второ дете

• 34 814
  • 681
  •   1
Отговори
# 120
Дарлинг, нали ти казах, че вече нямам нужния орган за отглеждане на дете и чакам дядо Коледа да свали от елхата и да ме дарува с две топки....виж, за удълженото клонче...ще трябва да ми измисли нещо Wink Wink Joy Joy Joy Joy

Хич,не ти требе..знаеш ква грижа е..гле'й за к'во става въпрос Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619110.0

И кви са тия,оправдания..нямала нужният орган..Марш веднага,на опашката за осиновителки Naughty...Ааамаха...а детенцото от тая http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630552.0;topicseen тема кой ще го отгледа?Кой ще спасява света бееееее?Ми не може така пък! Whistling

# 121
  • София
Е, ние на тая тема й ********мамата...Особено с препратката към http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=619110.0 Joy Joy Joy Joy

За осиновяването - то в общата клюкарска тема Айсчето се е хвърлила да става осиновителка...аз го давам по-кротко...в очакване на още подаръци от дядо Коледа Joy Joy Joy Joy

# 122
А защо пък една майка отглеждаща сама детето си непременно трябва да е нещастна!?  Да не и е забранено да бъде обичана отново или пък да се влюби ? Ми и тя е като всяка друга майка и би трябвало да е щастлива и да полага усилия за това, заради децата си. Ако не живееш добре с един мъж и няма любов помежду ви, би следвало да се радвате на раздялата и да търсите щастието, което ви се полага. Не случайно са казали, че децата са щастливи, когато имат щастлива майка.

# 123
А защо пък една майка отглеждаща сама детето си непременно трябва да е нещастна!?  Да не и е забранено да бъде обичана отново или пък да се влюби ? Ми и тя е като всяка друга майка и би трябвало да е щастлива и да полага усилия за това, заради децата си. Ако не живееш добре с един мъж и няма любов помежду ви, би следвало да се радвате на раздялата и да търсите щастието, което ви се полага. Не случайно са казали, че децата са щастливи, когато имат щастлива майка.

А кой говори за майка отглеждаща сама детето си? newsm78

# 124

А кой говори за майка отглеждаща сама детето си? newsm78

Или пък , че е нещастна ? newsm78

# 125
  • София
И какво общо има това с темата? newsm78
А ако имаш предвид, че трябва да търси нов мъж и отново да ражда само и само да е щастлива...еее, тук е по-сложно. Защото има нов баща, второ дете, заварено дете или деца.....

# 126
Винаги съм искала 3 деца.

Родих си поне едно, за да не стане прекалено късно един ден.

Сега, когато срещнах стабилен мъж, имам мерак за още 3.

Така, че, авторке, май май отговорът на въпроса ти се таи във това дали мъжът до теб е стабилен или не. Тогава идва смелостта за повече деца.

Ок, обмисляла съм вариант за още едно дете като самотна майка, но ме спираше нежеланието да причинявам мъка на още едно детенце без баща... Макар че не съм сигурна в крайна сметка какво щеше да се случи, ако не бях срещнала настоящия си мъж...

Също така, като някои други майки тук, се бях сблъскала преди известно време с трагичната майка на починал мой бивш съученик и от тогава наистина погледнах с много по-сериозен поглед на въпроса за детската смърт и какво остава след нея. А също така и ме вълнува продължението на моя ген. Човещинка.  Peace

# 127
Второ дете не е лошо но в такава криза трябва сериозно да се премисли за да няма затруднения за напред.

# 128
Хората раждат второ дете за в бъдеще.
Иначе, сегашното криза не би следвало да продължи дълго вече.
На бивши кризи, оголеха цели години, след това дете с голяма разлика / ако въобще се стигне до такова/.
Мисля, че по - важното е да оцениш човека от когото искаш дете, въпреки, че всичко се променя, а не кризата.
Не можеш ли да си позволиш дете в криза, то не се знае какво ще донесе бъдещето и как ще го гледаш в може би още по - голяма криза.

# 129
  • София
Но най-важното е искаш ли ти самата второ дете....Всичко друго е прах във вятъра!
Както казва моя колежка - една жена не иска ли повече от едно дете с дявола ще се съюзи и няма да роди....Макар, че това изказване важеше с пълна сила в онези мрачни години, в които аборта беше забранен за омъжени жени с едно дете! #Crazy #Crazy

# 130
Хората раждат второ дете за в бъдеще.
Иначе, сегашното криза не би следвало да продължи дълго вече.
На бивши кризи, оголеха цели години, след това дете с голяма разлика / ако въобще се стигне до такова/.
Мисля, че по - важното е да оцениш човека от когото искаш дете, въпреки, че всичко се променя, а не кризата.
Не можеш ли да си позволиш дете в криза, то не се знае какво ще донесе бъдещето и как ще го гледаш в може би още по - голяма криза.
И хората се променят, днес -идеален бъдещ баща, след време -"не ме занимавай с проблемите си" Sad. Така, че аз мисля, че трябва да разчитам на себе си, ако е рекъл Бог да имам второ дете. А за искането искам много даже. Simple SmileДано скоро да си върна вярата в мъжките индивиди.

# 131
Трудно бих се съгласила да родя второ дете.Трудно бих се доверила отново.Преди да срещна БНД не бях мислила за дете.Той събуди в мен желанието за бебе.И после си дръпна д..то.Ако ми се случи пак го оставям на таткото,на майка му или незнам кой и ще си гледам първото.Нямам сили повече да съм сама.

# 132
.Ако ми се случи пак го оставям на таткото,на майка му или незнам кой и ще си гледам първото.Нямам сили повече да съм сама.
..То да не е природен катаклизъм,че да се"случва"просто ей така ooooh!
п.с.Макар,чеспоред мен и природните клитаклизми,вече не се "случват"просто ей така..ама т'ва става  тема за конспирации Mr. Green

# 133
Пък и какво ще е виновно детето , че да го зарежеш и да гледаш само първото ? Thinking

# 134
.Ако ми се случи пак го оставям на таткото,на майка му или незнам кой и ще си гледам първото.Нямам сили повече да съм сама.

Как си го помисли даже? С какво второто ще ти е по-малко дете от първото? А защо не оставиш първото, то поотгледано, няма да има вече такава нужда от теб?

eksipnos ,  сори, откраднах ти подписа, пляснах го във фейса .....   bouquet извинете ме за спама

Общи условия

Активация на акаунт