Дневникът 66 - Да отслабнем всички заедно!

• 37 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • при моите деца .....
здравейте момичета.и аз като вас се лутам в кръговрата на диетите.вече близо година се въртя около70кг,а за моите 1,55 см са си доста.След като напълнях почнаха и проблеми с цикъла.Ходих на лекар и изследванията са ок,трябва да сваля минимум 15кг. за да се регулира менструацията.Ох този пусти глад,правя лунната диета сваля и после всичко се връща.
Проверявала ли си си хормоните на ЩЖ и самата жлеза?
Не се ориентирай към драстични диети - по-скоро си изгради дългосрочен режим
Хубав ден!

# 481
  • Варна
Здравейте!
Пуста лакомия сваля 2 кача 3...аман не че съм толкова гладна ама все ми се ядат едни неща нережимни. Сега дъвча едни сушени сини сливи ама са толкова сухи че чак венците ме заболяха. отдавна не съм била на плодове и май от друг режим не свалям.
mu6inka добре дошла по-лесно е наистина ако се отчиташ и да попиваш от мотивацията на другите...
Боби, jedira как върви ваканцията...
Аз днес реших да проверя детето ми в коя паралелка ще бъде 1-ви клас сложих пола, ток4ета и 5 минути се чудих туй училище що е затворено по никое време. Докато се светна че е ваканция...Да забравях и да ям цена нямаше да имам...Simple Smile
Хубава и режимна седмица  bouquet

# 482
  • София
Здравейте, момичета Hug Heart Eyes

Честити празници на патерица на всички празнували тия дни   bouquet

Позагубих се, но съм сравнително режимна - резултат общо 5 свалени килограма за три седмици  Peace

Може да се каже, че съм доволна  Mr. Green

Много  Hug Heart Eyes на всички

Приятна вечер и да ни потръгне тази седмица на свалени килца  Laughing

# 483
  • Варна
Здравейте!
lideto 70 давай в същия дух 5 кила си е сериозна цифра...
Аз режимна но в главата ми все грешни мисли и тия празници дано не отпусна фронта, че ще пътуваме и ще ходим по гости...
Айде успех, че поредния 21 наближава ....още ме е яд че предния път нямах промяна в мерките...
Весели предпразнични дни  bouquet

# 484
  • при моите деца .....
Така - на отчет - миналата седмица - 5 режимни дни, а през почивните дни не прекалих с хараната, само с виното  Mr. Green - доволна съм....
Тази седмица - 2 режимни дни, вчера мнооого ходене - около 10 км. - днес по-малка - около 5, но нещо съм много изморена....
Хубава вечер!

# 485
здравейте и от мен.не съм се теглила скоро,а и не искам че ще ми стане лошо сигурно.сега се връщам от зумбата и се чувствам супер.днес от много разходки съм на яйца и половин краставица.ей сега налитам на салатка и това е.хубаво е когато нямам свободно време и така не мисля за храна.

# 486
Привет и от мен HugСлагам кафенце Hug Hug

Плановете за ваканцията ми са на изчакване, защото пак се разболях TiredНа антибиотици съм и ще пътуваме едва когато имам някакво подобрение, най-вероятно в петък ConfusedТолкова си чаках ваканцията да отидем с детето на въздух, а то...мрън Crossing Arms
За диетата пиша меню манджа вчера:закуска-препечена филия зърнен хляб, кафе и сок от 1грейпфрут;
обяд-пържола на грил-тиган, салата белени домати;
вечеря-салата айсберг, белени домати, краставица и репички и половин консерва риба тон;
На вечеря не ми се ядеше, но нали да не пропускам WinkХраня се като спортист, а не спортувам, но поне да карам диетично ако не друго Simple Smile
mu6inka, къде ходиш на зумба, свалила съм си тренировки, много са приятни Heart Eyes
Лиде, супер резултат, давай в същия дух  bouquet
Боби, много добре се движиш Hug
Здравейте!
Пуста лакомия сваля 2 кача 3...аман не че съм толкова гладна ама все ми се ядат едни неща нережимни.
soleil, и аз така от години, лошото е, че веднъж като започнеш така и после трудно се вкарваш в режим, аз така се докарах с толкова кила Confused
big fi6, аз предпочитам в зала, преди време ходех на тае бо, спининг и степ аеробика, тогава не само бях щастлива, но и изглеждах другояче.Сега за съжаление не мога да си позволя такива тренировки, а в къщи някакси не успявам да се организирам, сега съм тръгнала на фитнес, но изобщо не е същото Simple Smile
Пожелавам на всички хубав диетен ден Hug Hug Hug

# 487
Добро утро.
Благодаря ти за отговора Жедира, аз също смятам, че у дома не е същото като да тренираш в салон.
Особено както не всичко ми е ясно, ще видим как ще се получи, тъй като има намесени няколко не зависещи от мен фактора за съжаление.
Да оздравяваш по - скоро и приятна почивка.
Спазвам си режима, но явно трябва да намаля калориите, докато не вкарам активно движение, иначе няма да стане.
Спорен ден, при нас е доста студено, но слънчево. Grinning

# 488
  • София
Добро утро  Hug

Жени, бързо оздравяване и приятна почивка Hug Режима ти е много добър  Peace
soleil, и аз така от години, лошото е, че веднъж като започнеш така и после трудно се вкарваш в режим, аз така се докарах с толкова кила Confused

Много познато ми е това  Crazy Така му отпуснах края ... че май вече цяла година се настройвам да се взема в ръце  Embarassed Е, поне започнах и макар, че не съм 100% режимна, а също така по празниците не планирам режимност - ще гледам поне откъм количество да го докарам щогоде прилично храненето  Mr. Green
Но след празниците вече ще затегна режима още  Peace
Иначе резултата и аз мисля, че е добър при мен, в момента съм в застой предполагам. Но не съм се мерила няколко дни /може и нагоре да има - но това е задържани течности .../ - като си видя отоците по краката и всякакви мераци да припаря към кантар ми изчезват  Laughing

Много  Hug Heart Eyes на всички и Весели празници!!!

# 489
Здравейте и от мен. Вече отказах шоколадите и чипсовете и някак си не ме влекат вече, след като обстойно преглеждам съдържанието на всяка една храна. Confused Благодарение на тези чипсове преди година за няколко месеца се налях от 53 на 63 кг, но стана така неусетно, че един ден се качвам на кантара и щях да припадна.. очаквах 55  Laughing Почнах разделно и то стана стил на живот при мен, но свалих 4 кг и после се отпуснах и почнах да прекалявам с хляба и тестените изделия..и от 57 и половина се заковах на 58 , та даже и 60  Embarassed  ooooh! Сега преглеждам обстойно всяка една диета и ще направя един оптимален режим за мен ( тъй като си познавам организма и знам кое е ефективно при мен) и си налагам да пия по 1- 2 литра вода на ден. Освен това си разграфявам табличка и ще ям точно в определени часове , точно определени порции- точно определени храни с изчислени калории + тренировки ежедневно  Laughing Бях почнала едни.. ама пуст мързел спрях ги. Сега се надъхвам и почвам веднага след великден, че на празниците няма как да не се наплюскам с тея вкуснотии.  Embarassed Дано издържа  Grinning Успех на всички

# 490
  • 2860 км северно от Екватора
Наскоро развенчах един мит( за себе си защото аз не знаех това)
овесените ядки и всякакви зърнени неща не трябва да се ядат с мляко!!!! smile3515
Според разделното хранене. Hе знам мацките как свалят като ядат дори и само трици с кисело мляко това е грешка .А на кутиите пише fitness #Crazy и трябва да си мислим че ядейки ги ще свалим ,...бабини трънкини...

# 491
 Laughing Аз не знам какво им e "fitness", ама са си доста калорични..
Даже някъде четох, че ако искаш да напълнееш трябва да ядеш храни тип корнфлейкс и овесени ядки..

# 492
май вече цяла година се настройвам да се взема в ръце  Embarassed
Ти си добре, моите станаха две Wink
LUCKY14, за овесените ядки и млякото-да, по законите на разделното хранене е така HugНо пък се сваля защото имат силно диуретично действие и са с много малко калории.Изключвам корнфлейкса, разбира се, там вече е различно.
Laughing Аз не знам какво им e "fitness", ама са си доста калорични..
Даже някъде четох, че ако искаш да напълнееш трябва да ядеш храни тип корнфлейкс и овесени ядки..
Всъщност корнфлейкса, овесените ядки и овесените трици по състав са три съвсем различни продукта, най-малкото в корнфлейкса има с лъжици насипана захар LaughingПрочети за овесените ядки и трици, има много инфо, триците се разрешават при нисковъглехидратните диети, дори се препоръчват, така че са несравними нещата Peace
Например в 10г овесени трици, което е количеството на една порция за закуска има 25калории, което е много малко, като добавиш и калориите от киселото мляко или там с каквото си ги правиш не е много за една закуска, е без захар, разбира се LaughingЗа разделно хранене могат да се приготвят с водичка, в книгата се препоръчват тези продукти като полезни, въпреки че според мен само пълнозърнестите овесени ядки са такива PeaceАко не намерите такива добавете им овесени трици LaughingМного дълъг пост написах, дано не съм ви отегчила Flutter Flutter

# 493
  • 2860 км северно от Екватора
Аз консумирах овесени трици около 2 седмици, но с кисело мляко ,не мога да ги бъркам във вода ще ги върна...
Не видях зашеметяващ диуретичeн ефект и спрях, защото освен че се надувах ,ами и бях поне 2 часа жадна.
Май при мен се иска строго разделно хранене newsm78

# 494
  • Варна
Днес има раздвижване в темата...супер тамън да не ми секва мотивацията, че ми е една крехка, крехка....ходя и на сладкарски курс там едни козунаци всеки ден...мазохизъм му се вика на това. Сега започвам да правя и аз козунак, а трябва да не го опитвам, че при мен малко и много са относителни понятия....уж ям малко пък на кантара му идва много.

Много обичам и овесените ядки и овесените трици и с мляко да са пак трябва да се сваля, освен това засищат. LUCKY14 забавя ли се свалянето при теб може да е на сантиметри.

karityyy как го отказа шоколада...при мен няма да е в тоз живот...само кратковременно....

jedira бързо оздравяване...много неприятно и тази година ваканцията е кратка...

Хубава вечер, моята ще е козуначена:)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт