Великобритания-тема 39 Зимна Коледна Приказка

• 42 874
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви момичета, ще разгледам днес в Боотс, че не се търпи вече.

Не знам при вас как е, но ние си имаме сняг  Nature Snowman Съвсем малко е, но е достатъчно да вдъхнови щерката за снежни човеци  hahaha

# 676
golden не съм съгласна, че си пост в пространството тук. Аз лично съм ти писала преди, че ще се радвам да се запознаем, че съм до Честър и тн, но ти не си ми писала, което разбира се не е задължително. И в такъв случай аз го приемам, че просто не ти допадам като стил и не искам да се натрапвам. Днес Танятайс ми бяха на гости семейно, прекарахме си супер, поне за мен. Виждала съм се от форума и с няколко жени, с който нямахме много общо, но по-добре човек да опита, отколкото никога да не е пробвал  Simple Smile Ще се радвам да пишеш и да се разходим в Честър или кадето ти е удобно.
Simple Smile
Кога е било това? newsm78
Не си спомням да се познаваме ,или греша?
На 4/1/12 или въобще напоследък не съм се запознавала с никого от форума и с никого не съм се виждала,а със споменатия  ник не съм от близо 4 месеца.
Не харесвам спрягвнато на името ми в измислени истории! #Crazy

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 11:46 от Scarlett O'Hara

# 677
golden не съм съгласна, че си пост в пространството тук. Аз лично съм ти писала преди, че ще се радвам да се запознаем, че съм до Честър и тн, но ти не си ми писала, което разбира се не е задължително. И в такъв случай аз го приемам, че просто не ти допадам като стил и не искам да се натрапвам. Днес Танятайс ми бяха на гости семейно, прекарахме си супер, поне за мен. Виждала съм се от форума и с няколко жени, с който нямахме много общо, но по-добре човек да опита, отколкото никога да не е пробвал  Simple Smile Ще се радвам да пишеш и да се разходим в Честър или кадето ти е удобно.
Simple Smile
На 4/1/12 или въобще напоследък не съм се запознавала с никого от форума и с никого не съм се виждала,а със споменатия  ник не съм от близо 4 месеца.

Shocked Случайно да предполагаш, че има и друга Голден. Прочети няколко поста нагоре и може да ти стане ясно, че не си говоря сама. И чак пък с този тон...И що за име ще да е Голден, някой хора доста се вживяват в интернет пространството...

# 678
golden не съм съгласна, че си пост в пространството тук. Аз лично съм ти писала преди, че ще се радвам да се запознаем, че съм до Честър и тн, но ти не си ми писала, което разбира се не е задължително. И в такъв случай аз го приемам, че просто не ти допадам като стил и не искам да се натрапвам. Днес Танятайс ми бяха на гости семейно, прекарахме си супер, поне за мен. Виждала съм се от форума и с няколко жени, с който нямахме много общо, но по-добре човек да опита, отколкото никога да не е пробвал  Simple Smile Ще се радвам да пишеш и да се разходим в Честър или кадето ти е удобно.
Simple Smile

Shocked Случайно да предполагаш, че има и друга Голден. Прочети няколко поста нагоре и може да ти стане ясно, че не си говоря сама. И чак пък с този тон...И що за име ще да е Голден, някой хора доста се вживяват в интернет пространството...
Случайно говоря за ника Танятайс ,която ти е била на гости,а не за Голден....
Просто за 2 ри път тези дни някой ме припознава някъде,когато това не е така.

# 679
  Танятайс е едно момиче от Англия, Уелс. Незнам как и се пише на латиница ника, тя много рядко пише, познаваме се лично, тук сме комшиики. Не е само един Иванчо на този свят, успокой се и стига с този спам!

# 680
  Танятайс е едно момиче от Англия, Уелс. Незнам как и се пише на латиница ника, тя много рядко пише, познаваме се лично, тук сме комшиики. Не е само един Иванчо на този свят, успокой се и стига с този спам!
О,нима? И като пише рядко защо й споменаваш непознатия ник тук?
И аз съм едно момиче от Англия,Лондон ,пишещо с Танятайс от 5 години,но сменило ника от няколко месеца .
Дано да е така....
 Peace
Съжалявам за острият тон ,но напоследък се случва повече от веднъж,а съм тук от 5 години и не е имало такива прецеденти.

# 681
Ми щото се виждаме, момичетата в тази тема я знаят с този ник. Според теб, ако и напиша истинското име дали някой ще разбере с кой съм се видяла от темата  Shocked Голям прецедент, голям шок, голямо чудо...

# 682
Ми щото се виждаме, момичетата в тази тема я знаят с този ник. Според теб, ако и напиша истинското име дали някой ще разбере с кой съм се видяла от темата  Shocked Голям прецедент, голям шок, голямо чудо...
Да,голям е .
Не ми е приятно и го казах .
БИ ли пуснала профила й за да се убедя,че говориш за реално лице?

# 683
  Ей, сега ще седна да го търся, ти ела да ми преспиш детето. Да ти кажа, хич не ми е важно да те убеждавам каквото и да е било, даже се чудя що ли си губя времето да отговарям. Весел ден, в реалността...

# 684
  Ей, сега ще седна да го търся, ти ела да ми преспиш детето. Да ти кажа, хич не ми е важно да те убеждавам каквото и да е било, даже се чудя що ли си губя времето да отговарям. Весел ден, в реалността...
О,не се притеснявай, аз ще се разтърся и сама ще го намеря или не из темите напоследък.
Всички сме с деца,но когато кажем нещо е хубаво да можем и да го докажем когато сме в общество,в което се общува всекидневно и се вижда,че другите участници са засегнати .
Лек ден и то мен на всички !

# 685
О,не се притеснявай, аз ще се разтърся и сама ще го намеря или не из темите напоследък.
Всички сме с деца,но когато кажем нещо е хубаво да можем и да го докажем когато сме в общество,в което се общува всекидневно и се вижда,че другите участници са засегнати .

Scarlett, какво толкова си се впрегнала, нищо не е станало, я по-спокойно го давай.. Имаше едно момиче tanyatais (или нещо подобно), не си ти, уверявам те.. Във форума е пълно с никове, които са почти еднакви, може грешка да е станала и да си мислиш, че тук се говори за теб.. но няма нужда от остър тон, нападки, доказателства и т.н... събота сутрин е все пак..

# 686

Scarlett, какво толкова си се впрегнала, нищо не е станало, я по-спокойно го давай.. Имаше едно момиче tanyatais (или нещо подобно), не си ти, уверявам те.. Във форума е пълно с никове, които са почти еднакви, може грешка да е станала и да си мислиш, че тук се говори за теб.. но няма нужда от остър тон, нападки, доказателства и т.н... събота сутрин е все пак..
НИщо не е станало.
Само си направи труда да прегледаш последните 2 теми ,никовете на хората писали в тях и направи само сърч на името tanyatais и виж кой ти излиза-аз:)
Не знам откъде си убедена,че не съм аз...
Нови никове защитаващи се едни други ,когато се пишат глупавини....
Аз чета ,но не пиша,но такива несъответствия не мога да подмина.
Все едно да кажа,че пих кафе след работа вчера с  Анджи мама на Джозеф или нещо такова си .
Уж ми е съседка,пък ника й  как се пишеше е знам , профила й не мога да намеря ,но се знаем де Crazy

# 687
# 688
# 689
Явно днес не ти е ден и си решила да се заяждаш със всички.

Общи условия

Активация на акаунт