второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 90
Съжалявам ако съм ви заблудила, но аз не съм разделена с мъжа си.

# 91
  • Сопот, Пловдив
Искам второ дете, но в момента го искам някак на теория, хипотетично, ако някой ден взема, че се залюбя с някой... Но не мисля, че бих била нещастна ако никога нямам второ дете.

Нещо такова усещам и аз. По темата за братята и сестрите - сестра ми ми е може би най-близкия човек. Имаме три години разлика, но сме расли като близначки, допреди години можехме да си довършваме изреченията без проблем, разсъждавахме почти еднакво, имахме едни и същи приятели. Изобщо не мога да си представя какво щеше да е, ако бях само дете. Това е и една от причините да искам да имам второ.

# 92
И двамата със съпругът ми не искахме второ дете - раждане, памперси, сополи, реване ..... Той имаше едно от предишен брак, аз имах едно, смятахме че са достатъчни. Но ... след пет годишен брак нещата се промениха.

# 93
I.Hr в какъв смисъл нещата се промениха.

# 94
  • София
I.Hr, промяната сега декември ли я чакахме Simple Smile

# 95
За понеделник е, но малко ме съмнява. Хем искам да излиза вече, хем съм умряла от страх след спомена който имам от преди 13 години. 

# 96
 I.Hr  стискам палци, всичко да е наред Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 11:58 от Pepina77

# 97
  • София
Всичко ще е наред, стискам палци и аз  Peace

# 98
Какво ще бъде бебето?

# 99
Всички стискаме палци и се надяваме на леко и безпроблемно раждане   bouquet

# 100
Девойка ще е.
Благодаря на всички за пожеланията. И аз се надявам на леко раждане и най вече здраво бебе.
  bouquet

# 101
Когато дъщеря ми беше на около 5г.много исках второ детенце но БНД не искаше и да чуе постоянно казваше не му е сега времето,няма пари и т.н(само да почертая ,че си имахме доста печеливш бизнес)И сега към днешна дата се радвам ,че за 17г.семеен живот така и не дойде време за второ PraynigНо да си кажа честно искам си второ детенце  Embarassed

# 102
Девойка ще е.
Благодаря на всички за пожеланията. И аз се надявам на леко раждане и най вече здраво бебе.
  bouquet

Браво !  bouquet

Леко раждане и здраво бебче ! Praynig Praynig Praynig
Да се похвалиш , да знаем ! Grinning

# 103
  • Не от София.
Девойка ще е.
  bouquet
Браво !  bouquet
Леко раждане и здраво бебче ! Praynig Praynig Praynig
Да се похвалиш , да знаем ! Grinning
Ми да се похвали...откога чакам да й честитя  Hug
Запънали са се и двете моми и се надчакват  hahaha
I.Hr.,  Heart Eyes
П.С....и кажи да ми се връща!

# 104
Добро утро на всички. Започвам тема, която може би е коментирана. Искам да знам вие като майки, жени искате ли второ дете. Не зная в мен ли е проблема че не искам друго дете. Много обичам първото си детенце, грижа се за него помагам му в домашните. Може би защото таткото не ми помага а и с неговите родители не се разбирам. Само като си помисля за безсънни нощи, памперси и сърцето ми започва лудо да бие от притеснение. Моля споделете вашето мнение и житейски опит. Предварително благодаря на отзовалите се.
i na nas taka da se kaje "ve4e ni e vreme" i iskam vtoro,no straha mai... naddelqva

Общи условия

Активация на акаунт