските погледи с нищо не можеш да ги замениш - те са ни най-голямата награда!
Дитсанче, тази чантичка е страхотна. Абе всичките ти чантета ме кефят, ама тази е много готинка! И бицепса си го бива.

# 581
  • ГОре на черешата...

Ако този път съм улучила "рецептата" за женско ще я споделя с теб  Hug, ако си навита за 3-то Mr. Green

hahaha

Стискам ти силно палци, обаче за мен - тц, тц и пак тц Crossing Arms. Категорично приключих с тази работа.

# 582
Честит празник на всички именници ! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Ванче ,честит празник! Благодаря ти че винаги си толкова отзивчива и отговаряш на всички въпроси( моите понякога са и глупави  Embarassed).[/size]
Сега да почерпя за двете ми момчета
това сътворих за тях.

# 583
 Ванче, да си жива и здрава!!! И все така креативна да радваш очите ни с произведенията си!

Момичета, в крайна сметка под снимките се появиха едни звездички, гласува се с тях, с колкото звездички ви харесва:) Ако има някой мераклия, може да гласува за моя мечо:) изисква регистрация...  http://cakecentral.com/gallery/2237902/me-to-you-christmas-cake  Благодаря ви!

# 584
Честит Имен Ден, Ванче! Бъди все така усмихната и отзивчива! Специални благодарности за вдъхновението, с което ме зареждаш!

Общи условия

Активация на акаунт