Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, от доста време ви чета, но не съм писала. Поздравявам всички за постигнатото! Hug Аз съм на 90 дневната от 29.02. Много съм доволна: стартирах 56.3, а сега сум 51.8кг. Целта е колкото толкова Joy Старая се да съм режимна, че оттърва ли се веднъж и прецаквам всичко. Минуси на всички!

# 466
  • в колонките

Аз лично никъде няма да си давам данните никъде извън темите,в които пиша. Ако ще те стимулират данните ми от сутринта - 61.4кг/176см. Карам си по моят режим и се чувствам добре за сега.Намери си и ти твоят начин на хранене и заповядай при нас да споделяш.  Hug
      madammari , Hug,страшно много се радвам за теб.Продължавай,мила,ще успееш.  bouquet

# 467
  • София
Добре, Силвия. Не съм искала да подразня някоя от вас, не съм искала да се преместите в темата, която отворих, тя не е отчетна, не съм искала и да рекламирам нещо. Извинявам се на всички момичета тук.

Режим си имам и си свалям, ползвам и съветите ви тук, но всичко става бавно и понякога ми писва. Не съм за отчетна, защото си меня режима постоянно.

Успех на всички вас и пак се извинявам.

# 468
  • в колонките
   Хейййй,Грета Ей Hug,я не го вземай толкова лично. Идвай тук,при нас и хем ще си споделяме диетките,хем успехи или не такива. Hug.Аз също не спазвам някой сериозен режим от тези във форумите, следя си калориите обаче,зашото за мен е много важно да не дебелея, диабетик съм. Sad. А това,че ти сменяваш диетите не е лошо,даже е полезно.
     Успех желая и скачай при нас.  bouquet

# 469
  • Варна
Здравейте!
Вчера бях на чай и много ходене. Днес пак режимно, че много се стопли времето пък в гардероба все едни теснотийки...
Успешен минусов ден  bouquet

# 470
Привет от мен HugСлагам кафенце Hug

Малко се позагубих, както се досещате абдикирах от диети, не съм върнала нагоре само защото внимавам как се храня, но не съм смъкнала нищичко.Така че от днес на Страхотната диета за две седмици, като си мисля там има редуване на дни с въглехидрати и дни с белтъчини дали да карам само белтъчини за по-бърз успех newsm78Ще видим, важното е да имам ясен план за отслабване, че без план нищо не става WinkЩе си продължа и тренировките ,но няколко дни не мога, споходи ме мц Simple Smile
В личен план засега нещата се позадържаха, да видим, то ще си покаже Confused
Пожелавам на всички ни лек и отслабващ ден Hug Hug Hug

# 471
  • 2860 км северно от Екватора
Ох, вече седмица няма движение на долу .трябва да сменя режима...
Закусвам една активия ,не обядвам,вечер зелена салата( доста голямo количество) понякога 1-2 филиика многозърнест хляб ,защото само на салата умирам от глад.
Чудя се да не би активията да е много захаросана и за това да нe свалям newsm78
Дайте съвет

РP :тази седмица хапнах и 2 пъти бейк ролс от многозърнестия Embarassed

# 472
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Аз съм режимна!
Но не знам ваканцията как ще се справя..... ако е хубаво времето мога да подновя разходките от 10 км....
Сега ходя по 5-7 км всеки ден
LUCKY14, ако можеш замени активията с друго мляко и от бейк ролса може да си задържала течности, защото са соленички.... Мое мнение, не съм специалист...  Simple Smile
Удивителен и успешен ден желая, с пролетна свежест, слънчево настроение, приятни срещи с хубави хора!

# 473
Мерси Боби,
активията уж регулира стомаха за това я ям, но определено е наблъскана със захар.
Бейкролс хапвам когато съм навън и нямам време ,и права си че е доста солен,  засища сигурно има и мазнина... Rolling Eyes

# 474
  • при моите деца .....
Мерси Боби,
активията уж регулира стомаха за това я ям, но определено е наблъскана със захар.
Бейкролс хапвам когато съм навън и нямам време ,и права си че е доста солен,  засища сигурно има и мазнина... Rolling Eyes
Когато съм навън и нямам време хапвам 40-50 гр. СУРОВИ бадеми - полезни, засищат.
"Бадемите са добър източник на енергия, отличавайки се с високо съдържание на протеини, растителни влакна, витамин Е и калций. Не съдържат холестерин."

# 475
Да,
 аз имaм проблем с ядките ,освен това ми отварят един апетит ...   #2gunfire

# 476
  • Варна
Здравейте!
Lucky 14, madammari добре дошли и успех!
Вчера вечерта ми се отвори един апетит, дано успея да изкарам пълнолунието в събота без прегрешения...
jedira успех със страхотната...хапването е на често там и няма да изгладнява човек...
И аз как обичам козунаци Боби е права Великден ще е препъни камък голям...
Хубав ден  bouquet

# 477
Честит Имен Ден на всички Цветя в темичката ни!  bouquet

# 478
Здравейте, при мен почти няма движение нагоре - надолу, но и бях малко небрежна в храненето ( това меко казано Embarassed ).
Убедих се, че само с режим няма да стане, трябва и спорт / движение някакво по - активно.Естествено, че не откривам топлата вода, но тук ще ми е голям препъни камък. Confused
Как предпочитате да транирате - у дома, сами в някой център или с инструктор?
Някой ходи ли на Зумба, какви са впечетленията?
Весел Празник на Именниците. Simple Smile

# 479
здравейте момичета.и аз като вас се лутам в кръговрата на диетите.вече близо година се въртя около70кг,а за моите 1,55 см са си доста.След като напълнях почнаха и проблеми с цикъла.Ходих на лекар и изследванията са ок,трябва да сваля минимум 15кг. за да се регулира менструацията.Ох този пусти глад,правя лунната диета сваля и после всичко се връща.От днес съм решила време е да се взема в ръце.Мисля си ,че като има с кого да споделям всичко ще е по-лесно.От една седмица ходя и на зумба.Който не го е пробвал е загубил,след тренировката си вир вода и се чувстваш толкова лек.Утре съм отново на тренировка,гледам и повече движение да има.За сега съм на чаша сок от грейпфрут и кафе.

Общи условия

Активация на акаунт