второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 615
  • Не от София.
Стига ми се червИ  hahaha Аз нали казах,че даваме всичко от себе си..че и отгоре  Whistling
И ти като забъркаш някаква ала-бала...Хепито ще моли Вселената....и ще идвате на кръщене догодина  Heart Eyes

# 616
  • София
Бъркаме с Хепи, бъркаме..само да не объркаме? Ще ФнимаФаме, обещавам!  Hug Hug Hug

# 617
  • Не от София.
Бъркаме с Хепи, бъркаме..само да не объркаме? Ще ФнимаФаме, обещавам!  Hug Hug Hug

Е,колко да я объркате...освен от престараване и ентусиазъм да ми докарате близнаци на главата  Joy

# 618
Ще молим Вселената , ама ти слушай Йоан Златоусти ! Joy Joy Joy

# 619
  • На черешата
 Joy Joy Joy Фиф, стискам палци за близнаци.  Crazy

# 620
  • София
Фиф, тея девойки преди мен просто нищо не ти казАха  Joy Joy Joy Joy
Добре, хайде ще забъркам магията за един момък (нали казваш, че предпочиташ пак син) ама и за една девойка за разкош  Wink Wink Wink
После да не правиш рекламация обаче? Щото не приемаме такива неща  smile3534

# 621
Фиф, за теб имам две предложения, но май съм сигурна че ще предпочетеш едното  Grinning

1. Пускам ти мойто БНД за близнаци
2. Поръчвам ти една вуду магия от шамана

Ваште маги не помагат  Naughty Виж, аз още дори гадже не съм си намерила, комо ли бебе да тръгна да правя. Да не сте объркали съставките нещо?  Thinking
М/у другото, таз година е най-добра за бебета. Следващия път (след 12 г.) ще съм много дърта. Ама номера е бебето да е родено тази година (или макс до февруари '13) Tired Като помислия малко и следващата не е лоша  Thinking

Тази година е на дракона, а другата на змията (малкия дракон)

# 622
Киарче , няма да стане , мила ! Sad
До февруари са 5 месеца , не е здравословно да се роди толква рано , пък ти още не си заченала ! Blush

# 623
Тъй дееее, за това говориме! Нещо са ви салби магиите или сте изпуснали някоя съставка. Уйде ми детето-чудо  Sad

# 624
  • София
Киара, то не сме правили уговорка да е родено тази година, моля, моля  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
А да се е случило тази година - а има още 3 месеца и малко време!

# 625
Ами, при всички положения не се вписвам

# 626
  • Не от София.
Joy Joy Joy Фиф, стискам палци за близнаци.  Crazy

Адашке,адашкееее...!!Луда не щЪ да ставам!!  Crazy

Киарче,предпочитам второто ти предложение,както сигурно си предположила...давай смело с магиите,но внимавай със съставките.Пак подчертавам и то дебело: Ако са близнаци-връщам едното на магьосницата!    Naughty

# 627
Ох, колко ми е сладка комбинацията момченце и момиченце близначета  Heart Eyes Wink Wink

# 628
  • Не от София.
Ох, колко ми е сладка комбинацията момченце и момиченце близначета  Heart Eyes Wink Wink

Само ти липсваше да дърпаш дявола за опашката!!  smile3506

Забранявам най-официално думата "близнаци",щото магиите ми вече започнаха да се бъркат и току-виж....станала обърквацията!!  smile3511

# 629
  • София
Фиф, ако смяташ женското от близнаците да ми даваш не си познала  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
За младеж - ммм, бих се позамислила, ама като го отгледаш до към 3 годишен - тогава приемам рекламацията  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт