второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 105
Страх от какво?  Shocked

# 106
  • София
Поне в този форум второ дете означава и нов баща....естествено е да има някакъв страх....

# 107
И аз не спирам да искам второ детенце, нищо че съм прясно зарязана Simple Smile.

# 108
Кво се пулиш?От те това...

Е и аз да се запиша - от вчера съм и аз бъдеща самотна майка.Бременна съм в седмият месец и бащата на бебето ме остави вчера - изведнъж реши че не е готов да поеме ангажименти към семейство.
Иначе имам от друг брак син на 12г.

# 109

Е и аз да се запиша - от вчера съм и аз бъдеща самотна майка.Бременна съм в седмият месец и бащата на бебето ме остави вчера - изведнъж реши че не е готов да поеме ангажименти към семейство.
Ей ядосах се чак.Аз си мисля, че единия път може да е била моя грешката, но втория път няма да сгреша. А то за пореден път се оказва, че не зависи от нас.
До такава степен ли му върви на човек както си му е тръгнало?
Решава си оня и си започва живота на чисто. Пу! Все едно нищо не е било. Евала!

# 110

Не се ядосвай, но от поста ти наистина не ми стана ясно за страховете ти. Може да са от липса на финанси, от грижите по бъдещето бебе и от куп други неща, затова попитах. По принцип бебетата не са страшни. 

# 111
Абе те бебетата не са страшни , но бързо се правят , бавно растат !
Грижите и средствата се увеличават постоянно и за сам родител си е много трудно !
С едно , ще се справиш , но с две , не е същото ! Peace

# 112
Не се ядосвай, но от поста ти наистина не ми стана ясно за страховете ти. Може да са от липса на финанси, от грижите по бъдещето бебе и от куп други неща, затова попитах. По принцип бебетата не са страшни. 
Ми аз никъде не съм писал,че ме е страх Laughing..Поради физологични особености,нема как да стана самотен родител,за втори път.Е..то никога не се знае де..ама..
Обаче напълно разбирам,страха на жените,останали веднъж сами  с дете на ръце.И винаги съм се чудил,как събират смелост за второ. newsm78..Не знам...нЕма 'а се обиждате,ама верно сте големи патки.К'во е това доверие,к'ва е тая любов,заживеете с някой,мине,не мине година,и айдеее..бременна..После олеле.Страхът в такъв случай,е превенция на психиката.Парен,каша духа.И е по-дбрият вариант,отколкото да се хвърляш надолу с главата.И после нещастни деца,и ревящи майки. Ако аз бях жена,при втора връзка,щях много да се замисля за второ дете от друг мъж.Най-малкото...дайте време,на себе си,да се уверите,че това е правилният човек.За такава проверка е нужно време,ситуации..Освен това,времето е фактор,чрез който може да видите отношението към детето ви.За да заобичаш едно дете,което не е твое,който,каквото и да говори,е нужно време.Ако искате баща за детето си,а не пастрок де..Колкото и да обичам една жена,колкото и да викам,че приемам детето и..ми няма как да стане от днес за утре.А появи ли се и мое биологично..още по-сложно..Една такава двойка,трябва да поживее известен период,да се премислят добре нещата,най-вече от страна на жената,и тогава да се създават още деца.Ако пък на господина до вас,не му изнася,и бърза да си посее семето някъде,значи просто не сте уцелили човекът...АМа уви..практиката сочи друго.Ентусиастки,мераклийки,като гледам да раждат много..Стига да има кой да ги заплоди..В днешно време( с всичките превенции и алтернативи),не е геройство да отглеждаш сама няколко деца.Да блъскаш от сутрин до вечер за прехраната им,да си нещастна и съсипана..това те прави непълноценен родител.А когато родителя/ите е нещастен,това неминуемо се отразява на детето.Не знам..може и да греша.Все пак нямам матка,и съм далеч от женската психика..ама тъй мисля Peace

# 113
eksipnos ,   bouquet

newsm10 newsm10 newsm10

Ама не обобщавай , моля те , не всички искаме второ ! Wink Wink Wink

За патките , искам да кажа ! Crazy

# 114
  • София
eksipnos, и от мен  newsm10 newsm10 newsm10
В малко по-софт вариант бях се изказала по-горе....(макар че и аз като теб нямам матка ......вече, та май нямам думата, ама и преди май психиката ми не ще да е била баш женска...сия чакам да ми порастат топки и други неща Wink)

# 115
Морг ! Hug

Завидно чувство на хумор имаш !
Дори и в трудни моменти !  bouquet

# 116
  • София
Хепи, нали трябва да оцеляваме  bouquet Hug.....Макар и само с по едно дете Wink Wink Wink

# 117
Хепи, нали трябва да оцеляваме  bouquet Hug.....Макар и само с по едно дете Wink Wink Wink

Егоистики!А за демографията кой ще мисли?А?  Crossing Arms

# 118
  • София
Хепи, нали трябва да оцеляваме  bouquet Hug.....Макар и само с по едно дете Wink Wink Wink

Дарлинг, нали ти казах, че вече нямам нужния орган за отглеждане на дете и чакам дядо Коледа да свали от елхата и да ме дарува с две топки....виж, за удълженото клонче...ще трябва да ми измисли нещо Wink Wink Joy Joy Joy Joy

# 119

По-добре егоистки , отколкото патки ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт